Odmah pored Mimija. Inpekova pekarica je tu bila do prije neku godinu.
Ljudi, iz Male Moštanice bi neko tačno zna đe je to sad, desetorica ste opisali lokaciju...
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
Dje ima dobra baklav', moze obicna ili ona turska sa pistacima?
Meni iskreno ne smeta cijena, pogotovo ako je dobar kao sto pricaju.
Vala kad moze Gurman da naplacuje gurmansku 6 eura, moze i Knez za dupli burger da naplati 7.
Jedino mi nejasno da nema obicni burger, pogotovo jer mu je lokacija odmah do Sicilije i Mimija, bojim se da sa tim malo jacim cijenama ostane bez dosta potencijalnih musterija.
Ne moze obicni jer je to ono utuceno meso, tanko kao flis papir. Da ti to usluze, pomislio bi da se sprda neko.Meni su double donijeli pa sam se pitao jel' ovo zajebancija neka.
Tako da ti triple dodje bukvalno kao obicni burger.
Ali preukusno, nema sto...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sit naiđoh, ali djeluje zanimljivo...
![]()
Last edited by Dasho; 06-10-22 at 19:21.
A što se čini od brzih hranaaa... Ao... Užas
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Koji je ovi sastojak 'ljaj'?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ovjerih Final Touch, ok je mada nikakav spektakl. I moja je preporuka da naručujete Double, ja poručih Triple sa tri pljeskavice i tri ona parčeta sira, iako malih gabarita, previše ga je nekako bilo, ništa se od sastojaka nije moglo osjetit liše mesine i sira onog topljenog.
Drug poručio Double Legend i bješe baš zadovoljan.
PS: Usluži nas Knezov brat, prvo sam mislio da je Knez jer mu je glas 1/1 haha
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
Ajde ljudi ne sprdajte se da od hamburgera pravite delikates i remek djelo... Ne znam jesam li u životu 2 pojela.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Bih i ja prije pola sata, uzeo Triple Legend, lijep stvarno, mada se slažem da je previše sira, ništa od drugih priloga se nije osjetilo, ali meso stvarno ukusno.
Uzeh i onaj Snickers u čaši - lagan, kremast i baš fin, ali ne liči mnogo na Snickers ako ćemo iskreno.
Nije vala toplu vodu izmislio, ali je lijep burger i radije ću Knezu dati opet 7 eura za ovaj Triple Legend no Gurmanu 6 eura za najobičniju gurmansku pljeskavicu.
I ja ovjerih jedan classic triple sad.
Jedini burger posle koga se ne osjecam kao da sam 2kg hrane pojeo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Barquero u Porto M.
Meksicki restoran.
Odlicna riba, empanjade, takosi, čuros...
Za 30-40e po osobi odlicno za neku priliku.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks