Page 378 of 574 FirstFirst ... 278328368374375376377378379380381382388428478 ... LastLast
Results 9,426 to 9,450 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    6,163
    Thanks Thanks Received 
    6,716
    Thanked in
    3,205 Posts

O ovoj struci znam....nista. Ali mi se cini da je moglo i moralo neko "bolje" rjesenje.

Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

2. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja cu vam reci... Katastrofa
    Fasada se u ovom sluaju (iako porozna) nikako ne dira, vec se izolacija radi iznutra a za fasadu postoji drugo resenje a da ostane prepoznatljiva i zasticena..
    Bravarija je tek posebna prica..
    Ovo sve ako je istorijski bitno, i ako se radi o hrvatskom DOJMU u Savniku - sta se moze. Kopita.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    75 Posts

Evo i strucnjak za zastitu spomenika i kulture na forumu

5. The Following 2 Users Say Thank You to djeye For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    O ovoj struci znam....nista. Ali mi se cini da je moglo i moralo neko "bolje" rjesenje.

Jedini DPS predsjednik opštine koji je svojim radom zaslužio još jedan mandat.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Thanks Thanks Given 
    6,213
    Thanks Thanks Received 
    13,850
    Thanked in
    5,249 Posts

Oni su ladno oburdali ovaj kamen i još su imali obraza da stave uporedne slike prije i poslije. No ovo nema veze sa obrazom koliko li sa tim da oni osjećaja nemaju šta i kako se to radi, klasičan primjer "po dubini"...

edit: Sad vidim da se u ovoj zgradi živi, da nije neko kulturno naslijeđe. U tom slučaju jbg, moguće da se nije para imalo za sačuvati spoljni izgled, svakako da je prioritetnije stanarima obezbijediti što prije rekonstrukciju.
    Last edited by BiTrAtE; 06-10-22 at 09:17.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ekonomija, Pravo i Istorija su mi blizi, al Kultura prva.
    Ali srecom ni dana u drzavnoj sluzbi.. Ne moze se od organizovanih klanova i pay-triota ni prici. Sve "strucni" tajni srednjoskolci sa tapeta - diplomama partija i NVO.

Samo vi organizovano i jako*..
    Citamo se..:*

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post

Išlo se na jeftinije rješenje (pretpostavljam da je problem prokišnjavanja i izolacije) jer se mora djelovati na spoljnu stranu (fasada i krov). Da, postoje rješenja da se očuva kamena (originalna) fasada i krov (čeramida), ali su puno skuplja.

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    ispao je iz igre, a možeš mislit kako boli što će se možda Dritan, Filip i Mikić izvući (ne bi trebalo, kako čujem, ali ajde), i nadati se nečemu, da budu tas na vagi za neku funkciju, nekad, neđe...a ti baš nemaš ničemu. A zajedno ste to radili.
    ne znam kako iđe ikad smiju biti tas na vagi, da ti odma rečem. ja navijam da cenzus ne pređu više

Pa sve mi je*i, ja na njegovom mjestu, organizovao bi majku svih konferencija za štampu, pa istovario sve što znam. O svima. Šta on ima od čuvanja stranke i "uvlakača" tipa Vukasa Radonjića, Miroslava Turkovića, rukovodstva policije? Ima da živi kao zadnja splačina neđe, a la Sveto Marović, i da mu se smiju ovi zbog kojih je zalegao.
    eo ima šansu na televiziju i medij koja brani URU. fora bi bila da sve kaže i to redom. al šanse da to uradi su 0%

To je sve ista fela, URA treba za maskotu da stavi Miloša Medenicu "sad treba da grabimo dok smo na vrhu". Nije se njima "potkrao" Rade Milošević, nego samo još uvijek ne znamo Dritanov i Filipov tal. URA je puna Rada Miloševića, samo što je ovaj "orginalni" upadljivo glup, neiživljen i nenamazan...
    dobar dio njih je tamo neiživljen. vidiš ti njima po ponašanju uživo. još gore je što su mislili da će moći da jašu sad ko zna koliko i da ih niko neće dirat. jbg, ako je iđe dokazano da je vazda malo para to je u CG

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Neznalice se pravdaju jos vecim neznanjem.. Znanje je skupo a materijal i rad su jeftiniji od ove budalastine koja je sklepana ...No dobro je, da se vidi sta se cijeni.

OjDo:*

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ocigledno je ljudima svejedno kad neko iz DPS slaze, jos kad je na odgovornoj funkciji. I to bas masno slaze. Jer smo se valjda navikli na to, pa ne smeta nikome.
    Reagovanje na izjavu Guvrenera CBCG i ponovnog pretendenta na isto mjesto.
    Slazes da nemas Nikakve veze sa AbuDabi fondom iako nema papira koji nisi potpisao. Ali ne smeta....
    https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...mantuju-zugica

14. The Following 4 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,014
    Thanks Thanks Received 
    1,513
    Thanked in
    562 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Ocigledno je ljudima svejedno kad neko iz DPS slaze, jos kad je na odgovornoj funkciji. I to bas masno slaze. Jer smo se valjda navikli na to, pa ne smeta nikome.
    Smeta ljudima, zato se glasalo za opoziciju, da ne kažem Uru, u avgustu 2020.
    Sad i oni lažu i kradu i mute uz argument "a nije vam smetalo kad je dps to radio no sad nama zamjerate, jer ste dps-ovci" i pišaju na svaku nadu da će bolje i normalnije bit.

Iz ovoga svega će se izroditi još veće s*anje, neki autoritarni crnogorski Vučićoid, jer ovo nije demokratija nego borba mafija za prevlast.

16. The Following 5 Users Say Thank You to Tica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ne bih da zvucim kao kontras, ne kazem da Odbor IRF-a nije u pravu, ali recimo taj odbor nidje veze sa strukom. Da je bilo nesto kompleksnije znas li kad bi se mogli oglasiti? Nikad.
    I s ovim se nadovezujem na Ticin komentar. Pa nije normalno da uglavljuju na veoma odgovorne pozicije, gdje je potrebna struka, ljude koji bas i nisu dorasli zadatku.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Quote Originally Posted by Tica View Post
    Iz ovoga svega će se izroditi još veće s*anje, neki autoritarni crnogorski Vučićoid, jer ovo nije demokratija nego borba mafija za prevlast.
    tadašnja vlast u Srbiji je lutala kao ova naša. sa sve istorijskim pomirenjem DSa i SPSa. to je iskoristio Vučić a rezultate toga vidimo. Abazović je naš Vučić. ponašanje, priča, želja da se sve kontroliše. on oće da bude i predsjednik i premijer, predsjednik Parlamenta, VDT, SDT. Abazović najavljuje tešku zimu, vrijeđa narod koji nije glasao za njega (a i onaj koji ga je glasao). oće da gasi medije koji su protiv njega. krši Ustav itd. komplet URA je postala kao SNS. naiđoh prije dan dva na priču Luke Rakčevića. copy/paste Vesić

Last edited by outline; 06-10-22 at 10:39.

19. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,014
    Thanks Thanks Received 
    1,513
    Thanked in
    562 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    tadašnja vlast u Srbiji je lutala kao ova naša. sa sve istorijskim pomirenjem DSa i SPSa. to je iskoristio Vučić a rezultate toga vidimo. Abazović je naš Vučić. ponašanje, priča, želja da se sve kontroliše. on oće da bude i predsjednik i premijer, predsjednik Parlamenta, VDT, SDT. Abazović najavljuje tešku zimu, vrijeđa narod koji nije glasao za njega (a i onaj koji ga je glasao). oće da gasi medije koji su protiv njega. krši Ustav itd. komplet URA je postala kao SNS. naiđoh prije dan dva na priču Luke Rakčevića. copy/paste Vesić

Abazović je wannabe Vučić ali nema potrebne talente. Ovako samostalno, u najboljem slučaju (najboljem po njega) će postat nečiji Ivica Dačić.

21. The Following User Says Thank You to Tica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Zanimljivo da niko od velikih kritičara sadašnjeg stanja, a ujedno i velikih vjernika DPS-a i vrhovnog božanstva Milentija, nije napisao niiedno jedino slovo o ponudi Lazovića u iznosu od tričavih preko mEleon eura kojom želi da oslobodi svog sina. Ono makar "okle ti lova frajeru" ili se podrazumijeva da su DPS milioneri prihvatljiva pojava sa neupitnim materijalnim statusom. Ne vidim vas kolege forumaši?

23. The Following 3 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Ja vječito "zapomažem" oko zakona o porijeklu imovine, zbog toga sam između ostalo i glasao za URU, braO mi ga. Problem kod tog zakona je što bi bili pogođeni lupeži svih boja i nacija, priznatih i nepriznatih, i zato ga nikad neće ni bit.

25. The Following 4 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Director,

Prica je pase. Naravno da svako ko je bio involviran u kriminal treba da odgovara.

Mi ulazimo u veci problem, pa zato pricamo o aktuelnim temama. A aktuelna tema je da ako zacutimo protiv kriminala ce da se bore kriminalci i vrlo brzo nam sleduje guranje bagerima sa ulica i da nas biju momci s kapuljacama po ulicama. Da specijalne jedinice ulijecu u redakcije...

Jer kome nije jasno da ce ovi i da kradu i da budu ideoloski nazadni, taj bas ima intelektualnih problema.

Znaci aktuelna desavanja su trenutno nesto na sto nasim pametnim glasanjem mozemo da uticemo.

Evo da bas budemo direktni.

Sto tebe sprecava da glasas za Demokrate??? Sto??? Oni ce 100% da se bore protiv raznih Lazovica, a bome i da zahvate nove Lazovice...

Ali neeeee, svoj glas ces da das i gorim od DPS-a.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 06-10-22 at 11:21.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Ako baš poredimo, Dritan najviše podsjeća na Čedu Jovanovića.
    I Čeda je u tim godinama, prvo postao potrpredsjednik vlade zadužen za bezbjednosne i vanredne poslove i poput kudravog gaučosa pošao krivudavim putevima kokainskih noći.
    I takodje je uvijek s tom wannabe gradjanskom pričom uvijek bio na nekih 5-6 %.

28. The Following 4 Users Say Thank You to Massaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,014
    Thanks Thanks Received 
    1,513
    Thanked in
    562 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    velikih kritičara sadašnjeg stanja, a ujedno i velikih vjernika DPS-a i vrhovnog božanstva Milentija
    Nije ujedno, mačak, nikako nije ujedno, makar ti bi morao prozrijeti tu jeftinu demagogiju O tome pričah par poruka iznad. Ja npr. sam (rezignirani) kritičar lažova i lupeža svih partija i nacija, a trenutno sam ljut na aktuelnu vlast jer su se usrali u nadu da će bit bolje i normalnije.

30. The Following 7 Users Say Thank You to Tica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Quote Originally Posted by Tica View Post
    Abazović je wannabe Vučić ali nema potrebne talente. Ovako samostalno, u najboljem slučaju (najboljem po njega) će postat nečiji Ivica Dačić.
    ni to neće biti, vjeruj mi. Dačić je namazan svim bojama. pomirenje nikad viđeno do tada sa Tadićem pa sad sve bitnije funkcije u Srbiji sjutra da se promijeni vlast u Srbiji, opet bi se mirio sa nekim. za bolju Srbiju

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Ako baš poredimo, Dritan najviše podsjeća na Čedu Jovanovića.
    I Čeda je u tim godinama, prvo postao potrpredsjednik vlade zadužen za bezbjednosne i vanredne poslove i poput kudravog gaučosa pošao krivudavim putevima kokainskih noći.
    I takodje je uvijek s tom wannabe gradjanskom pričom uvijek bio na nekih 5-6 %.
    Abaz baš probija na to da oće da se pita za sve u državi. veli znam sve a onda ipak nekako u čudu kako to da njegov čoek sa mjesta direktora UPCa radi ovo. Čeda to nije radio na ovaj način. a i pametniji je od Abaza. eo i 20tak godina kasnije je tu neđe

32. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Meni je najjace bilo kad je gostovao kod Drazena Zivkovica (koji evo brani Djeljosaja hahahahha Imam drugove Albance koji sada Djeljosaja smatraju losim covjekom, a Drazen Zivkovic ga brani), kada je ono granao rukama i prica "ja sam korak ispred svih. Sve sam ovo anticipirao. Sve se desava sto sam predvidio da ce da se desava. Vidjecete vi. Svi ce oni doci na red" (parafrazirao) - uvece hapse Rada Milosevica.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 06-10-22 at 11:50.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Odlican izvjestaj EU, cak je i jovana marovic sokirana
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Dražen Živković će za keš biti sve, i braniti svakoga. prva je televizija SNSa, nije ni čudo što premijer najviše zalazi tamo

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Odlican izvjestaj EU, cak je i jovana marovic sokirana
    pazi što kaže ministarka

Marović je kazala kako je imala prilike da vidi preliminarne rezultate koji se tiču Izvještaja EK o napretku Crne Gore, te da je u pitanju "negativniji ton nego što bi trebalo".
    ima li ovo đe? sad će EU bit kriva

Last edited by outline; 06-10-22 at 11:56.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Pa nesto je cudno kako EU nije zadovoljna pogotovo ovom borbom protiv kriminala i korupcije?

sto je petar komnenic snimio emisiju, nece biti live. Mora se ucutat rade
    Podgorica Podgoricanima!

Page 378 of 574 FirstFirst ... 278328368374375376377378379380381382388428478 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)