https://www.vijesti.me/vijesti/polit...podnio-ostavku
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
https://www.cdm.me/ekonomija/zarade-...eura-mjesecno/
Imaju ovi iz SNP kvalitetnog kandidata. Pogledajte sto sve decko pokriva i jos uspijeva kampanju da vodi.Finansijski direktor vodi političku kampanju
Finansijski direktor To Montenegra Nebojša Vuksanović, koji je ujedno šef pravne i IT službe, od 26. septembra zvanično predvodi kampanju SNP-a za lokalne izbore u Podgorici, kao kandidat za gradonačelnika. Vuksanović, koji prema informacijama Pobjede u To Montenegru zarađuje 3.000 eura mjesečno, juče je Pobjedi kazao da trenutno koristi godišnji odmor, te da njegov politički angažman nije u konfliktu interesa sa pozicijom koju ima u državnoj avio-kompaniji.
“Poslu pristupam profesionalno i u svakom momentu vrlo posvećeno. Tokom mog odsustva, sve obaveze i nadležnosti sektora kojim rukovodim, ažurno i odgovorno obavlja moj tim”, odgovorio je Vuksanović na pitanje kako uspijeva da vodi kampanju i obavlja posao u firmi koja u ovom periodu godine ima cash flow probleme i posluje u višemilionskom minusu.
Osim što je finansijski direktor u To Montenegru, Vuksanović je angažovan i kao predsjednik Odbora direktora Plantaža, gdje je prošle godine mjesečno primao 677 eura.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...podnio-ostavku
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Zao mi ga. Jos jedan mladi covjek potrosen u borbi protiv hijena.
Pa da se latis pozicije direktora UPC. Ni lud.
Eno kako prodje Petricevic, najbolji direktor u istoriji direktora.
Rade je imao isto brutalne rezultate. Istorijske, sto bi rekli.
150 hiljada zaplijenjenih paketa, u svakom paketu hiljade cigareta...
E ne znam. Znam samo da se necu javljat na konkurs za novog direktora UPC.
tako je to kad stranci narede![]()
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jeben je ovaj 5 oktobar za sve milosevice
Podgorica Podgoricanima!
Ali nakon razgovora.![]()
Krade Milošević je mala maca za ovoga.Finansijski direktor To Montenegra Nebojša Vuksanović, koji je ujedno šef pravne i IT službe, od 26. septembra zvanično predvodi kampanju SNP-a za lokalne izbore u Podgorici, kao kandidat za gradonačelnika.
Pokriva čoek finansije, IT i pravnu službu, pomaže Plantažama u odboru, plus stiže i kampanju da vodi.
I onda kažu ne valjaju političari u CG. Ni EU i SAD nemaju ovakvih kadrova sigurno.
@Dzi, i to mu svudje pise univerzitet u Beogradu i California state.
Tacno sam znao da nema veze s poslom kojim se bavi.
Covjek koji je zavrsio masinstvo je direktor finansija, u kom sektoru je i pravna sluzba.
Doduse ovo sto je bio na California state je MBA diploma.
BG, pa sve nesto po inostranstvu... Sve mi to lici da je to jedan od onih koji je u nasledju dobio SNP.
Dok je neki mu otac/stric bio u SNP-u zezao se po BG na kraju 90-ih, posle malo po svijetu, zavrsio vecernju skolu za finansije...
A ove stvari sto je poubacivao u CV, sve trta-vrta.
Veli bio direktor u nekim jakim ruskim INTERNACIONALNIM kompanijama...Education
California State University - East Bay
2005 - 2006
University of Belgrade
Bachelor, MS
1995 - 2001
Courses
ACI dealing certification
-
FSFR 5.0 - Pension and investment fund manager certification (Russia)
-
Internship - Komercijalna banka Belgrade
-
Internship - LHB Bank Frankfurt
-
Internship - VTB Bank Vienna
-
Internship - VTB Bank Zurich
-
Treasury operations course - Bank Austria Creditanstalt
No ja blesav sto taman kao on ne navedem da sam bio u Dojce banci u Franfurktu, pa onda u S&P... Ko to provjerava.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 05-10-22 at 13:02.
Svaka Cast za plate rukovodilaca drzavnih sektora cak sto vise i treba da se Drzavni posao uzdigne od ovog jadnog privatnog sektora
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Nije Calovicka Mila Kasalica pa da reces bori se sa vetrenjacama strukom i svojim parama.
Vanja je u toj borbi zaradila vise nego mnogi protiv kojih se borila.
A provali da Vijesti se napunise nagrada. Kojima i Vanja pripada.
Milo do sad ima 5-6 viteskih titula.
Ja sam bio samo realan. A ti slobodno padaj na taj WOW efekat. WOW efekat ne prolazi kod onih koji posjeduju nesto znanja i iskustva.
Qq...
by polucija
Neka no nece da da izvjestaje dok ne prodju izbori.
Nisam ovo nidje procitao ali pise u nekim medijima da jos TOMontenegro nije dao izvjestaje na uvid.
A ko ih sacinjava do sektor finansija.
Jel ovo znaci i da ga necemo gledat sjutra kod Komnenica? Bilo bi mi zao.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Boldovao sam dva zanimljiva detalja.Poštovani Predsjedniče,
Ovim putem Vas informišem da iz moralnih razloga podnosim ostavku na mjesto direktora Uprave prihoda i carina Crne Gore. Naime, kao odgovoran i savjestan građanin, uvažavajući mjesto i ulogu koju ovaj državni organ ima u institucionalnom sistemu Crne Gore, odlučio sam se na ovaj čin da bih rasteretio Vladu, Upravu prihoda i carina i sebe lično, pritiska koji su rezultat nedavnih dešavanja u vezi istrage o nezakonitom postupanju službenika Uprave prihoda i carina.
Okolnost da je nakon sprovedenih istražnih radnji Tužilaštva došlo do lišenja slobode, službenika državnog organa na čijem sam čelu, i pored činjenice da sam učinio sve što je u nadležnosti Direktora ovoga Organa da se dugogodišnja devijantna ponašanja ovog tipa iskorijene, ipak predstavlja određeni oblik objektivne odgovornosti zbog koje sam se odlučio da mi na lični zahtjev prestane mandat.
Svoj posao sam uvijek radio odgovorno, profesionalno i transparentno, u skladu sa normativno pravnim zakonodavstvom. Svaki rad zahtjeva kritiku, i uvijek sam je dobronamjerno prihvatio, vjerujući da je upravo ona neophodna za napredak, unapređenje i efikasnost u radu. Samim tim, nikad se nijesam povlačio iz bilo koje neprijatne ili složene situacije.
O mom radu najbolje govori rekordna naplata budžetskih prihoda koja je za prvih devet mjeseci ove godine iznosila 1.56 milijardi eura, što je za 150.5 miliona više u odnosu na Plan za 2022. godinu, a 93.06 miliona eura više u odnosu na rekordnu 2019. godinu. Moj doprinos je vidan i u suzbijanju nelegalne trgovine i šverca cigareta kroz rekordne zapljene od 155.537 cigareta u paketima za vrijeme mog mandata, što je više od ukupnih zapljena u posljednjih 30 godina.
O tome da se minimizirala nelegalna trgovina cigaretama govori i rekordna naplata akciza na duvanske proizvode, koja je za prvih devet mjeseci ove godine iznosila 70 miliona eura, što je za 23 miliona više u odnosu na Plan za prvih devet mjeseci ove godine. Za pet mjeseci mog mandata po osnovu naplate akcize na duvanske proizvode naplaćeno je 47.3 miliona, što je više u odnosu na prvih devet mjeseci, deset godina unazad pojedinačno.
Uvjerenja sam da svojim radom nijesam prekršio zakon ni po bilo kojoj odredbi, te da je s jedne strane medijske, a s druge politička hajka, usmjerena na moju diskreditaciju. Ista je osmišljena i instruirana od strane određenih interesnih grupa ugroženih mojim savjesnim i profesionalnim radom.
Da je vječna Crna Gora!
Nego ovo za rekordne prihode... To sam vec okolo citao, da ES ne moze biti kriva jer su ostvareni rekordni prihodi i veci su za 150 miliona od planiranog...
Pa je li moguce da je budzet u problemu? Zar nas sve lazu?! Kakvu to podmetacinu radi Damjanovic, covjek koji ni ne ucestvuje na izborima?!
Oh, wait. Postoji i rashodna strana budzeta...
svako li se poziva na vječnu Crnu Goru kad uradi nešto loše
E zaisto nemas ni ti ni bilo ko, sto je sve zena uradila ovih godina i nikad nije dosta narodu, nema osobe u Crnu Goru koja se toliko mucila i trudila da se bar nesto dovede u red i sredi, toliko se zrtvovala i toliko napada je bilo na nju da ne znam kako je u svijest, tako da, kad se o Vanji prica mozemo samo svi da se ustanemo i poklonimo
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Kako veli dritan ono iza svakog patriotizma i nacionalizma se krije kriminal
Podgorica Podgoricanima!
Istraga o švercu cigareta: Uhapšeni Ivanović, Saveljić, Vujačić…
https://www.cdm.me/hronika/istraga-o...hoda-i-carina/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mozda si u pravu, a mozda i nisi.
Ali zbog ovog sto si mozda u pravu necu vise. Na kraju krajeva, dosta puta je imala kvalitetan nastup.
Kao ovo sad sto stade na stranu Raska, naseg najboljeg politicara. Nego ovom narodu ni biseri ne valjaju.
Dobro aj, nije mozda najbolji. Becic je odlican politicar. Umjeren, nije gramziv, okuplja sve nacije, nije nacionalista... Saranovic... Ali Rasko je u samom vrhu politicke scene u CG. Fakat.
Mugosa je mnogo dobar. Zdenka Popovic...
Dok su druge gledale da ugrade usta i jagodice Zdenka je analizirala javne finansije i sad moze da im slovo drzi.
Bosnjak guraju svi nesto a zena samo gleda kako da se sto bolje sredi da Banju bude lijepa....
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 05-10-22 at 14:59.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks