mclarenu je motor cesto crkavao upravo zbog konstrukcije bolida jer nikako nisu dobro radili integraciju motora sa sasijom pa je bilo previse vibracija
@hercules
ima hi re fotki sa testiranja koliko hoces ali sam lijen stavljat ih na sajt![]()
:kamikaza:kao i svi japanci.a sto se tice njuia opasan je za konstukciju bolida ,uvijek je mclaren imao medju najboljim aerodinamiku ali je imao dosta kvarova sa motorom,medjutim mislim da je doslo sve na svoje![]()
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
mclarenu je motor cesto crkavao upravo zbog konstrukcije bolida jer nikako nisu dobro radili integraciju motora sa sasijom pa je bilo previse vibracija
@hercules
ima hi re fotki sa testiranja koliko hoces ali sam lijen stavljat ih na sajt![]()
da u pravu si bilo je i toga sa pogresnom konstrukcijom bolida i neusaglasenosti sa motorom.vidjet cemo kako ce ove godine biti,bice dooooobra sezona:mrgreen:
Montoya's first win na ovalu:
http://www.msnbc.msn.com/id/17456990/
Juan Pablo Montoya spun teammate Scott Pruett to take the lead with eight laps left, then held off Denny Hamlin to win the Busch Series race on Sunday for his first NASCAR victory.
Montoya, the Colombian star who jumped from Formula One to NASCAR late last season, recovered from a bad pit stop to aggressively move from 19th to first, taking the lead when he sent Pruett’s car spinning on the 72nd lap of the Telcel-Motorola 200.
“I’m very sorry about what happened with Scott,” Montoya said. “I thought he saw me and when he came across I had no room to go.” (laze, gledao sam trku)
Inace :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
TAKUMI
hahaha,po starom on,lud je skroz,nedostaje formuli.kralj preticanja
koja su ovo auta u nascar?
pregadni su ovi amerikanci
this is pointless
Dodge, Ford, Chevy....
TAKUMI
stvarno su im odvratna kola.uporedi njih iako to nije ista prica i DTM.uuuhhhh:devil:
kako je meni glup taj nasscar,u krug vozish all the time![]()
nascar je jebeno zanimljiv kada voze na oval trku od 250 krugova pa prvih 150 voze kao taksisti..samo da se krugovi odrade..uzas..ali, shvatanje sporta kod amerikanaca i evropljana je veoma razlicito
oni su bolesnici totalni![]()
ja bih ima cak i oduyeo veliku nagradu,bolje da se to vozi na nekoj evropskoj pisti,a ima ih dosta koje se ne koriste...![]()
kad ce moskva?
A prvu trku cu da bacim po 10 evrica na BMW...dobri su barem ove testove najbolje odradise.Prosjek nesto preko 2 desetinke brzi od MClarena i skoro pola sec od fererija
CRX V-TEC
a cuveno preticanje mike,kako je ovo bilo odradjeno perfektno
Miki vs Micheal!
ovaj coek ne zna ni da pishe!![]()
jel NSX odrobija ban?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
bacices pare na BMW jer si pogresno protumacio testove.prvo nisu uopste brzi bili sem onaj dan kad su mclaren i ferrari probali gume.savjetujem ti da ulozisn ili na alonsa ili kimija mada je massa super brz:twist:
ovo je stvarno zanimljivo . . . njami'
ma masa dobija prvu trku, i Berni se slaze![]()
kao i do sad,ne volim da uplacujem na tudje predpostavke i predloge.Hvala u svakom slucaju sto se brinete za mene i moje novce ali ja ipak ostajem pri svome...Ipak Australija je u pitanju,x puta je bio "cudan" raspored na kraju
Nema mog omiljenog Vilneva da to pretrci![]()
CRX V-TEC
Jes, on je uvijek pretrcio, nikad odvozio![]()
TAKUMI
Toyota is the team of the DISTANT futureSchumacher talks up Toyota hopes
Ralf Schumacher
Schumacher is entering his 11th season in Formula One
Ralf Schumacher believes he is one of the top three drivers in the world and that his team Toyota will win the Formula One title before too long.
"I definitely count myself among the three strongest drivers in the world," said the 31-year-old German.
"Certainly (Fernando) Alonso and (Kimi) Raikkonen are fast but I don't have any reason to hide behind anyone.
"Toyota is the team of the future," added the German driver. "The Formula One title is only a question of time."A, kako se mali uobrazioooo
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks