Results 1 to 25 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Meni je "najsmješnije" to što se na Ustav pozivaju oni koji ga ne poštuju, koji su ga bacali i gazili... i tako dalje
    Oni koji ga od prvog dana ne poštuju.
    Mislite da su do "juce" i pogledali a kamoli procitali ili izanalizirali svaku rijec?
    Politicarima i njihovim sledbenicima u piramidalnoj interesnoj putanji je bitniji procenat, placeni majstori propagande, izlizane fraze, foliranje u gestikulaciji, utisci na psihu gradjana... %%%%%%% Za Ustav i pravne zavrzlame plate ko ce da misli na to i da ih upravlja i to je to... Pa ne bi imAli toliko "savjetnika" da su bar jednom sami prostudirali Ustav...

Ali eto to prolazi kod ovih što površno gledaju na stvari i gledaju politiku od danas do sjutra. Kod onih koji poslije mjesec dana sve zaboravljaju.
    Nazalost, zbog takvih ovaj proces osvescivanja traje godinama...

Da li ce se grubo izruciti istina u trenutku kad postane dosadno iznova iznositi realnu sliku. Mozda.. Ali, ako se vec mora.. Mora se..
    To vam je ono kad djaci deklamuju isprazne fraze, jer misle da je poenta uspjeha da je ispran mozak, izmanipulisan, stavka za uspjeh.. A u stvari su nesvjesni da je to samo stavka za ulazak u stado pod ovcarskim kucom kojeg navodi bara...itd..

P.S. Nije to loše što se pozivaju na Ustav, to je napredak, ali je problem što se pozivaju na nešto što je opet kršenje tog Ustava.
    Razmislite zasto je to tako

p.s.s.
    Sto rece sad jedan lik poznatom Advokatu koji samo ukazuje na kreativno istrazivanje dajuci po neki hint svojim pratiocima, bez serviranja podataka...
    "Ja sam ovdje kao porotnik, potrebno mi je da mi date info i dokaze da bih znao na koju stranu je dobro a na koju je zlo i da me neko ubijedi"..
    Advokat (diiivan lik) mu je odgovorio u stilu..
    "Morate sami istrazivati i izmjeriti info i sami zakljuciti.."
    Normalno, ako ga zanima hoce, ako ne, nek ceka MSM da mu serviraju sta i kako treba da misli.

Hvala Lepo

2. The Following User Says Thank You to Maja For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)