Results 1 to 25 of 3490

Thread: Buducnost parlamentarnog zivota u CG 2020-2024

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    O čemu ti to pričaš i zašto lažeš ? Samo nastavite pa da vidimo ko se prosipa. Ne znate đe udarate

Ovđe ste jedino vi pominjali građanski rat. Jedino su Škaljari i čitav četnički DF i slične stranke kupovali puške i kalaše. Treba li da dalje objašnjavam i da vas prosipam ?

Vojsku sam pomenuo kao realni scenario ako se desi kakva prevara na skupštini. Svakako ne može jer Ustav je jasan, ali sa prevarantima, izajnicima i četnicima nikada ne znaš na čemu si.

Šta vam ovđe nije jasno botovi ?

Kao prvo ne zovi narod botovima, jer se izraz sendvicar moze vratiti u upotrebu.
    Koliko je ustav jasan vidimo. Super su ga napravili. To sto 30 godina se nema zakona o vladi i skupstini, a zakon o predsjedniku mijenjamo kako blitvi odgovara je druga stvar.
    Djukanovic je zakonito poslao predlog o razrjesenju skupstine na glasanje. Ukoliko mu ga ne prihvate, sta onda? Tumacice Daliborka i Blazic(jedini koji su se javno oglasili a ostali mudro cute).
    Kako ce da raspise te izbore?
    Treba mu Ustavni sud koji nemamo.
    Treba mu DIK dje nema vecinu
    Treba mu skupstina da donese odluku o tim izborima, dje opet nema vecinu.
    Posalje vojsku....opet mu treba Rasko za to kao ministar odbrane a i trebaju mu voljni da to naprave. Ne ide kako si zamislio
    Ko brani skupstini da izglasa nepovjerenje Djukanovicu? Niko. Da li ce sici sa vlasti bez ustavnog suda, nece. Da li ce ovi da vriste kako predshednik kojem je izglasano nepovjerenje skupstine raspusta skupstinu. O da hoce
    Vidis da je toga i sam svjestan, pa je ispalo da nije poslao obrazlozenje svoje odluke, pa ce mu skupstina vjerovatno vratiti zahtjev na dopunu.
    To sto sad hoces izbore a u januaru nisi jer si se nadao velikom povratku DPS opet nema nikakve veze sa realnim stvarima. Tvoje vidjenje. I moje je da mi ne trebaju Lazovici na vlasti i ljude u mlinac likovi, pa sam ih imao. I sta sad? Demokratija je volja vecine. Za sad je DPS nema niti ima institucije koje mu mogu pomoci. Zato se nade polazu u vojsku i Raska....
    Nece se bas tako zavrsiti.
    Realno je svima plan da se ide u mrcvarenje ovog naroda i placanje velikog ceha za isto. Pa kome prvo dosadi. Narodu, partijama, stranim ambasadama.....
    Ali Djukanovicev scenario kojem se nadas sam misljenja da ce se malo teze desiti
    Last edited by Hell Raiser; 23-09-22 at 08:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)