Pored alternatora, piksni, lezaja.... ima i rotor/stator, diodna ploca i regler i jednosmerna remenica. ...![]()
Pa u smislu da su novi kineski i lošijeg kvaliteta. Ja se u auto djelove ne razumijem pa poslušah
Pored alternatora, piksni, lezaja.... ima i rotor/stator, diodna ploca i regler i jednosmerna remenica. ...![]()
Kod Tica.
Prema tome, šta da ti kažem?
Moze li ostavit neko brojeve otpada sto drze francuze, konkretno me interesuje Pezo...
Sprko na Smokovac 068 000232
Vratnica Tolosi 069 018223
Last edited by E_K_V; 19-09-22 at 22:33.
Neko je pitao koja auto skola je dobra.Mogu da vam preporučim Sušić auto školu. Moj sin je tamo upisao i bio je veoma zadovoljan vozilima i instruktorima. Mislim da zaista vrede i da ih treba preporučiti.
Zna li mozda neko koliko bi se mogao prodati dzip (Pajero 96-o godiste, stranac) u staro gvozdje?
Deponije PG otkupljuju 210e po toni
E sad, mozda ti neki otpad ponudi preko toga jer smatra da moze nesto preprodati...
1 post ima...dosao da se izreklamkra
Zahvaljujuci kolegama iz Kvantex-a sam dobio Castrol po ovoj cijeni.Da ne gatamo.Sve preporuke za prodavnicu i osoblje!
Nego, porucio sam set kvacila, stize za 7-8 dana.
U set dodju korpa i lamela, druk lezaj se kupuje posebno(i njega sam porucio)
A kad se vec to radi, mislio sam da zamijenim ulje u menjac, u njega ide 75W80 oko 3.3litra.
Neki vele da cu vecu stetu napravit ako ga zamijenim? Jer se kao fabricko ne mijenja( auto star 12g)
A to mi je nelogicno jer menjac ima i drain plug i fill plug.
Svak radi swap motora iz njega u cherokee kocku i to zafalni da budu za off road
Podjes u prodavnicu i daju ti filter kabine u kutiju koja se raspada vidi se da je star 250god - neces da ga uzmes naljuti se.
Takumi ima li dje Man filter kabine (karbonski)
Ima li u Monteparts, Cabrio?
Sjutra ću da zovem u Cabrio da pitam.
Vratio sam ga u Mparc i pitao imaju li drugi ovaj meni pare odma vrati i još se naljuti nemamo pozdrav.
Kutija raspala - otvorena to se vidi da je star 250godina ili ga je neko vratio. 30e bio.
u Mparc sam uzeo kaiš kontinental koji je počeo da se čuje posle 1700 kilometara.
Ali za kamione, a ne za gejmobil.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks