Ako je proslo 3 godine od kada je regan onda ne mora. Samo placas 5% na vrijednost.
koja je procedura ako se kupi auto od ambasade/diplomate? treba li pdv da se placa ili samo carina?
Ako je proslo 3 godine od kada je regan onda ne mora. Samo placas 5% na vrijednost.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kako dolazite do ovih info za ambasade? Vidim da usa ima najavljenu aukciju nekog raspada u pg za 30.09 ali dje se moze nac info za sve ambasade? Vjerujem da se tu sa vremena na vrijeme moze nac nesto interesantno
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
a ako je proslo vise od 3 od kad je reg? sto se tice info, ovo je licno poznanstvo prodavca, a i mene zanima kako se inace dolazi do takvih info kad ambasada bas prodaje auta?
Ako je neko od vas oran za par savjeta da ispise , moram postaviti jedno od najdosadnijih pitanja :
1. "Koje auto uzeti DO... 5000e ?"![]()
2. Uzeti nesto starije a "kvalitetnije" tipa VW, Audi, Skoda i sl , ili malko novije a da je "ne-Njemac"
E sad sta je meni bitno , da me ne boli glava od njega sa popravkama , da nisu djelovi preskupi, i da je komotno da udje 4-oclana familija plus manji ker u njega
Najgore mi od svega sto cu morati da vodim kuma (inace priznat majstor) koji ce iskljucivo da upire u mene da uzmem ovu varijantu stariji VW ili sl.
PS:
Takodje me interesuje je li bolje da gledam nesto iz uvoza(konkrektno iz Slovenije jer mi drug dovozi auta od tamo ) ili ovuda nesto?
Fala unaprijed i zivjeli !
10 NAJPOPULARNIJIH AUTOMOBILA ZA MAME
#1. Peugeot 3008
#2. Ford B-Max
#3. Nissan Quashqai
#4. SEAT Alhambra
#5. Volkswagen Sharan
#6. Citroen C3 Picasso
#7. Audi Q5
#8. Range Rover Evoque
#9. Volvo XC90
#10. BMW 2-Series Active Tourer.
Mislim da bi ovaj izbor bio i za tate
Ovo je 2021+ model, sivi (sto je na Autodiler) je stariji.
Drugari, prepruka u PG, za ciscenje DPF-a?
Treba mi kombi veličina H1L1 teretni VW Transporter, Reno Trafic može i neki drugi nešto bih Fiata izbjegao, star godinu-dvije da nema neku kilometražu može i sa termo kingom a može i novi kad se ne bi čekao.
ima li ko iskustva sa SPARK akumulatorima koji se prodaju po našim radnjama auto djelova ? navodno je u pitanju podbrend Varte.
Radi li ko platnene siceve u PG
Ima li dje crvenog znaka Fiat za gepek kroz PG?
Ima. Eno ti ga jedan na parking kod doma zdravlja u Blok.
Tamo si i za kapice ventila govorio.
Zamisli neđe ti neki međed počupa L sa gepeka
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Kad bude neko trazio znak za Ladu, uputicemo ga dje se takumi parkira :P
Samo da ne pomisli da je Reno, Pezo, Alfa ili slican poluproizvod.
ahaha
kad se god pomene ovo cerupanje kola, sjetim se druga kojemu su mrceniku bili rascupali pola auta u blok
znakove, zadnji brisac, maglenke, zmigavac jedan...
kad se primakao tehnicki, sve je veli "pokupovao" na isti nacin za 1 noc kroz grad![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks