Results 1 to 25 of 3468

Thread: Buducnost parlamentarnog zivota u CG 2020-2024

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    4,823
    Thanks Thanks Received 
    5,609
    Thanked in
    2,769 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Zato URA, DF, SNP, SDP i manjine pucaju od radnog iskustva i zelje da podrede sve svoje javnom interesu je li?

Evo ti primjer Krapovica u Budvi, po vama sa ulice diletant bez iskustva dosao na vlast. Rezultat za 2 godine vlasti - najbolji u posljednjih 20 godina. Zavrnute slavine dje se tocile pare, sredjene finansije, sredjena naplata u svim sferama prihoda, i gle cuda odjednom redovne plate i visak para za investicije. I ne ulazi se vise u opstinu preko(bukvalno) merdevina.

I onda su se Carevic i DF *osrali na sve to...

Sent from my phone
    Ne znam je li iko lošije pisao o Demokratama na ovaj forum od mene, ali ovo što s napisao za Krapove dvije godine stoji, čak iz očiju nekog skroz suprotno mislećeg.

Stoji i da su poslednju godinu, neđe još od ustoličenja, odigrali politički premudro- od jedne grupacije koja se bukvalno nikad ni za što konkretno do kraja nije zauzela, osim za pljuvačke ratove saopštenjima i zapošljavanje od južnog do shjeverng pola, došli su u poziciju jedine vladajuće stranke u parlamentu koja se nije totalno prosula.

Lično mislim i da su ispravno promijenili poziciju u odnosu na SPC, i otklonili se od jednog centra koji je u komplet zapadnim okvirima javno oglašen za ekspozituru Ruskog uticaja.

Isto tako, mislim i da su u odnosu prema ES dominantno postavljeni- jer će, prije ili kasnije, čak i ovi najzagriženiji zastupnici ovuda, koji pišu strane i strane o svojim uvećanim platama, morat da prihvate činjenicu da je svaki euro njihovih uvećanja nekoga ostavio bez ljekova. Brutalno, ali istinito. I politički krajnje iskoristivo.

Ukupno, strategiju nisu sami radili, no neki drugi, premudri. Jer, da su nastavili po onoj prvobitnoj, davno bi i oni odjekivali sa dna bunara.

Ali, sve ovo je skroz nebitno u odnosu na to kakve će poteze igrat u narednih nekoliko mjeseci.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

2. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)