Ja koristim parcelsapp.com, isti je to matrak.
na postal ninja se pojavi alternativni tracking
Ja koristim parcelsapp.com, isti je to matrak.
Zanimljivo.
Shenzen pa London pa Podgorica (pretpostavljam).
Sada ide preko Londona iz Kine?
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Napravih dvije porudžbine sa asosa I nisam obraćao pažnju na valutu samo na iznos, kad posle pogledah poruke iz banke 78 i 85 e. Ono bilo podešeno na funte
Oce li mi ovi stručnjaci naplatit PDV? Ustvari, moze li se desit to da prodje da ne naplate.
P. S. Sad vidjeh da su poslali Deutche poštom i da stiže tek 22og. Znaci li to da će stići običnom poštom ili će Deutche predati ovim našim u "FedEx"?
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Last edited by dante pg; 04-09-22 at 17:52.
Malo se smanjila cijena dostave preko iherba, cisto da znate.
Stigao mi je paket u postu u Bar, i trebalo bi sutra da ga donese postar, mogu li poci danas i uzeti ga da ne cekam vise?
otčepilo
Koliko UPS uzima kod nas za svoje "usluge" ? Znam da DHL uzima 5e za dostavu, koje su cijene kod UPS?
Gledam na iherb nesto, pa vagam sta se vise isplati
12.10 EUR ako je pošiljka između 75 i 150 eura.
Nijesam siguran koliko je kad je faktura ispod 75 eura (mislim da je bila 5 eura).
Meni je prosli put bila 30+, posle 18, ako se opet nije popela...
Jel neko naručivao skorije sa asosa? Evo 20ti dan nema mi paketa. Poslato deutsch-e poštom a tracking broj neupotrebljiv. Imam 3 paketa ukupno, druga dva već 15 dana od narudžbe. Išao sam i do pošte kažu nije kod stizalo još.
Imam ja jedan paket vec 20 dana ne mrda sa nase carine
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Pozdrav ljudi. Ima li neko informaciju sto se desava sa nasom postom, stoje mi patike deset dana kod njih, pise podnesene na carinski pregled? Ima li neko kontakt od poste carine da ih pozovem da ih pitam ocu li dobiti uopste patike![]()
Hvala!
Ako si u pg najlakse ti je poci do carine, trazice ti izvod, skeniranu licnu i dati listicu ako treba sto da se uplati
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Nisam u PG jbg, imaju li neki broj telefona na koji mogu da dobijem informaciju?
Samo 10 dana? Cekaces jos haha. 16 dana and counting
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Poslao sam ti PM.
Evo update za moje pakete sa asosa. Danas podigao dva, jedan poslat 30tog avgusta a drugi 5og septembra. Imam jos jedan koji je isto poslat 5og septembra, al kažu da ga nema tamo, za dva dana ću otići opet da vidim sto se dešava sa njim.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks