Koje su ES krive za ove 4 000 000 000 duga do 2020?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Hitna pomoc kao javna sluzba, ostale zdravstvene usluge i klinike kao privatne. Ko ima para lijeci se, ko nema ne lijeci se. Surovo i prelaz je bolan ali je to realno ukoliko nemas efikasnu reazlizaciju punjenja budzeta.
Npr. Norveska ima razvijen sistem svega i svacega ali je tamo porez 50% na sve prihode iz rada.
Niko nece smaniivati zarade jer to politicki nije popularno. I prqvednije je ljudima dati bruto pa neka sami odlucuju na sta ce ga trositi i hoce li uplacivati penzijsko i zdravstveno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Potpisujem!!!
Bice me briga za drzavni sistem onda kad taj drzavni sistem bude popravljen i ozdravljen tako da radi u korist MENE koja ga finansiram, a ne u korist dzabolebarosa nesposobnih, tatinih sinova i kceri, partijskih drugova, kriminala, korupcije, namjestanja tendera, ulaganja u skart infrastrukturu i bogacenje onih koje za MENE zabolje.
Ovi nabrojani bi najradije da nema MENE i onih koji rade kod privatnika od jutra do mraka, ali im trebamo da bi punili svoje guz***, pa smo nuzno zlo za njih.
Last edited by Kliker17; 06-09-22 at 17:54.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Zvuči i izgleda jednostavno i ispravno, ali je jako opasno i sve suprotno od toga. Naivnost.
Ovo što si napisao ti je isto kao kad odeš kod kamataša i zelenaša da ti daju pare i ti srećan što si na malo skinuo muku, a onda kuku majko šta uradih...
Malo je drugačija forma, ali to ti je to. Što bi rekli ista priča, samo druga baba.
Last edited by mneonly; 06-09-22 at 18:25.
Love, peace and respect.
no mercy, brt, zivis u zabludi, pare koje si zaradio nisu u stvari tvoje i to sto jedete nije hrana nego magla.
ljepse ti je sa manje 400€ u kuci, nekako je realnije.
nothing comes from violence and nothing ever could
Evo ga Mne da nam objasni kako smo u zabludi, Dragoslav Šćekić i Pedja Bošković su strucnjaci i treba ih slusat.
Madre mia...
Cus liku price,
kamatasi ES
isto je veli to
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Partija čiji lideri ne dozvole uvid u lične račune neće dobiti moj glas pa taman da mi se pokojni otac digne iz groba i traži to od mene.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...era-samardzica
400 po 400 hiljada...
Koliko ima ovakvih skakavaca, nego bice da je do ES.
Dozvolimo da nam Mne pojasni.
Naivnost. Ne može tako da se razmišlja od danas do sjutra. Ima ona: U se i u svoje kljuse i nemaš problema.
Ovđe živimo svi mi, ne samo ti. Zabolje mene za tvojih 400e, ako država kao sistem od koga zavisimo svi, može da pukne neđe.
Isto kao što tebe zabolje za mojih npr. 400e ako isto to dovodi do kvara čitavog sistema u kojem će neko da ispašta. (ponavljam, evo zdravstvo, ispaštaju ljudi stari, mladi, đeca, bolesni itd.)
To je sebično.
Nemoj me pogrešno shvatiti, ali pričam u domenu sebičnosti kao pojedinca i države kao sistema od kojeg zavisimo. Pošto je o tome bila priča, zabolje vas ES i ovo i ono znam ja. Banalno: Pukne li sistem, padoše i podaci (mi).
Pošto reče da te zabolje ona stvar za državu... Dovoljno sam pročitao i sve mi je jasno.
P.S.
A ima i jedan primjer đe ste me svi napadali kada sam rekao da treba da se produži moratorijum na kredite. Svi ste pisali da vas je strah da banke ne propadnu, šta ćemo onda itd. Tad ste se plašili i interesovala vas je toboš država jer ste i tada pisali politički. Nego ajde, proći će.![]()
Last edited by mneonly; 06-09-22 at 18:42.
Love, peace and respect.
Polagace politicari racune narodu kad....kad...kad...
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Tu parolu je DPS trebalo da prisvoji, umjesto sto su prisvajali tudje i dijelili sebi i svojim tajkunima. Bilo bi sasvim dovoljno i para i posla i svega za cijelu drzavu da je nisu prodali za licne interese. Ako su mogli oni da razmisljaju od danas do sjutra, zasto bi se bilo ko drugi ustrucavao da uradi isto? Pa ako zafali para u budzetu, uvijek se moze uzeti od politicara i od drugih lopova.
Last edited by VanjaTheMan; 06-09-22 at 18:46.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Inače ljudi, država je avgusta 2020. predata sa nultim saldom, bez centa dugovanja. Kako možete podržavat ove te nam uništiše javne finansije
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
pa tacno tu injac treba zapalit sto mu je dala to resenje. injac drzavni neprijatelj br. 1.
neka ovi sto su uzeli stanove po povoljnim uslovima, razne nekretnine i milione sad fino, kad vole tako drzavu, pripomognu i dignu je na noge. a ne da neka tamo rajka sto cisti po skoli placa tudje greske.
Last edited by goozica; 06-09-22 at 18:50.
nothing comes from violence and nothing ever could
Na ulice a pokusaju li
Odmah
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
@kimmi
Kako je dobro moj kimmi a ?
![]()
Love, peace and respect.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks