Quote Originally Posted by nimfa View Post
Цијене расту годинама ал не могу да расту у недогледу, то једноставно не иде тако јер неће бити никога да их купи.

А тај наратив да је било скупо на 1400 а сад је ок на 1600 је баш наратив продаваца тј грађевинских фирми.
Тј скачу цијене материјала , радника, овога онога.

Ја осим неких типова који су на мутно зарадили паре не знам ни 1 особу која може да приушти себи распали стан по овим цијенама и каматама.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Drug, ja imam rodbinu u BG, imam masu kolega u BG, znam ljude širom EXYU, ova priča "ma neće to u nedogled" je prečica da nikad se ne stisne petlja i krene u rješavanje veoma važnog pitanja, a to je kupovina stana/kuće.
Pomenuo sam BG iz razloga što je tamo minimalna zarada manja od naše, a cijene samo rasle, ista priča "čekamo ovo i ono" , pa se onda zbog čekanja traže placevi bliže Čačku nego Beogradu...a nisam vidio da su im investitori propali jer nije bilo kupaca, kao ni u PG.
Ista priča ti je i za one iz BiH , Hrvatske...Vrijeme nas sve gazi..Meni je lično žao što nisam prije 15 godina imao petlju da to riješim, sada bi pjevao.
Ja predviđam cijene nekretnina na primorju kada se završi autoput , pa ovo što je 1700, biće 3000... dugoročno, CG čeka tek da se širi i gradi, mi smo nerazvijena zemlja