evo ja sjedim kod drazena u f1, cekam da zavrse tehnicki...
222e za lagunu 2.0 110kw
Ko je registrovao skoro?
Ko je najpovoljniji ovih dana?
I jos jedno pitanje - kad zavrsim sa poreskom (kupljen polovan auto pa se preregistruje) - dalje samo sa pecatiranim ugovorom idem u auto kucu, je li tako? oni ce ostalo da zavrse sa MUP-om?
evo ja sjedim kod drazena u f1, cekam da zavrse tehnicki...
222e za lagunu 2.0 110kw
I meni je Dražen i dalje jeftiniji za keš nego drugi...mada,i on ove godine mako skuplji nego prošle iako mi je prem.razred veći?!
@E_K_V je li mu gužva?prije 7-8 dana sam tek za sjutra moga zakazati.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 11-05-22 at 13:21.
ja sam dosao kad mi je zakazao...prije mene bio neko, i dosao odma posle mene neko...nije mi se jos desilo da dodjem a da ima rupu u terminima...
ja inace zakazah jos prosle nedelje, ali sam mu svakako trazio da to bude srijeda ili kasnije...tako da ti ne znam kad bih najranije upao![]()
Premijski razred polise. Kreces sa 7 i ides na dolje. Kako koja godina prodje, ako nisi pravio stete, smanjuje ti se cijena polise.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dje je taj drazen da registrujem kod njega?
Do sad sam u Capital
Ne kreći do Dražena dok ne zovneš i zakažeš termin.Kod njega je ka nekad kod Malbaškog
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
A Capital na Konik?
Drug juce otiso do mupa da pita kad ce mu bit gotove tablice,rekli mu da se ne nada prije nove godine![]()
podijelili su i one zguzvane prvo
nothing comes from violence and nothing ever could
Ista priča oko tablica, dugovanja je bila prije tacno godinu dana![]()
But if you never try, you'll never know..
Cekaju li se u Budvu ili Niksic isto dugo? Da prebacim licnu ionako mi istice dogodine pa i auto da reg tamo...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
rm -rf /
Ne znam dje je to, pitao sam za BD ili NK, mada lakse bi mi u BD bilo ako imaju viska a ne cekaju da se ovi smiluju vise **** ih pas. Treba mi do kraja mjeseca.
rm -rf /
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks