Page 304 of 574 FirstFirst ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... LastLast
Results 7,576 to 7,600 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    4,315
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Ovo sto EU kaze da DF nije pozeljan partner, je vrhunac licemjerstva i guranja Cg u ruke DPSa.

Oni prvi bi sa Rusijom da suruju i kupuju gas, a ovamo drze neke moralne pridike.

Neka nas odma prihvate u EU pa cemo pravit Vladu sa DPSom ako nema alternative, pa da makar mozemo odma napustit drzavu.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,817
    Thanked in
    917 Posts

Sjajno domacinsko vodjenje Hercegnovske opstine sto reci kad uspijes da od DRI dobijes duplo negativno misljenje.

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...zakonitom-radu
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,742
    Thanked in
    1,573 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ovo sto EU kaze da DF nije pozeljan partner, je vrhunac licemjerstva i guranja Cg u ruke DPSa.

Oni prvi bi sa Rusijom da suruju i kupuju gas, a ovamo drze neke moralne pridike.

Neka nas odma prihvate u EU pa cemo pravit Vladu sa DPSom ako nema alternative, pa da makar mozemo odma napustit drzavu.

Ali to su zapadni partneri? Valjda se oni pitaju. Citirao si ih do sad

Sent from my iPhone using Tapatalk
    f6

5. The Following User Says Thank You to acs For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,315
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Ali to su zapadni partneri? Valjda se oni pitaju. Citirao si ih do sad

Ja stvarno smatram EU partnerom, ali se vidi koliko su zastranili pod americkom cizmom u zadnjih 6 mjeseci.

Prvo njih ceka jako tezak ekonomski period zbog toga sto rade u americkim interesima, a ne svojim, a drugo, oce nama da kazu da radimo protiv nasih interesa, zato sto se to njima ne svidja nas izbor.

Ni meni se ne svidja vlada sa DFom, ali ako moze DF da se zauzda, onda bolje vlada s njima nego sa DPSom.

A ako se DF ne moze zauzdati, onda nam se svakako crno pise, ako DF i DPS ne padnu na ispod 45% podrske.

Ako neko tumaci da EU radi u svom interesu to sto se pokorava americi i rastaje od Rusije... Skolski primjer rada na svoju stetu.

Thanks Thanks Given 
    5,007
    Thanks Thanks Received 
    9,041
    Thanked in
    4,359 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...odatno-ugrozen

Starješine Sektora za posebne namjene Uprave policije dodatno su juče pojačali 24-časovno lično obezbjeđenje glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića, saznaju “Vijesti” iz više izvora.

tako ti je to kad krenes na seniora
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,887
    Thanked in
    2,829 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post

Pratis li ti desavanja po Evropi? Surovanje sa Rusijom i kupovina gasa moze da napise osoba koja na dodirnih tacaka sa svijetom. Jesi li mislio da ce to na dugme da bude ono tipa iskljuci ukljuci?
    Niko realan ne moze ocekivat da se privreda preko noci prebaci sa gasa na drugu energiju. Jedino Balkanci to misle ocigledno. Upali se agregat ili tako nesto. Taj fazon.

Evropa se ubi da nadje zamjenu za ruski gas, i svjesno ide u recesiju posto po to da zamijeni ruski gas.

Da se zauzda DF? Nisi pratio ali po forumaskim strucnjacima DF je ustopovan. Dobili su par gradonacelnika, par firmica, hiljade zaposljenih ali je ustopovan. Nema potrebe za uzdama.

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Sjajno domacinsko vodjenje Hercegnovske opstine sto reci kad uspijes da od DRI dobijes duplo negativno misljenje.

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...zakonitom-radu
    Sto rade ovi DPS gradonacelnici ovo stvarno smisla nema. Satiru.

Ups ovo je ustopovani DF ipak. Svi su oni isti, lopingeri, muljatori i skorojevici. Razlika je sto jedni kradu pod crvenom zastavom drugi pod trobojkom.

Sent from my SM-N980F using Tapatalk
    Last edited by hercules; 03-09-22 at 14:51.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

9. The Following 5 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Pocelo je... Hahahahah...

Kaze ' dolazi zima hladna i snezna '.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,817
    Thanked in
    917 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ups ovo je ustopovani DF ipak. Svi su oni isti, lopingeri, muljatori i skorojevici. Razlika je sto jedni kradj pod crvenom zastavom drugi pod trobojkom.

Najace mi je sto se u ovoj opstini ne mogu vaditi na DPS da je ostavio pustos pa su tu uskocili oni nesrecni da je izvlace obzirom da su zadnjih dvadeset godina na vlasti u tom gradu, mada me cudi tolika kolicina lopovluka i javasluka od takvih vjernika koje je i patriarh udostojio posjetom.

Thanks Thanks Given 
    2,313
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Da. Demokratija je volja većine, a ja koliko znam narodna volja nije izdaja evropske i građanske Crne Gore.
    Pa front reče da je za što brži ulazak u EU, nema razloga da im ne vjerujemo

13. The Following User Says Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,109
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Znaci ovo je najnovija direktiva. Hocemo u EU ali ne kako se EU-u svidja. A Džo nekad obecavala. Diletantski.

https://www.vijesti.me/v/619943?utm_..._share_counter
    Last edited by avet; 03-09-22 at 14:42.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Ako neko stvarno misli da zabolje patka u EU za nas i ZB onda taj zivi u iluzijama.

EU ni sama ne zna kako ce da prezimi, bukvalno su na aparatima, dok ova ex nvo gradjanka se zabrinula kakvi nam mailovi stizu.

Front ne smije biti vlast, to znaju i oni i ovi ostali.

Vlast bez DPS-a nije moguca. Nazalost jer to je rak rana ove ove drzave ali okolnosti su takve.

Da znam da ce se TS izabrati i da ce SdT nastaviti da kidise ove splacine sve bi nekako istrpio pa i dps u vladi ali da su donji. Ako nista nikad vise monopol nece imati.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Meni je stvarno smiješno što se evo godinama stavlja fokus na Vladu, kad je ključni problem Crne Gore Skupština i partije koje međusobno ne sarađuju i istovremeno sabotiraju napredak države. Kakvu god vladu da dobije Crna Gora, ni milimetar se nećemo pomaći ako se ne postigne dogovor u Parlamentu oko pravosudnih funkcija. To je naš ključni problem i što prije pritisak prebacimo na zakonodavnu vlast, to bolje.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

17. The Following 2 Users Say Thank You to Viscount For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Vjerovali ili ne...

Last edited by mneonly; 03-09-22 at 15:52.
    Love, peace and respect.

19. The Following User Says Thank You to mneonly For This Useful Post:

BAR

Thanks Thanks Given 
    1,681
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Da se nikad vise (i nikome) ne dogodi Dritan Abazovic

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2022]

Stvarno naprave OŠ za sirotu dečicu a mi ih optuzujemo za kriminalne aktivnosti. Još da sirotište ili nesto tipa centra za palijativnu njegu naprave… Ne bi mi se mozak pitao no srce bolećivo. Bemax jadničak jedan. Tugica. #životeizdajico. #dritanegdjećetiduša.

Sent from आत्मन:
    Last edited by Caesar; 03-09-22 at 16:01.
    γνῶθι σαὐτόν

22. The Following 5 Users Say Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,887
    Thanked in
    2,829 Posts

Ne trčite pred rudu. Možda je do pošte.

Jedna vijest od danas. Potvrdio nam je S&P rejting. Mi i BiH imamo isti i jedini tako nizak u Evropi. Albanija i Srbija su bolje od nas. Čak i Bocvana ima bolji rejting od MNE.

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...omskih-potresa

Agencija za kreditni rejting Standard & Poor’s (S&P) potvrdila je stabilne izglede Crne Gore, uz zadržavanja ocjene ‘B/B’, saopšteno je iz Ministarstva finasija.

Iz Ministarstva finansija su pozdravili potvrdu kreditnog rejtinga, najznačajnijeg ekonomskog parametra koji karakteriše jednu državu, smatrajući da je to zadovoljavajući rezultat u aktuelnim okolnostima, kao i svojevrsna potvrda da je Vlada uspješno odgovorila velikim izazovima.

"Istovremeno, ovakvom ocjenom, opravdana su nedavno javno iznijeta očekivanja ministra finansija da transparentnost i angažovanje Ministarstva finansija i Vlade u radu sa kredibilnim partnerima, čuva kreditni rejting i u ovim nestabilnim vremenima. Očuvanje postojećeg kreditnog rejtinga i stabilnih izgleda za malu i zavisnu ekonomiju, poput crnogorske, naročito ohrabruje usljed aktuelnih ekonomskih potresa na globalnom nivou”, kažu u MF-u.

Navode da uzimajući u obzir činjenicu da on utiče na mogućnost zaduživanja, visinu kamatne stope i druge parametre, u trenutku kada postoji realna potreba za zaduženjem države, očuvanje postojeće ocjene dodatno dobija na značaju.

"Stabilnost ovog ključnog ekonomskog pokazatelja, u veoma složenim okolnostima, ohrabrujući je signal i za sve postojeće i potencijalne investitore. Naime, izvještaj ukazuje da će SDI biti ključni pokretač crnogorskog uvoza, koji podržava investicione projekte koji se odnose na hotelsku i ugostiteljsku industriju. Očekuje se da SDI bude prosječno oko 10 odsto BDP-a godišnje u periodu 2023-2025, uglavnom u skladu sa istorijskim trendovima, podstičuci rastući uvoz. Shodno tome, procjenjuje se da će deficit tekućeg računa zemlje biti u prosjeku 13,8 odsto BDP-a tokom 2022-2025", navodi se u saopštenju.

Ističu da pored uticaja na status države kod međunarodnih finansijskih institucija, očuvanje rejtinga pruža sigirnost domaćem bankarskom sektoru,”na koji se primarno oslanjamo u planiranju neophodnog zaduženja”.

"U izvještaju se procjenjuje se da će Vladine gotovinske rezerve pokriti najveći dio njenog finansiranja u 2022. godini, kao i da će država imati konstruktivan odnos sa međunarodnim finansijskim institucijama, kako bi se uravnotežili svi nedostaci spoljnog finansiranja u 2023. godini”, saopšteno je.

Ova kreditna agencija procjenjuje da će realna stopa rasta BDP-a Crne Gore iznositi 4,5 odsto u 2022. godini, uz prihode od turizma i priliv stranih direktnih investicija (SDI), dok su izgledi za 2023. godinu neizvjesniji usljed rastuće inflacije koja smanjuje potrošnju domaćinstava. Navode da će turizam u 2022. godini ipak dostići oko 85 odsto rekordne sezone iz 2019. godine.

"Krajnja namjera MF i Vlade nije samo očuvanje, već u konačnom, maksimalnim naporima, u mjeri mogućeg, poboljšanje kreditnog rejtinga i fiskalnih izgleda, u nekom od narednih izvještaja. Očekivanja baziramo i na ocjenama najnovijeg izvještaja, prema kojem bi do poboljšanja rjetinga Crne Gore moglo doći u slučaju brže budžetske konsolidacije. U ovom scenariju, očekivanja su da neto javni dug potencijalno bude ispod 60 odsto BDP-a, uz ostvarenje primarnog suficita”, zaključuje se u saopštenju Ministarstva finasnija.
    Nije se dugo čekalo da se javi ex ministar Spajić.

REAGOVAO NA IZVJEŠTAJ AGENCIJE ZA KREDITNI REJTING STANDARD & POOR'S (S&P)
    Spajić: Gotovinska rezerva za ovu godinu obezbijeđena je odgovornim odnosom prethodne vlade prema javnim finansijama
    "Od stotina miliona eura minusa dođosmo do gotovinske rezerve za ovu godinu, koja je obezbijeđena kao rezultat našeg odgovornog odnosa prema javnim finansijama", naveo je Spajić na svom Tviter nalogu

Gotovinska rezerva za ovu godinu obezbijeđena je odgovornim odnosom prethodne vlade prema javnim finansijama, saopštio je bivši ministart finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić, u reagovanju na izvještaj agencije za kreditni rejting Standard & Poor's (S&P).

"Od stotina miliona eura minusa dođosmo do gotovinske rezerve za ovu godinu, koja je obezbijeđena kao rezultat našeg odgovornog odnosa prema javnim finansijama", naveo je Spajić na svom Tviter nalogu.
    U izvještaju se procjenjuje se da će Vladine gotovinske rezerve pokriti najveći dio njenog finansiranja u ovoj godini, kao i da će država imati konstruktivan odnos sa međunarodnim finansijskim institucijama, kako bi se uravnotežili svi nedostaci spoljnog finansiranja u narednoj godini.
    Ova gotovina, ovo vam je ono zaduživanje obveznicama u prvim danima Vlade ex premijera Krivokapića kad su uzeli "malo preko" da im bude dovoljno za 2 godine.

Sad onaj Milov saldo 0 više nije tako smiješan.
    Last edited by hercules; 03-09-22 at 16:24.

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Sve smo bliži aranžmanu sa MMF-om i to je čak i dobra stvar.

Kad niko nema političke hrabrosti da povuče poteze, neka ih neko povuče za nas.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,817
    Thanked in
    917 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Stvarno naprave OŠ za sirotu dečicu a mi ih optuzujemo za kriminalne aktivnosti. Još da sirotište ili nesto tipa centra za palijativnu njegu naprave… Ne bi mi se mozak pitao no srce bolećivo. Bemax jadničak jedan. Tugica. #životeizdajico. #dritanegdjećetiduša.

Sent from आत्मन:
    Kako god, grdno je kititi se tudjim perijem, eto optuzbe za kriminalne aktivnosti a isti ti koji ih optuzuju ce doci da se slikaju i presjecu vrpcu na zgradi koju je napravio kriminalni aktivista a dupetom nisu mrdnuli ni toliko da obezbijede novi skolski invetar no dovlace polovni.

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,887
    Thanked in
    2,829 Posts

Rekoh mozda je do poste. Takvo je vrijeme da avi izmisljaju nevjerovatno brzo.

https://www.portalanalitika.me/clana...ticku-politiku

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2022]

Kako god, grdno je kititi se tudjim perijem, eto optuzbe za kriminalne aktivnosti a isti ti koji ih optuzuju ce doci da se slikaju i presjecu vrpcu na zgradi koju je napravio kriminalni aktivista a dupetom nisu mrdnuli ni toliko da obezbijede novi skolski invetar no dovlace polovni.
    Jes malo nemoralno kad ne bi bilo ovako: raznim kanalima i nepostenim stvarima moje i tvoje pare (poreskih obveznika) su zavrsile na racunima Bemaxa i tako tih faca. E sad ja mislim da nema nista prirodnije nego da predsjednik Vlade otvori skolu koja je napravljena od mojih i tvojih para. Znas to perje, to su mene i tebe ocerupali ko kokoske samo ja to vidim, a nadam se da i ti vidis sad. Dakle, perje jes al moje i tvoje.

Sent from आत्मन:
    Last edited by Caesar; 03-09-22 at 17:58.
    γνῶθι σαὐτόν

28. The Following 7 Users Say Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,817
    Thanked in
    917 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Jes malo nemoralno kad ne bi bilo ovako: raznim kanalima i nepostenim stvarima moje i tvoje pare (poreskih obveznika) su zavrsile na racunima Bemaxa i tako tih faca. E sad ja mislim da nema nista prirodnije nego da predsjednik Vlade otvori skolu koja je napravljena od mojih i tvojih para. Znas to perje, to su mene i tebe ocerupali ko kokoske samo ja to vidim, a nadam se da i ti vidis sad. Perje jes al moje i tvoje.

Sent from आत्मन:
    E vidis ja mislim da je licemjerno da je otvara narocito sto on nije nista tu uradio plus sto ako nekoga proglasavas kriminalcem ponudi dokaze, osudi ga, baci ga u zatvor ili cuti jer ispadas kao kafanski sveznalac posle pet rakija, na kraju nek za moje pare napravi ko god hoce i skolu, i vrtic i dom zdravlja i bolnicu i nek im je prosto, zalosno je sto to ne radi onaj koji bi trebao a to je drzava.Problem je kod onih sto uzmu moje i tvoje pare i umjesto skole naprave jos jednu zgradu ili poslovni centar a takvih imamo koliko hoces.

30. The Following 2 Users Say Thank You to goldfinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

E vidis ja mislim da je licemjerno da je otvara narocito sto on nije nista tu uradio plus sto ako nekoga proglasavas kriminalcem ponudi dokaze, osudi ga, baci ga u zatvor ili cuti jer ispadas kao kafanski sveznalac posle pet rakija, na kraju nek za moje pare napravi ko god hoce i skolu, i vrtic i dom zdravlja i bolnicu i nek im je prosto, zalosno je sto to ne radi onaj koji bi trebao a to je drzava.Problem je kod onih sto uzmu moje i tvoje pare i umjesto skole naprave jos jednu zgradu ili poslovni centar a takvih imamo koliko hoces.
    Ah ta pretpostavka o nevinosti. Bilo je pitanje kad će i mene snaći. Mislim da Milo,Pedja, Petar, Brano… vole kako razmisljas. Anyway lets call it even for tonight shall we?

Sent from आत्मन:
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Pratis li ti desavanja po Evropi? Surovanje sa Rusijom i kupovina gasa moze da napise osoba koja na dodirnih tacaka sa svijetom. Jesi li mislio da ce to na dugme da bude ono tipa iskljuci ukljuci?
    Niko realan ne moze ocekivat da se privreda preko noci prebaci sa gasa na drugu energiju. Jedino Balkanci to misle ocigledno. Upali se agregat ili tako nesto. Taj fazon.

Evropa se ubi da nadje zamjenu za ruski gas, i svjesno ide u recesiju posto po to da zamijeni ruski gas.

Da se zauzda DF? Nisi pratio ali po forumaskim strucnjacima DF je ustopovan. Dobili su par gradonacelnika, par firmica, hiljade zaposljenih ali je ustopovan. Nema potrebe za uzdama.

Sto rade ovi DPS gradonacelnici ovo stvarno smisla nema. Satiru.

Ups ovo je ustopovani DF ipak. Svi su oni isti, lopingeri, muljatori i skorojevici. Razlika je sto jedni kradu pod crvenom zastavom drugi pod trobojkom.

Gradonačelnik Herceg Novog je iz redova demokrata. Nije lepo to što lažeš, sramota u tim godinama.
    Odoh da upalim sve uređaje sve po kući prije nego izađem u grad...

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Vjerovali ili ne...

Što čini DPS mašinerija. Digoše M Portal, Gradsku i samo udri...

To što makar pola niđe veze s'mozgom nema, to nema nikakve veze.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

34. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,007
    Thanks Thanks Received 
    9,041
    Thanked in
    4,359 Posts

pih, stvarno.

😂😂😂😂

kakav nam je mayor kao neka zenetina.
    nothing comes from violence and nothing ever could

36. The Following 2 Users Say Thank You to goozica For This Useful Post:

Page 304 of 574 FirstFirst ... 204254294300301302303304305306307308314354404 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)