Stvarno stranaca odavno nije bilo ovoliko, ne mozes proc ulicom (Pg) da ne sretnes iz dva tri puta strance. Neke srecem redovno na neka mjesta. Turaka i njihovih smijesnih biznisa pun djavo.
Cini li se vama da je onaj Rafaelo Residence u 4 jula usporio? Rade ali mi se cini sporije ili je takva faza gradnje?
Nisu kapi. Svako jutro u 7 pocinju da rade i istovaraju materijal, sut. Nekad beton od 2 ujutro izlijevaju oganj u njih.
Manje je radnika ali opet vrucine su nenormalne. A struktura gradjevine je stubovi i ploce. Ne vidim nacin da moze brze osim da uduplas radnike par puta.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pošto se može izdat jednosoban namješten u green level? 6. sprat gleda na fakultete
*sa mjestom u garaži
Last edited by chucknorris; 31-08-22 at 21:10.
350-400€
Ako naletis na Turke i Amerikance i 1000€
Evo nenamjesten i bez kuhinje 300. Fala vi.
500 lagano.
https://freshestate.me/nekretnine/iz...vel-izdavanje/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Poceli su i na oglase da stavljaju koja je cijena za nase a koja za strane drzavljane.
E sad ti mene vrijedjas![]()
Nisam kupio nego sam dobio 4 stana i dva poslovna, nasa je zemlja bila, dogovorismo se na 25% i svi srecni i zadovoljni.
Cijena ti je bila 1800€ u izgradnji pa su je digli na 2200€, mogu ti provjeriti ali mislim da je svaki stan prodat.
Rostovic je radio grube radove, a poznat je kako radi. Na cijelu zgradu je alumil sa elek. roletnama, stakla su 4 godisnja doba (valjda se tako zovu), lift...nije se stedjelo na materijalima to sigurno.
Dje je u onu zgradu stalo 8 poslovnih i 16 stanova?Je li moguće, ne izgleda tolika uopšte?!
![]()
Stay salty.
Taman politicari dobro da se opare prije zakona o porijeklu imovine(mada postoji legenda da ce izglasati taj zakon)
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Hahahah jao izvini, stvarno nijesam znala da je vaše. Za men eje to Panirama, čak sma mislila da je Bokino, ao, kakav fail.
Da li ste vi vaše stanove sve uzeli za sebe ili ste prodavali, kod vas više nema z aprodaju?
Cijena u izgradnji je bila baš korektna za ono što su izgradili. Aroma u prizemlju ispade baš dobro.
Sve smo uzeli za nas, mozda ce se samo jedan izdavati.
Provjerit cu ti ima li jos nesto da nije prodato, a rekoh gore da ce se raditi "ista" zgrada samo preko puta, pored kafane Lider isto ce imati suteren za garaze, cijelom povrsinom poslovni i tri sprata sa po 4 stana, ista ekipa radi, sve isto samo na proljece sledece godine.
Ali "SUPER PONUDA" 2600€ m²
![]()
I manje od pola kilometra do plaže.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Hvala ti puno. Da, da ovo je kuća Seke fotografa, tako sma i mislila. Biće fino za garaže jer je teren već ukipan. Jedino će boiti nezgodno što južni balkoni gledaju na magistralu.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks