Kad se ja za*****,sem u jednom sluchaju...eeeee
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...andrija-mandic
![]()
...
Sramota.
Autisticna vlast.
Igraju se po svojim pravilima, a narod i poreske obveznike ko sisa.
Oni stvarno misle da sve ovo moze da im prodje.
Ustvari... moze. Prolazi. A prolazice i gore stvari. Sve ce to narod pozlatiti, opravdati i istolerisati. Moze Crna Gora. Moze Crna Gora da trpi sve.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...udzeta-opstine
Odbor povjerenika ne zeli da izglasa zavrsni racun opstine Tivat, iako su ga nove vlasti izvukli iz visemilionskog gubitka.
Sada su 7 miliona u plusu.
Ujedno povjerenici, vecinom clanovi BS i SD ne zele da smijene upravu vodovoda, koja je iz SDP, i drze razvoj komunalne infrastrukture u blokadi, da bi optuzili partije koje upravljaju gradom.
Toliko o cuvenoj SDP prici o zastiti interesa gradjana i brige za kojesta. Smecari.
A ovamo sacuvajmo kadrove. Ukoliko se vlast formira bez DPS i SDP, sve ove ovakve likove iz ministarstava treba po kratkom postupku potjerati kuci
SDP i SD drze Tivat u blokadi godinu i kusur, zato sto nova vlast nece da im zaposli kadar po dubini, nego su cak i uskratili podrsku.
A pogledaj kakvi rezultati nove vlasti.
Da nam je ovako na drzavnom nivou... No zaludu kad se mora plijen dijelit.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Nije meni licno to problem. Nego je Vlada poslala povjerenike, koji bi valjda trebalo da rade nesto.
A ne da pricaju da se nisu sastajali sa funkcionerima SDP, a pola grada ih vidjelo kako dolaze na sastanak.
I kad neko kaze "insinuacije" za ono sto su svi vidjeli, znas da je splacina.
Ali evo se ovdje pricalo kako su to vrhunski kadrovi koji znaju posao i postuju zakone i procedure....
Evo vidimo...
Nadam se sa je mali smecar Milatovic naucio nesto za ovo vrijeme, da mu ne padne na pamet da kaze "nema revansizma, sacuvacemo kadrove"
Last edited by Hell Raiser; 29-08-22 at 18:52.
Vuković: Država stoji, Podgorica u punom trku
https://www.cdm.me/ekonomija/vukovic...-u-punom-trku/
Tokom prvih sedam mjeseci, vrijednost realizovanih kapitalnih projekata na nivou države (odgovornost Vlade) i Podgorice (odgovornost Glavnog grada) gotovo je identična (ako se ne računa ulaganje u autoput), naveo je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.
“Inače, budžet Crme Gore je 25 puta veći od budžeta Podgorice. Država stoji. Podgorica u punom trku”, naveo je Vuković na Tviteru.
![]()
Love, peace and respect.
E na sta se ti palis moj mneonly
Ne znam jesi li iz pg da vidids kako idu radovi
A radovi traju li traju
Pa kad potraju to znaci da se neko tali i to pojace
Mada vidjeces i sam na izbore kako ce proc
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Tamo đe traju to je zato što je u nadležnosti Vlade, a Vlada politički neće da plati i to je to.
Vuković kida, svaka mu čast.
Kad bi svaki grad imao takvog gradonačelnika svima bi bilo bolje.
Love, peace and respect.
E zamisli kad nekome Vukovic kida...
Zao mi je sto nemas priliku da vidis kako izgleda kad stvarno drzave i gradovi 'kidaju'.
Onda bi ti se malo perspektiva promijenila.
Biti rob nedostatka perspektive i neosvijescenosti je zaista veliki hendikep u zivotu.
Steta sto je to kod nas na masovnom nivou, pa smo ovakvi kakvi jesmo.
Mojsije lupaš gluposti samo zbog toga što nije četnik i Srbin.
Tebi i sličnima taman treba jedan Dajko ili Pipun i slično i da idete u propast.
Koliko je civilizacijski naprijed u odnosu na alternative upravo ti treba dobro da vidiš i razmisliš.
P.S. Šteta što je to kod nas na masovnom nivou, pa smo ovakvi kakvi jesmo.
Nedostatak perspektive, realnosti itd... tačno tako.
Last edited by mneonly; 29-08-22 at 19:24.
Love, peace and respect.
Vuković kida ?
E kuku , stvarno tastatura svašta trpi.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Bukvalno nema konkurenciju, najbolji gradonacelnik ikad. Da ne pricamo o tome kakva mu je konkurencija. Za njega nece glasati SAMO oni kojima smeta njegova nacionalna i partijska pripadnost.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ti znaš kakvi su bili i kakav je on a živiš 100 km daleko od Podgorice.
Ja bi rekao ovako-za njega će glasati SAMO oni kojima je presudna njegova partijska i nacionalna pripadnost drugi niko.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Od tebe nisam ni ocekivao drugaciji odgovor
Ps: rodjen i zivim 2,5 km od Centra Pg
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nebitno je kakav očekuješ od mene odgovor,vidjećemo odgovor birača - mislim da onih koji doživljavaju Vukovića kao ti neće biti dovoljno da dobije još jedan mandat.
Jesam li u pravu znacemo za par mjeseci.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
S obzirom na to koliko se doselilo u pg anticrnogorskog stanovnistva, ni mene to ne bi iznenadilo ali ocekujem da i oni progledaju i glasaju po ucinku a ne nacionalnoj pripadnosti
Pa kaze... Po ucinku.
Umjesto da je plata u Pg 1500 eura, ona je 500. Umjesto da gradjani mogu da kupe svoj dom, oni bivaju podstanari, jer su domovi nedostizni vecini.
Mene bi blam bilo da sam na mjesto Vukovica i otvaram travnjake i cesme.
No kad ga nije Bog dao nizasto pametnije, osim da bude partijski vojnik, sto ocekivati.
Zali boze kako lako mozak sprzimo sami sebi, umjesto da smo samokriticna ljudska bica.
Katana veli taj kokain i heroin, on je tek poceo stizat u Maj, kad nas vise nema.
Jel vo neka repriza?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zivimo u drzavi dje je nemoguce dostici toliku platu. A ja ne znam nikog oko sebe da prima 500€, uglavnom su to plate 750+. Toliki je i prosjek u glavnom gradu sigurno. Izbor je jasan, ili cemo birati Marka Kovacevica ili Ivana Vukovica
Znaci ili DPS ili cetnici, i dalje ocajnicki gurate taj narativ
Sent from my phone
A shto bi ono jyebem ti,ne uhvatih sve,ishvali Kurija na sva zvona,za Abazovica veli da je na sky-u Brat,i da ga je zato namjerno zvao Brat,neko ce rec dalabu,jes ali namazana ahaha a valjda ovo ozbache ne YT da se odgleda sve.
I ovo da se upamti,nije kompetencija no kopetencija,a bilo je josh izbachaja garant!
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks