........
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ne zasluzuje nista bolje.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovakva dominacija se ne pamti, što se Pereza tiče, nije "podređen" ali ne može se poredit s Verstapenom, a i F1 je ionako timski sport što ljudi zaboravljaju (ali, opet, nebitno za današnju trku). Lekler je potpuno indisponiran, mlad je, nekako nezreo, ali i Maks je isto ka dijete ponekadŽao mi Hamiltona, ne sviđa mi se ni kao čoek ni kao komunista ali trka bi bila dosta zanimljivija da ga on avetinja od Alonsa ne posla nebu pod oblake. Odoh sad da odigram F1 da vidim koje ću vrijeme postić, nego nemam novi lej aut staze ali valjda je dužina ista.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Alonso ga lanaira? Haha
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ovakva veli dominacija se ne pamti…dalje nisam isao.
Seres da je rekao nesto lose za Alonsa u vezi incidenta sa stilistom?
Nisam se proslavio ali u moju odbranu 2014 je Rozberg osvojio pol poziciju sa preko 2 minuta. Nisam rekao ništa loše za Alonsa a da ste gledali malo bolje viđeli biste što je i kako bilo, a čini mi se i da sezonu niste baš ispratili, koliko ono ima pobjeda Verstapen..... stručnjaci vajni, taman ka oni dvojica na SK))))
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ja nisam ispratio sezonu, koliko pobjeda ima Max? Ne vjerujem da ima preko 3.
P.S. jesi li ozbiljan ili se zajebavas? Okle klip sa video igrice?
Last edited by TAKUMI; 29-08-22 at 00:18.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Stilist kriv.
Samo mi nije jasno kako se taj celofan nije istopio od tolike temperature kocnica. Jer tu je itekako vruce.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ne, tu je hladno, to je na resetku od usisnika.
https://www.instagram.com/reel/ChzQ6...d=MDJmNzVkMjY=
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Kako se katapultira red bull iz krivina covjece
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Pitam se zasto?
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Last edited by TAKUMI; 29-08-22 at 21:00.
ima tu udjela i kamera koja je fokusirana na maxa....pa carlos izgleda da igra mnogo vise nego sto je to situacija....
meni ova situacija sa ferrarijem djeluje kao da su na racun downforce-a smanjili snagu motora, na racun izdrzljivosti....a onda unsite gume mnogo prije....
u austriji je bila obrnuta situacija.... tada je ferrari djelovao kao sad RB...pa lecler nije bio najbolji vozac svijeta nakon toga, iako je ovoga sampiona koga F1 svijet jos nije vidio obisao 3x....
Nemoj me zajebavat da ga je obisao 3 puta, Leka na novim gumama a ovaj na raspad?
sad salu na stranu....samo ocu da kazem da ova pobjeda maksa nije nikakva majstorija njegova, kao ni ono u austriji leclera....
u obije situacije su timovi imali problema sa gumama....
e sad mene brije holandija...staza koja bi trebalo da lezi ferrariju, ali ako budu imali problema kao na zadnje dvije trke, onda je ili ovo gore sto napisah, ili ih je ova direktiva bas unazadila...
Mađarska startovao 10. i pobijedio.
Belgija startovao 14. i pobijedio.
Možda će u Holandiji sa 20.og mjesta čisto radi rekorda?
Horner je sam izjavio da je dominacija u Belgiji slična onoj koju su imali u periodu 2010 - 2013. Predstavnik Honde je bio na podijumu tako da je vjerovatno nešto otključano na motoru ili ERS-u koji je novi. Druga špekulacija je da je nova TD za flexi-floor zeznula sve osim RB ali Ferari to poriče. Sezona definitivno završena?
https://www.racefans.net/2022/08/28/...3-form-horner/
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
cudno..... ja sam mislio citajuci komentare da imaju losiji bolid od ferrarija...ali da max izvlaci 1-1,5s samo svojim umijecem
sezona je zavrsena odavno.... previse gresaka je ferrari sebi dozvolio, sto strategija, sto vozaci, sto pouzdanost....
jedino je ostalo da se jos ne pojave na trku, jer im je Iveco nedje ostao u kvaru izmedju belgije i holandije...
Last edited by E_K_V; 30-08-22 at 11:26.
Ferrari umjesto borbe za sampionat ce na kraju zavrsiti treci iza mercedesa
ferrari kako god zavrsi njemu treba na mjesto lidera neki biznismen/politicar.... jer MB definitivno ne uspijeva da vodi ovaj tim kako treba....
previse je ovo gresaka...ali bas previse...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks