Ali osmijesi.
https://www.instagram.com/p/ChM09_YgAJu/?hl=en
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vrh![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
a imamo i mi odje istorijski caj
nothing comes from violence and nothing ever could
necemo jos dugo, boze zdravlja
![]()
Štucam cijeli dan.
Ko me pominje, da mi je znat'...
Majka, ko će drugo...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kad neće Dritan da pozove, ima ko hoće
OSNIVAČ Exit festivala Dušan Kovačević pozvao je finsku premijerku Sannu Marin na ovogodišnji Sea Dance festival i u ime organizatora podržao je u medijskoj hajci koja se digla protiv nje.
U pozivu finskoj premijerki osnivač globalno popularnog novosadskog festivala Exit, čiji je Sea Dance jedan dio, poručio je na Instagramu kako bi volio da ona posjeti ne samo Sea Dance, koji se održava na plaži kod Budve u Crnoj Gori od 26. do 28. kolovoza, nego i Exit u srpnju 2023. godine.
Kovačević je istaknuo kako su njezina "energija i pozitivan stav dobrodošli na svim Exit festivalima". Vikend na Sea Dance festivalu "svakako je topliji nego vikend u Helsinkiju", napisao je Kovačević.
https://www.index.hr/mobile/clanak.a...gazin_ostalo_m
The more things change, the more they stay the same.
I dok je ljuuuubim, ona se pretvara da spava, grijana zlllaaatnim suuuncem moje ljubavi...
Ima li ljepše stvari no kad provokator dobije po pičci?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dokumentarni film 'Svetlana' govori nam o životnim izazovima, kao i neizvjesnostima koje život nosi. Glavni junak filma, Milan, čovjek je koji je na putu od komunizma do kapitalizma skrenuo s tračnica i stjecajem nesretnih okolnosti našao u međuprostoru, u kojem se snalazi na sebi svojstven način. Milanova životna priča veoma je teška, turbulentna, nabijena emocijama i životnim iskustvima koja su nekada bila okrutna prema njemu. Spas od sjećanja na teško djetinjstvo, a poslije i na cijeli život, on pronalazi u konstantnom radu i čekanju Svetlane, osobe koja mu je jedini i pravi - kako on kaže - istinski drug, a, s autorove tačke gledišta, i ugao gledanja iz koje je ispričana ova priča.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
sta je danas fora sa lukasom, ne kapiram
Nedelja 28. avgust... Naočare crne
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
aoo, forasa
Mislila sam da će me dočekat pakao u Pg, kao ono...pirka fino.
La vita č bella...
Last edited by aLaPaCha; 30-08-22 at 12:49.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks