psihicki sam bio dobro dok je ova pauza bila...
Ako moze link neki
Ne mogu sa tela listat i trazit
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Danas cemo ti vratiti osmjeh na licu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovo će trajati
Kako ce da se proseta do pobjede. Impresivno.
Ferrari je definitivno i najbaksuzniji tim. Kad na to dodate ocajne odluke na pitwall onda imate tim sljedeca sezona. Celofan sa kacige. Ma daj...
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Uh koliko pomoći od inžinjera dobije Leclerc. Koje ćeš veli gume do kraja... Question veli
Sad ugasih. Red bull tri klase jaci
Ovo pregovaranje ferarija sa vozacima tuzno i neozbiljno
Max je bolji vozac od svih ostaloh zajedno da ga sastavimo i uzmemo od svakog najbolje
Sad da udjem u vodu
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Kakva raketa na stazi, ovo je smeh.
ja bih volio samo da znam sto se desilo u noci izmedju petka i subote u budimpesti?
Max je opasnost za ostale vozace, lik razbija moral svima.
Kakva voznja sunce ti, bez jedne jedine greskice. 14>1=8 krugova.
Ali Alonso za Lewisa:
'This guy only knows how to drive and start in first.'
![]()
In vino veritas
Bolid kao mercedesa 2020, cak i vise. Smijesno 1.5s avg pace bolji od drugih
Podgorica Podgoricanima!
ako za madjarsku mozemo da kazemo da su subota i nedelja bile rezultat pogresnog set up-a, onda ovolika prednost RB u belgiji moze da pravda samo ova nova regulativa. koja na krsju niti je ubrzala mercedes niti je imala uticaja ni bilo koji drugi bolid sem na ferrari...
ili su odlucili da voze u safemode...zbog pouzdanosti... kako god, niko nije otisao naprijed, a ferrari je bukvalno izgubio sekundu
kad je luis pobjedjivao ovako to je bio bolid koji je benchmark...
kad max pobjedjuje to ispada da radi sa bolidom koji nije najbrzi ..
budite malo objektivni
nije ni meni bilo milo gledati godinama dominaciju mercedesa...ali isto tako ne gleda mi se opet ni red bulla...
Prvo, svih tih godina Max je bio jedini koji je zaprijetio ovom covjeku sa stilom.
Drugo, ne sjecam se da je covjek sa stilom napravio ovakvu razliku u odnosu na timskog kolegu.
Trece, Max je jedini skinuo covjeka sa stilom sa trona, sa sporijim bolidom i protiv MaFIA-e.
Definitivno Max je danas imao najbrzi bolid, i juce, to stoji, ali maestralno to iskoristi i vozi bez jedne jedine greske.
zato sto niko nije imao ovako podredjenog kolegu..cak je i botas imao vise casti... a kao stocrekoh botas je brzi vozac od pereza...
drugo, svih ti godina je veci konkurent bio ferrari nego rb...
oni su tu bili kao treci tim da pokupe kad im se ukaze prilika...
a titulu smo vec komemtarisali...protiv mafie a oni mu dali titulu
...
Sent using Tapatalk
#fakenews
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks