nothing comes from violence and nothing ever could
Hahah legende su momci i inače, vazda je veselo tamo...
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
4 stana,3 auta...sve da je po pola plate troshila mjesechno opet joj je shtek milionski...chitavo drushtvo pade,a ona cheka...a shto je ovo![]()
...
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ovjerenu-ekipu
Tako mi tih tajnih podataka. Nesto mi se cini da su sledeci cim vise po naslovnoj….
Ako je ovo istina, treba ga niz mauzolej bačit da se spušti niz svih 461 stepenicu.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-niz-stepenice
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Па каже - запошљавала је ђецу на мјесто родитеља у државну фирму јер јебеш конкурс кад је неко жена чоек.
И потлије су та ђеца од триес и кусур годинах са комплет фамилијама гласала по убјеђењу, а не по наређењу ДПС.
Пакла овога...
Last edited by Geralt of Rivia; 24-08-22 at 23:42.
Uh,nemo mi to zborit ne znam kako bi nastavio zivot
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Dostina drzavnih firmi to radi. To se cesto radi i ako umre radnik - pozaposljavaju nekog iz najblize familije ako nema posao ili nema posao na neodredjeno. Nebitno da li je ta osoba sposobna ili ne za rad. Mada, bar vamo dje radim, uglavnom ispadnu bolji radnici od onih preko veze, vjerovatno iz zahvalnosti.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
pa?to je i dalje sama suština problema pakla ođe,i srž jedan zaposleni 4 glasa (mada ja lično ne vjerujem u taj prosjek,već da je mnogo veći).ste svjesni da zbog ovoga mi nemamo slobodnu volju građana i nikad je nismo ni imali?počevši od referenduma pa nadalje.
Pojasnio na čem je mislio. I niđe nisam napisao da je to odlika dobrih ljudi.
A sad evo pročitah na teret joj se stavlja posao sa OMP i stvaranje loše slike u finansijskim iskazima.
Dakle na teret joj se stavlja jer je kao izvršni direktor firme sprovela odluku odbora direktora kompanija, što joj je i obaveza po zakonu i statutu firme.
I što je stavrala lošu sliku u finansijskim iskazim. A odgovorna osoba za sastavljanje finansijskih iskaza je finansijski direktor tj direktor računovodstva.
Nadam se samo da imaju neđe email đe je rekla direktoru računovodstva da to tako prikaže.
ne mora ni imati mail ako isti taj racunovodja kaze da je uradio sto je ona rekla.
a imamo i valeriju koja je godinama unazad tvrdila isto.
i nisu samo te dvije stvari jer one "vuku" jos mnogo drugih.
Napisah što sam pročitao, moguće da za javnost nije sve saopšteno.
I riječ računovođe je protiv njene na sudu? Nisam pravnik, ali treba nešto konkretnije od toga.
Imamo i Valeriju koja je godinama potpisivala te iste falsifikovane iskaze pa je kredibilitet tih izjava blago rečeno upitan.
Nego dobro, da ne zatrpavam temu više pojašnjavanjem da nismo napisali da je to što je radila odliak dobrih ljudi, da je ispravno i slično.
ja bih bas da zatrpavamo. jer ako im je vec nalozeno da isprave nepravilnosti, za iste je neko odgovoran. bas ce taj neko da kaze "nije verica trazila nego sam ja samovoljno".
moguce jedino ako je dobra kao veka, a i primala je sigurno visoku platu pa eto da se oduzi.
sto se tice valerije, u javnosti imamo samo da se oglusila o zahtjeve verice po tom pitanju.
sve te kontrole bi i nju zakacile.
Last edited by goozica; 25-08-22 at 08:12.
Ja sam takvu izrazenu praksu vidio u Njemackoj, gdje je to nacin dominantan nacin regrutovanja nove radne snage, narocito u malim mjestima. Objasnili su da su prakticno manufakture vremenom rasle u kompanije koje su privlacile stanovnistvo i da su na neki nacin kompanije uticale na uvecanje naselja.
Njemci vjeruju da ce radnik otac prenijeti na buduceg radnika sina zahvalnost i da porodica osigurava kontinuitet svojih prihoda a da kompanija zauzvrat dobija lojajnog i zahvalnog radnika. Npr. u Biberachu su po cijelom gradicu pogoni biroi kao podrska Liebherr-u, u Friedrichshfenu biroi i pogoni ZF-a i slicno.
Sama praksa vjerovatno ima svojih dobrih strana u nekim sistemima sa kapitalistickom tradicijom ali u drzavama kao sto je nasa u kojima industrijska proizvodnja postoji unazad tek sesdesetak godina a prije toga su bile nerazvijeni stocarski krajevi takva praksa ima sasvim drugu percepciju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valerija je izgleda izašla u Rogame kad je autobus krenuo put Spuža i izgleda dbr je to...![]()
ja ne kazem da je dobro. samo jos nista ne vidim sem sto odje poneko od vas pise da je i ona u necemu ucestvovala. a ni to nije tesko da se dokaze.
samo mi je cudno da svaka valerijina krivicna odbijena ili nije procesuirana, a svaka protiv nje je izgubljena i jos se ona napunila od odsteta.
Pa valjda se svako ko nesto potpise kao odgovorno lice saglasio sa time sto je potpisao, inace ne bi potpisao, zbog toga i postoji objektivna odgovornost odgovornog lica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
da. kad neces, vise nisi podoban.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks