Page 280 of 304 FirstFirst ... 180230270276277278279280281282283284290 ... LastLast
Results 6,976 to 7,000 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Ја сам као и већина надам се да се проба са женском Владом. Госпођица Ана Ждрале би била премијерка јер је морална, паметна, нема проблема да свима саспе истину у лице колико год она болна била. Госпођа Драгиња министарка унутрашњих послова јер нико не брани интересе Црне Горе од жене која је отресита, снажна и пре свега права Црногорка. Госпођа Братић министарка спољних послова јер нико не брани у свету и посебно региону интересе Црне Горе од чистокрвне Српкиње која баштини најфиније људске квалитете и ментално је изузетно стабилна. Министарка културе госпођица Вуковић наравно, модни трендсетер и модна икона међу политичарима и политичаркама, сулудо би било даље објашњавати. Министарка образовања госпођа Божена Јелушић јер ја управо на њену иницијативу уведена медијска писменост међу младима и од тада имамо много боље и квалитетније не само будуће новинаре, него и људе. Министарка науке мислим да ћемо се сви сложити госпођа Далиборка Пејовић јер познаје напредне компјутерске технологије као што су Мајкрософт Офис, Ексел и Пауер Поинт, а притом говори течно и енглески језик.

Црна Гора је матријархат. Црна Гора није тај него та, женски род, одувек је жена била та која располаже са новцем у кући, та која доноси мир и стабилност породици. Е па дошло је време да жене воде ову државу, нашу велику породицу, Црну Гору.
    Last edited by Jakuza; 22-08-22 at 14:12.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

2. The Following 11 Users Say Thank You to Jakuza For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Црна Гора је матријархат. Црна Гора није тај него та, женски род, одувек је жена била та која располаже са новцем у кући, та која доноси мир и стабилност породици. Е па дошло је време да жене воде ову државу, нашу велику породицу, Црну Гору.
    Bolje da si se malo posprdao ovim glavurdanima što nas vode evo 30 i kusur godina - kamo sreće da su nam žene vodile državu. Ova vlada koju si osmislio bila bi za koplje bolja od svih dosad.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Mislim da bi nestranačka vlada bila najbolje rješenje u ovom trenutku, i to iz dva razoga:

1. Nijedna partija ne bi imala institucionalnu prednost, pa bi to konačno bila prilika da se svi pošteno izmjere, bez uobičajene zloupotrebe državnih resursa.

2. Još važnije, vrijeme je da se odgovornost za stanje u kojem se nalazimo konačno izmjesti u Skupštinu, jer joj je tamo i mjesto. Dosta su vlade trpjele neodgovorno ponašanje partija u parlamentu, koje su do sada radile isključivo za sopstvene uskostranačke interese. Vlada je samo izvršni organ, a Skupština je ta koja donosi zakone, bira tužioce i sudije i diktira stanje temeljnih vrijednosti, pa je u tom smislu neophodno poslanike označiti kao najdgovornije za napredak države, uključujući ispunjavanje mjerila za članstvo u EU.
    Ako bi neko kao Vanja Ćalović bila premijer, to bi imalo smisla.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

5. The Following 4 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,540
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Premijer bi trebao biti neko iz redova BS. Imali smo Crnogorce, Srbe (malo prikrivene), Albanca.
    Možda Kenana Strujić-Habić?

Thanks Thanks Given 
    2,873
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Quote Originally Posted by p0smatrac View Post
    Koji god premijer bude ako bude postavljen iz NVO ili whatever, bice to jos jedna US podvala i izdaja kvazi opozicionih partija.

Ako ne budu vanredni izbori, politika u cg bice obesmisljena.

Ps. Ako vam ovo nije dokaz da je DPS i dalje glavni faktor u cg onda ne znam sta je.

Dzaba DF-u i 35% kad su nebitni. Vise se pita URA sa 4%
    Ja ne znam sta mi uopste idemo na izbore kad neke partije ne odgovaraju evropi i usa.nek brate posalju nekoga za premijera, presjednika,bordove itd.
    Nebitno koja god stranka da je u pitanju imali su dvije vlade u dvije godine koje su stagnirale,i one prosle koje su nas vratile unazad 50 godina.
    Ne daju kancerogeni uticaj rusije i srbije ali ne rade nista osim sto se posrase u nas sa experimentima

sto ce nama izbori??
    ozbiljno pitanje

Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

8. The Following 4 Users Say Thank You to aleksa111111 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,622
    Thanks Thanks Received 
    6,732
    Thanked in
    4,034 Posts

Quote Originally Posted by p0smatrac View Post
    Ako ne budu vanredni izbori, politika u cg bice obesmisljena.

Ps. Ako vam ovo nije dokaz da je DPS i dalje glavni faktor u cg onda ne znam sta je.

Dzaba DF-u i 35% kad su nebitni. Vise se pita URA sa 4%
    Pa DPS je i dalje glavni faktor, tj. Lomi. Da budem realan, svi ostali politicari su voda u odnosu na njega (sa strane njegova nedjela).
    A politika je vec obesmisljena, situacija sa parlamentarnom vecinom i sa izborima iz 2020 je isto obesmisljena. Meni ovo lici na onu pricu: zivjela su tri brata. Ozeni se najstariji, posle par mjeseci ukapira da mu se ne svidja zena pa je da mladjem bratu, zivi ovaj malo sa njom pa se ni njemu ne svidja pa je da trecem.

Najbolja stvari bi bila vanredni izbori pa da se vidi ko je ko.
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Iskreno, poslije svega moj zakljucak je da nema svijetla na kraju tunela.

Thanks Thanks Given 
    6,946
    Thanks Thanks Received 
    680
    Thanked in
    397 Posts

Nije ni to lose da bude nestranacka vlada ali ako je moguce neko sa integritetom, a ne da dodje Bato Carevic i kupi pola ministara

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Pa DPS je i dalje glavni faktor, tj. Lomi. Da budem realan, svi ostali politicari su voda u odnosu na njega (sa strane njegova nedjela).
    A politika je vec obesmisljena, situacija sa parlamentarnom vecinom i sa izborima iz 2020 je isto obesmisljena. Meni ovo lici na onu pricu: zivjela su tri brata. Ozeni se najstariji, posle par mjeseci ukapira da mu se ne svidja zena pa je da mladjem bratu, zivi ovaj malo sa njom pa se ni njemu ne svidja pa je da trecem.

Najbolja stvari bi bila vanredni izbori pa da se vidi ko je ko.
    A jes vala, smrkac kokaina je neprevazidjeni politicar.
    Svakoga koga nije mogao da kupi , neko mu je neko odvalio bubrege ili ga je to vajno sudstvo i tuzilastvo uhapsilo i poslalo na robiju ili maltretiralo sudjenjima po 10 godina.
    Nabrije se kokom pa izadje da lupeta i prijeti prstom. Evo spomenik da mu dignemo od dva metra a postolje brdo narkotika.....
    Ne sprdaj se
    Last edited by Hell Raiser; 22-08-22 at 17:15.

13. The Following 4 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,440
    Thanks Thanks Received 
    1,181
    Thanked in
    580 Posts

Ма људи треба времена за промјене. Знам да ви желите да буде све фино после пада оног наркомана ал треба времена. Није он само проблем, заразио је цијело друштво са тим ниским вриједностима и продајом достојанства.

Треба времена да се то промијени.

Стрпљења young ones .

Биће боље наредним генерацијама

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

15. The Following 3 Users Say Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,889
    Thanks Thanks Received 
    1,397
    Thanked in
    510 Posts

Ako već treba nestranačka ličnost, može li Rambo Amadeus za premijera? Kako da predložim, kome da se obratim, ko je nadležni organ, Milo ili Aleksa?

17. The Following 8 Users Say Thank You to Tica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,005
    Thanks Thanks Received 
    6,218
    Thanked in
    2,893 Posts

Quote Originally Posted by Tica View Post
    Ako već treba nestranačka ličnost, može li Rambo Amadeus za premijera? Kako da predložim, kome da se obratim, ko je nadležni organ, Milo ili Aleksa?
    Tehničko pitanje, ako bude premijer kako je pravilno? Antonije Pušić ili Rambo Amadeus?

Thanks Thanks Given 
    1,889
    Thanks Thanks Received 
    1,397
    Thanked in
    510 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Tehničko pitanje, ako bude premijer kako je pravilno? Antonije Pušić ili Rambo Amadeus?
    Dobro pitanje... I ostaje li svjetski mega car ako je crnogorski premijer ili mu se ta funkcija zamrzava dok je na čelu vlade?

20. The Following User Says Thank You to Tica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    A jes vala, smrkac kokaina je neprevazidjeni politicar.
    Svakoga koga nije mogao da kupi , neko mu je neko odvalio bubrege ili ga je to vajno sudstvo i tuzilastvo uhapsilo i poslalo na robiju ili maltretiralo sudjenjima po 10 godina.
    Nabrije se kokom pa izadje da lupeta i prijeti prstom. Evo spomenik da mu dignemo od dva metra a postolje brdo narkotika.....
    Ne sprdaj se
    Zamisli kakvi su onda tek našljednici koji posle svega svojim avetanjem njega i partiju vracaju u igru,u ocima zapada.
    Nedostojni svega nazalost vecinski,lise neke MZ.

Sve ide ka tome da cemo imati reprizu scene u SRB,koliko je obesmisljen cijeli proces.
    Narodu ce se relativno brzo smuciti sve,izlazice na izbore nesto malo jada polovine biraca,a kajmak ce uzeti neko sa 1/4 ukupnih biraca,ili vise njih.

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
    Last edited by Sidewinder; 23-08-22 at 06:54.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

22. The Following User Says Thank You to Sidewinder For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,597
    Thanks Thanks Received 
    6,278
    Thanked in
    2,618 Posts

Quote Originally Posted by Tica View Post
    Imamo SDP, DCG, DF, SDP, DPS, mozemo vala i KPGS.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

24. The Following 2 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Na sledecima izborima imacemo nove stranke Evropa sad i Demohriscane, URA je nepoznanica po pitanju procenta tako bice dosta zanimljivo nova konstalacija snaga na drzavnom nivou.

Tipujem da ce se u jednom trenutku Mandic i Knezevic razici jer DF je definitivno u kanalu i osudjen na propast.

DPS ce i dalje biti jak jer nazalost tranzicija je krenula naopako i rat u Ukr je njima pao kao budali samar.

Demokrate s druge strane ce morati povuc neki ozbiljan potez u suprotnom slijedi im totalni sunovrat.

26. The Following User Says Thank You to p0smatrac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,257
    Thanks Thanks Received 
    8,189
    Thanked in
    3,127 Posts

DPS- lopovi i krimosi

DF- nepozeljni zapadu, retardirani, sve kao DPS

Demokrate- totalni promasaj, najobicnije partitokrate i uhljepska partija, samo sto jos nisu stigli da budu kao dps i df

Manjine- pakao od partija, uhljebi

SDP i SD - pakao od partija, sve najgore

URA - razocarenje, ima volje, ali nema znanja i kapaciteta

ES - sa ovakvim protivnicima ako ne uzmu makar 10%, neka se ugase

I kako sastavit vladu kad su nam ovakvi izbori?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

28. The Following 10 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    DPS- lopovi i krimosi

DF- nepozeljni zapadu, retardirani, sve kao DPS

Demokrate- totalni promasaj, najobicnije partitokrate i uhljepska partija, samo sto jos nisu stigli da budu kao dps i df

Manjine- pakao od partija, uhljebi

SDP i SD - pakao od partija, sve najgore

URA - razocarenje, ima volje, ali nema znanja i kapaciteta

ES - sa ovakvim protivnicima ako ne uzmu makar 10%, neka se ugase

I kako sastavit vladu kad su nam ovakvi izbori?

Ne znam, možda da probamo bez DPS/SD i DFa za početak?

Valjalo bi tu sve ove ostale idiote ubačit, čisto da ne padne vlada ako neko sitni krene da diže onaj zarad neke projekcije da će im to donijet glasove.

Šta mi možemo da uradimo, obzirom da je podijela plijena (države) od strane stranaka normalizovano? Jedino da glasamo one koji će insistirati na profesionalizaciji, pa ako odstupe, da ih masakriramo naknadno.

Raduje me osnivanje nove stranke od strane Z.K., naročito ako je tačno da sa njima idu neki lokalni funkcioneri iz DFa. Ja sam miljama daleko od takvih političkih opcija, ali pozdravljam jer će ući u biračko tijelo DFa, među one za koje je ES "previše moderan i prozapadno orjentisan".

Kamo sreće da neko iz ovog tzv. crnogorskog biračkog tijela, onom dijelu kojem su nacionalne teme ispred svega ostalog, kandiduje neku opciju koja bi desetkovala kompromitovani DPS/SD.

Mislim, sve je izvjesnije da nakon sledećih izbora će biti moguća stabilna većina bez DFa i DPS/SDa, uostalom sve ankete ukazuju na tu izvjesnost, tako da bi glasači tih grupacija, ukoliko žele da im se glas jače čuje u toj nekoj budućoj većini, glasaju za one opcije koje su im programski/ideološki/nacionalno bliske, ojačaju ih, samo da ne bacaju glas na one snage koje niko ne želi da vidi u vladi.

Ako 42. i 43. vlada nisu svima otvorile oči da u njima ne može biti ni DPSa ni DFa, onda ne znam šta da kažem.

30. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Majko moja mila...
    Last edited by mneonly; 23-08-22 at 15:29.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    4,204
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Ovo kad neko "predje" iz partije u partiju, prvo sto mi padne na pamet je iskljucivi licni (najcesce kratkotrajni) interes i drugo, ona poslovica, vuk dlaku mijenja ali cud nikada... Samo moje vidjenje...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    Ovo kad neko "predje" iz partije u partiju, prvo sto mi padne na pamet je iskljucivi licni (najcesce kratkotrajni) interes i drugo, ona poslovica, vuk dlaku mijenja ali cud nikada... Samo moje vidjenje...
    Pričaš o glasačima ili funkcionerčićima?

Ako pričaš o funkcionerčićima, slažem se.

Ako pričaš o glasačima apsolutno se ne slažem. Jer kamo sreće da mijenjamo opcije koje glasamo, svaki put kad ovi "naši" krenu kako ne treba. Drugačija bi sad bila a političke stranke bi mnogo više pazile što rade.

Last edited by kimmi; 23-08-22 at 15:45.

Thanks Thanks Given 
    4,257
    Thanks Thanks Received 
    8,189
    Thanked in
    3,127 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ne znam, možda da probamo bez DPS/SD i DFa za početak?

Valjalo bi tu sve ove ostale idiote ubačit, čisto da ne padne vlada ako neko sitni krene da diže onaj zarad neke projekcije da će im to donijet glasove.

Šta mi možemo da uradimo, obzirom da je podijela plijena (države) od strane stranaka normalizovano? Jedino da glasamo one koji će insistirati na profesionalizaciji, pa ako odstupe, da ih masakriramo naknadno.

Raduje me osnivanje nove stranke od strane Z.K., naročito ako je tačno da sa njima idu neki lokalni funkcioneri iz DFa. Ja sam miljama daleko od takvih političkih opcija, ali pozdravljam jer će ući u biračko tijelo DFa, među one za koje je ES "previše moderan i prozapadno orjentisan".

Kamo sreće da neko iz ovog tzv. crnogorskog biračkog tijela, onom dijelu kojem su nacionalne teme ispred svega ostalog, kandiduje neku opciju koja bi desetkovala kompromitovani DPS/SD.

Mislim, sve je izvjesnije da nakon sledećih izbora će biti moguća stabilna većina bez DFa i DPS/SDa, uostalom sve ankete ukazuju na tu izvjesnost, tako da bi glasači tih grupacija, ukoliko žele da im se glas jače čuje u toj nekoj budućoj većini, glasaju za one opcije koje su im programski/ideološki/nacionalno bliske, ojačaju ih, samo da ne bacaju glas na one snage koje niko ne želi da vidi u vladi.

Ako 42. i 43. vlada nisu svima otvorile oči da u njima ne može biti ni DPSa ni DFa, onda ne znam šta da kažem.

ES da je srece bi imali makar 30% glasova.

Ali narod kakav jeste, sludjen, izmanipulisan, podijeljen, ne vidi svijetlo na kraju tunjela, zato ce i glasat na kraju iz torova.

35. The Following 5 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

ES ce sigurno dobro proci ako izbori budu sto prije, jer pamcenje u naseg naroda je izuzetno kratko....ali sasvim sigurno ce uci u DF glasace dosta jako....

PG ce nam biti dobar reper kako ce se stvari odvijati.... misljenja sam da DF (makar ono sto je ostalo od njega) ce biti tu oko 10%, i mislim da im je i to mnogo.... posebno ako ne budu s njima Ujedinjena, Prava i SNP.

Nekako mi djeluje da i URA nece rizikovati i da ce mozda na drzavnom nivou ici sa SNPom... kako bi ostvarili dobar rezultat... ali svakako mislim da im je 10% misaona imenica....mozda u PG.

Demokrate - kontra vecini na forumu, ja mislim da ce oni ostvariti dosta dobar rezultat.... cek mislim da ce imati preko 15-20% glasova na drzavnom i lokalnom nivou.

DPS - mislim da ce oni dati sve sto imaju na PG... to im je biti ili nebiti...ali uprkos svemu mislim da ce tesko proci 30% glasova podrske...bez obzira i na Zetu i na sve izgradjene parkove. Na drzavnom nivou ih vidim blize 25% nego 30%

SDP - a ovi su sami sebe rijesili da uvale u ekstremiste, tako da opet ne vjerujem da oni mogu imati preko 5% glasova.

SD - ovi kako znaju neka se prikace DPSu, za njihovo dobro...neka uce od LP kako se osvaja mandat.

BS - ovi su konstanta... nazalost... najodvratnija partija u CG.

37. The Following 3 Users Say Thank You to osvajaci pg For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,552
    Thanks Thanks Received 
    2,162
    Thanked in
    1,033 Posts

Ja nešto nemam osjecaj da će ES imati toliko dobar rezultat kako odje svi najavljuju,možda ako budu imali dobru kampanju,ako odu sa demokratama nece se znati koliko bi ih ljudi glasalo,ali opet kažem nisam neki optimista da će uzet čudo neko iako bih volio…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    9,083
    Thanks Thanks Received 
    6,549
    Thanked in
    2,560 Posts

Moram da nas sve osvijestim
    Demokrate ce da vladaju narednih 10 godina

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Page 280 of 304 FirstFirst ... 180230270276277278279280281282283284290 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)