Ја сам као и већина надам се да се проба са женском Владом. Госпођица Ана Ждрале би била премијерка јер је морална, паметна, нема проблема да свима саспе истину у лице колико год она болна била. Госпођа Драгиња министарка унутрашњих послова јер нико не брани интересе Црне Горе од жене која је отресита, снажна и пре свега права Црногорка. Госпођа Братић министарка спољних послова јер нико не брани у свету и посебно региону интересе Црне Горе од чистокрвне Српкиње која баштини најфиније људске квалитете и ментално је изузетно стабилна. Министарка културе госпођица Вуковић наравно, модни трендсетер и модна икона међу политичарима и политичаркама, сулудо би било даље објашњавати. Министарка образовања госпођа Божена Јелушић јер ја управо на њену иницијативу уведена медијска писменост међу младима и од тада имамо много боље и квалитетније не само будуће новинаре, него и људе. Министарка науке мислим да ћемо се сви сложити госпођа Далиборка Пејовић јер познаје напредне компјутерске технологије као што су Мајкрософт Офис, Ексел и Пауер Поинт, а притом говори течно и енглески језик.
Црна Гора је матријархат. Црна Гора није тај него та, женски род, одувек је жена била та која располаже са новцем у кући, та која доноси мир и стабилност породици. Е па дошло је време да жене воде ову државу, нашу велику породицу, Црну Гору.
Last edited by Jakuza; 22-08-22 at 14:12.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Premijer bi trebao biti neko iz redova BS. Imali smo Crnogorce, Srbe (malo prikrivene), Albanca.
Možda Kenana Strujić-Habić?
Ja ne znam sta mi uopste idemo na izbore kad neke partije ne odgovaraju evropi i usa.nek brate posalju nekoga za premijera, presjednika,bordove itd.
Nebitno koja god stranka da je u pitanju imali su dvije vlade u dvije godine koje su stagnirale,i one prosle koje su nas vratile unazad 50 godina.
Ne daju kancerogeni uticaj rusije i srbije ali ne rade nista osim sto se posrase u nas sa experimentima
sto ce nama izbori??
ozbiljno pitanje
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Pa DPS je i dalje glavni faktor, tj. Lomi. Da budem realan, svi ostali politicari su voda u odnosu na njega (sa strane njegova nedjela).
A politika je vec obesmisljena, situacija sa parlamentarnom vecinom i sa izborima iz 2020 je isto obesmisljena. Meni ovo lici na onu pricu: zivjela su tri brata. Ozeni se najstariji, posle par mjeseci ukapira da mu se ne svidja zena pa je da mladjem bratu, zivi ovaj malo sa njom pa se ni njemu ne svidja pa je da trecem.
Najbolja stvari bi bila vanredni izbori pa da se vidi ko je ko.
Prema tome, šta da ti kažem?
Iskreno, poslije svega moj zakljucak je da nema svijetla na kraju tunela.
Nije ni to lose da bude nestranacka vlada ali ako je moguce neko sa integritetom, a ne da dodje Bato Carevic i kupi pola ministara
Sent from my phone
A jes vala, smrkac kokaina je neprevazidjeni politicar.
Svakoga koga nije mogao da kupi , neko mu je neko odvalio bubrege ili ga je to vajno sudstvo i tuzilastvo uhapsilo i poslalo na robiju ili maltretiralo sudjenjima po 10 godina.
Nabrije se kokom pa izadje da lupeta i prijeti prstom. Evo spomenik da mu dignemo od dva metra a postolje brdo narkotika.....
Ne sprdaj se
Last edited by Hell Raiser; 22-08-22 at 17:15.
Ма људи треба времена за промјене. Знам да ви желите да буде све фино после пада оног наркомана ал треба времена. Није он само проблем, заразио је цијело друштво са тим ниским вриједностима и продајом достојанства.
Треба времена да се то промијени.
Стрпљења young ones.
Биће боље наредним генерацијама
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Ako već treba nestranačka ličnost, može li Rambo Amadeus za premijera? Kako da predložim, kome da se obratim, ko je nadležni organ, Milo ili Aleksa?
Zamisli kakvi su onda tek našljednici koji posle svega svojim avetanjem njega i partiju vracaju u igru,u ocima zapada.
Nedostojni svega nazalost vecinski,lise neke MZ.
Sve ide ka tome da cemo imati reprizu scene u SRB,koliko je obesmisljen cijeli proces.
Narodu ce se relativno brzo smuciti sve,izlazice na izbore nesto malo jada polovine biraca,a kajmak ce uzeti neko sa 1/4 ukupnih biraca,ili vise njih.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; 23-08-22 at 06:54.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Na sledecima izborima imacemo nove stranke Evropa sad i Demohriscane, URA je nepoznanica po pitanju procenta tako bice dosta zanimljivo nova konstalacija snaga na drzavnom nivou.
Tipujem da ce se u jednom trenutku Mandic i Knezevic razici jer DF je definitivno u kanalu i osudjen na propast.
DPS ce i dalje biti jak jer nazalost tranzicija je krenula naopako i rat u Ukr je njima pao kao budali samar.
Demokrate s druge strane ce morati povuc neki ozbiljan potez u suprotnom slijedi im totalni sunovrat.
DPS- lopovi i krimosi
DF- nepozeljni zapadu, retardirani, sve kao DPS
Demokrate- totalni promasaj, najobicnije partitokrate i uhljepska partija, samo sto jos nisu stigli da budu kao dps i df
Manjine- pakao od partija, uhljebi
SDP i SD - pakao od partija, sve najgore
URA - razocarenje, ima volje, ali nema znanja i kapaciteta
ES - sa ovakvim protivnicima ako ne uzmu makar 10%, neka se ugase
I kako sastavit vladu kad su nam ovakvi izbori?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ne znam, možda da probamo bez DPS/SD i DFa za početak?
Valjalo bi tu sve ove ostale idiote ubačit, čisto da ne padne vlada ako neko sitni krene da diže onaj zarad neke projekcije da će im to donijet glasove.
Šta mi možemo da uradimo, obzirom da je podijela plijena (države) od strane stranaka normalizovano? Jedino da glasamo one koji će insistirati na profesionalizaciji, pa ako odstupe, da ih masakriramo naknadno.
Raduje me osnivanje nove stranke od strane Z.K., naročito ako je tačno da sa njima idu neki lokalni funkcioneri iz DFa. Ja sam miljama daleko od takvih političkih opcija, ali pozdravljam jer će ući u biračko tijelo DFa, među one za koje je ES "previše moderan i prozapadno orjentisan".
Kamo sreće da neko iz ovog tzv. crnogorskog biračkog tijela, onom dijelu kojem su nacionalne teme ispred svega ostalog, kandiduje neku opciju koja bi desetkovala kompromitovani DPS/SD.
Mislim, sve je izvjesnije da nakon sledećih izbora će biti moguća stabilna većina bez DFa i DPS/SDa, uostalom sve ankete ukazuju na tu izvjesnost, tako da bi glasači tih grupacija, ukoliko žele da im se glas jače čuje u toj nekoj budućoj većini, glasaju za one opcije koje su im programski/ideološki/nacionalno bliske, ojačaju ih, samo da ne bacaju glas na one snage koje niko ne želi da vidi u vladi.
Ako 42. i 43. vlada nisu svima otvorile oči da u njima ne može biti ni DPSa ni DFa, onda ne znam šta da kažem.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Majko moja mila...
Last edited by mneonly; 23-08-22 at 15:29.
Love, peace and respect.
Ovo kad neko "predje" iz partije u partiju, prvo sto mi padne na pamet je iskljucivi licni (najcesce kratkotrajni) interes i drugo, ona poslovica, vuk dlaku mijenja ali cud nikada... Samo moje vidjenje...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pričaš o glasačima ili funkcionerčićima?
Ako pričaš o funkcionerčićima, slažem se.
Ako pričaš o glasačima apsolutno se ne slažem. Jer kamo sreće da mijenjamo opcije koje glasamo, svaki put kad ovi "naši" krenu kako ne treba. Drugačija bisad bila a političke stranke bi mnogo više pazile što rade.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 23-08-22 at 15:45.
ES ce sigurno dobro proci ako izbori budu sto prije, jer pamcenje u naseg naroda je izuzetno kratko....ali sasvim sigurno ce uci u DF glasace dosta jako....
PG ce nam biti dobar reper kako ce se stvari odvijati.... misljenja sam da DF (makar ono sto je ostalo od njega) ce biti tu oko 10%, i mislim da im je i to mnogo.... posebno ako ne budu s njima Ujedinjena, Prava i SNP.
Nekako mi djeluje da i URA nece rizikovati i da ce mozda na drzavnom nivou ici sa SNPom... kako bi ostvarili dobar rezultat... ali svakako mislim da im je 10% misaona imenica....mozda u PG.
Demokrate - kontra vecini na forumu, ja mislim da ce oni ostvariti dosta dobar rezultat.... cek mislim da ce imati preko 15-20% glasova na drzavnom i lokalnom nivou.
DPS - mislim da ce oni dati sve sto imaju na PG... to im je biti ili nebiti...ali uprkos svemu mislim da ce tesko proci 30% glasova podrske...bez obzira i na Zetu i na sve izgradjene parkove. Na drzavnom nivou ih vidim blize 25% nego 30%
SDP - a ovi su sami sebe rijesili da uvale u ekstremiste, tako da opet ne vjerujem da oni mogu imati preko 5% glasova.
SD - ovi kako znaju neka se prikace DPSu, za njihovo dobro...neka uce od LP kako se osvaja mandat.
BS - ovi su konstanta... nazalost... najodvratnija partija u CG.
Ja nešto nemam osjecaj da će ES imati toliko dobar rezultat kako odje svi najavljuju,možda ako budu imali dobru kampanju,ako odu sa demokratama nece se znati koliko bi ih ljudi glasalo,ali opet kažem nisam neki optimista da će uzet čudo neko iako bih volio…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moram da nas sve osvijestim
Demokrate ce da vladaju narednih 10 godina
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks