Zato sto im je Zakonodavni odbor skupstine rekao da je to em neustavno em nezakonito.
Zanima me ako DPS osvoji Podgoricu, a ustavni sud obori zakon Zeta opstina, sta onda?
Hoce li se DPS dosjetiti da je njihov na celu opstine, a kako je zakon o Zeti neustavan, da se ponistava odluka o lokalnim izborima u zeti i da gradonacelnik PG vodi i upravlja Zetom kao i do sada?
Jedva cekam da vidim lupinge i zakonska objasnjavanja na forumu kako je Posjo legitiman, dok zeta mora da se prikloni odluci US i da je za njih Posjo zaduzen
ja bih da novi premijer bude gej. to jos nismo imali.
nothing comes from violence and nothing ever could
Mene samo zanima ima li ijedan dokaz ta prica da je Becic *****? S obzirom da u nekoj emisiji na rtcg o sebi...rekao je da ima dugogodisnju vezu i da se uskoro zeni ako dobro skapirah....
Al znam da se ovuda vazda provlaci prica i o tom nekom famoznom snimku bla bla bla...
Nema. Urbana legenda iz ovih ili onih razloga pasirana u etar.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A eno ga drži na cover na FB, idolpoklonstvo level DPS.
Forever young, i want to be forever young
tako je, nismo imali ni forumasa premijera
![]()
.Bole, crane_operator, dadic, institucija, kimmi, MLS, NSX, p0smatrac, wulfy
jesi vidio?
"sto mislis oce li bit, za nas forumase, mjesta u novoj vladi?"![]()
Daako se sve sutura uz ove hakerske napade jutrošnje... Da nije odlazeći PM naredio Drakaris svojim hakerima...
Da ne pominjem to da je mail iz budućnosti, datum 22.08., a vrijeme noćas oko 21...![]()
Last edited by Ben Dover; 22-08-22 at 08:26.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ovo jedino moze bit napad iz Bandića...
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Posto sam to cuo jos 2016,tada pripisivah podvalama i starim dobrim metodama DB-a.
Medjutim,dodjose na vlast,neki prijavise sluzbama bezbjednosti istu adresu,zgradu ulaz i broj stana kao prebivaliste.
Poslije toga ih vidjeh i u voli dje gurkaju jedna kolica zdruzenim snagama, a mnogi kazu da je bilo i napada histerije,ljubomore sto zatvorenog sto otvorenog tipa.
Last edited by Sidewinder; 22-08-22 at 09:08.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Definitivno jeste i ja tu ne vidim problem, njegov izbor...
TT
acs, AL no1, avet, Ben Dover, Buva+gacce, crane_operator, dadic, izcuca, joni, MLS, nikolaf7, Stradivari, wulfy
Pominje se u vijestima mandatar iz redova NVO koji bi bio većini prihvatljiv.... Iz drugih izvora se pominje Daliborka Uljarević?
TT
Stvarno jos nam je daliborka falila
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Koji god premijer bude ako bude postavljen iz NVO ili whatever, bice to jos jedna US podvala i izdaja kvazi opozicionih partija.
Ako ne budu vanredni izbori, politika u cg bice obesmisljena.
Ps. Ako vam ovo nije dokaz da je DPS i dalje glavni faktor u cg onda ne znam sta je.
Dzaba DF-u i 35% kad su nebitni. Vise se pita URA sa 4%
Last edited by p0smatrac; 22-08-22 at 13:21.
Mislim da bi nestranačka vlada bila najbolje rješenje u ovom trenutku, i to iz dva razoga:
1. Nijedna partija ne bi imala institucionalnu prednost, pa bi to konačno bila prilika da se svi pošteno izmjere, bez uobičajene zloupotrebe državnih resursa.
2. Još važnije, vrijeme je da se odgovornost za stanje u kojem se nalazimo konačno izmjesti u Skupštinu, jer joj je tamo i mjesto. Dosta su vlade trpjele neodgovorno ponašanje partija u parlamentu, koje su do sada radile isključivo za sopstvene uskostranačke interese. Vlada je samo izvršni organ, a Skupština je ta koja donosi zakone, bira tužioce i sudije i diktira stanje temeljnih vrijednosti, pa je u tom smislu neophodno poslanike označiti kao najdgovornije za napredak države, uključujući ispunjavanje mjerila za članstvo u EU.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Sve smo probali, ekspertsku, manjinsku, samo nam još taj zvek sam Uljarevićkom fali.
Forever young, i want to be forever young
Barem neka nadju neku ribetinu u pm,mozda uradi neshto kod EU...mada upitnih sklonosti i tamo,da,ali makar da prija ochima!
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks