Vise su pokazali u marketingu nego li u ringu, kao i uvijek kad se digne velika galama, uzimaju parustine i to je sve![]()
Aoh
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako je pojeo ovu nogu, uh
ne znam zasto me leon podsjetio jutros na JJ u drugom mecu sa DC, kad mu je bacao low kickove na povrijedjenu nogu i onda ga upecao sa high kickom.
Taman sam u petu rundu pomislio, Usman zna da će dobit na poene i da je zbog toga pasivan i to odma daje prostor leonu, koji koristi mozak (koji sam pomenuo u nekom od prethodnih postova) i namješta usmana sa lažnim one-two na left high kick, stvarno je pametan nema što.
A mislim da bi Khamzat Chimaev bio loš matchup za Leona, mada moguće da se varam ne znam.
A kako im ovo padne na pamet hahaha
![]()
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Tako je, nije ovdje bilo onog klasičnog kickboxerskog namjetanja sa low kickevima pa onda high, nego ga je zajeba sa lanim one-two, bačio kao fora lejeva i usman očekuje desnu, zbog čega eskivira glavom, a ovaj umjesto desne ake plasirao lijevi high kick.
Mene lično ovo posjeća na ovaj nokaut:
Teko bi Vajlderu pretekli i Jusik i Doua. One njegove bombe moe da izdri jedino Fjuri.
Jusik odličan protiv Doue. Opet ga je nadigrao. Ne znam odakle onom sudiji da je Doua bio bolji.
Doui treba par laganijih borbi u kratkom roku, Vajlderu takođe, pa da ih spoje.
Volio bih da gledam i Fjuri - Doua, Fjuri - Jusik, Vajlder - Jusik.
Usyk odlicno eskivira i ima jaku bradu, tako da bi pretekao jednog sivonju Wildera.
Joshua je po meni vazda bio prosjecan bokser, ishajpovan od strane engleskih medija, kao i sto rade sa svojim ostalim sportistima.. Nakon meca u subotu se vidjelo njegovo pravo lice, totalno karakter pukao, sa onim kriminalnim post-fight govorom, bacanjem pojasa, pricanje Usyku da nije jak i na kraju plakanju na konferenciji.. Brada 0, skill upitan, samo dobar atleticizam - to je AJ
I od Wildera mu slijedi prosipanje, ako se sastanu
Last edited by miha; 22-08-22 at 12:55.
Kakav je ovo masakr od borbe:
Ne vidim kako ce Nate posle duze pauze da hendluje Khamzata
Moja neka procjena je da je Nate dobio samopouzdanje kad je vidio da khamzat nije htio da koristi rvanje protiv GIlberta jer poštuje njegov Jiu Jitsu, a na noge nije uspio da ga nokautira, Nate se najviše boji rvača, ovako će vjerovatno dobijat batine prve 3 runde ali ako preživi u 4-tu i 5-tu imaće možda neku šansu.
Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk slated for undisputed showdown on December 17.
Nakon sto prodje kroz Diaza, nahraniti Khamzata sa Masvidalom. U isto vrijeme onda mogu odraditi Ewards-Usman III
ne ne.. Kamzat i Usman je pravi mec, rano je za trilogiju![]()
Ja mislim da u međuvremenu treba da se desi meč između Masvidala i Burnsa, i u zavisnosti ko bolje pobijedi svog protivnika od 4 ova ratnika (khamzat, nate, burns, masvidal) onda taj napada titulu protiv pobjednika trilogije Usmana i Edwardsa, to mi je nekako logično.
Last edited by Solid; 25-08-22 at 11:43.
Realno Masvidal je dobio 2 anse za titulu, plus poraz od Covingtona, trebao bi da bude na kraju reda za čekanje
Usman je bio dominatnan u diviziji, tako da on zasluuje rematch odmah..
Khamzat je tek u Burnsu imao pravi test
A to si u pravu za masvidala, treba da se pobiju burns i Convington, to je meč, a da je sreće Masvidal je trebao da bude izbačen iz UFC-a zbog onog incidenta, nego jbg. veze.
Valjda je Burns - Jorge planiran za Dec
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks