Idemo sad.. ja tebi serdare ti meni vojvodo
Mandic je razocarana urasica. Veli da se tek sad lomi pobjeda ali nije zimus kad je pao zdravko.
Kolko je dritan izgubio glasova sa ovakvim govorom Mandica
Podgorica Podgoricanima!
Idemo sad.. ja tebi serdare ti meni vojvodo
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
Ovaj naslov iz DF biltena sve govori
Padaju i maske: Milačić i Bečić su ispljuvak Mila Đukanovića za kratkotrajnu upotrebu!
Zaspao bratic..
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Zdravko je za direktora nacionalnih parkova stavio zeninog sestrica momka koji je zavrsio dif i nikad u zivotu radio normalni posao nije. Miteovicevog bratanica u bord direktora za 3k platu
Nemojte ljudi, zdravko je imao veliku sansu, najvecu ali je prosuo najstrasnije
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Eeeee, čujte samo ovo što sad priča Dritan. Kad ga izbače iz Ure, može u Front. I on i ovaj Cerovo Đurović što je upravo aplaudirao Mandiću.
Miljanic najjaci prilikom aplauza i pokrece ga. Njega rukica pravde nije dotakla, uziva u televizorima
Podgorica Podgoricanima!
Samo sto ne zaplacu ova dvojica.
Dajte demokrate,imate li srca
A sto je ovo,aaaa
Aoooo
Kme kme kme
Muka mi je gledati
Opet place lik, da ce nestanut. Da ga je milo pobijedio. Moze li ovo plakanje, nece vise biti dritana na lokalnim, parlamentarnim izborima.
Ono becicevo 15 minuta plakanje je casnije bilo i dostojanstvenije milion puta no ovo nocas
Podgorica Podgoricanima!
Kako je Manda da'nuo dušom otkako se vratio u opoziciju. Čisto čovjek procvjetao.
Kad se samo sjetim njegove histerije i kukanja što ih je mrski Zdravko silom na sramotu dovukao na vlast.
Kakva simfonija između Mandića i Abazovića, čovjek bi prosto pomislio da imaju istog gazdu...
Pa čitava ova sjednica vrijedi samo zbog ove razmjene.
Kome nakon ovoga nije jasno, neće mu nikad biti jasno.
In vino veritas
Amanet, otac, plakanje, pritisci, izgubio bitku ali ne rat sto je ovo
ne mogu da vjerujem da ima i dalje ogroman broj ljudi koji vjeruje svima njima u skupstini i van pocev od dritana
Podgorica Podgoricanima!
Dobro vele, daj covjeku vlast pa ces vidjeti ko je i sto je, ovoliko cviljenja za fotelju je ogavno ima li se i malo dostojanstva daj ostavku povuci se ka covjek sa uzdignutom glavom, ovo je i Zdravko radio kad ga je ovaj micao i ovaj sad isto radi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Zbilja, kome nije bilo jasno do sada šta povezuje Dritana sa DF-om i ko tu vuče konce, izvolite gospodo i gledajte uživo.
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
.Bole, acs, aleksa111111, avet, BAR, Buva+gacce, goldfinger, johnny bravo, MeDo_JE, miovrag, mneonly, nikolaf7, Pasha, TAKUMI
Zaboga dje su gando i kimmi.
Eno Janko Odovic place na twitter sto je gando opet obukao dres URA.
Podgorica Podgoricanima!
Neka pane, odavno je sve u ***** pošlo, gore biti ne moze...pa ako je tolko zabrinut fino da podrsku, dobije kolko ga sleduje ss izbora i veseli te boze...ali ne on mora bit premijer
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Last edited by radza-madza; 19-08-22 at 22:24.
Kako je neprijatno slusati ovu asikovanje dvoje mladih u Skupstini CG
Mislim da je i Dritanu izuzetno neprijatno. Koliko knedli izjede covjek? Biti u koaliciji i sa Milom i sa Andrijom u 100 dana pa ovo je za Riplija.
A sto se nalupa Manda za medalju ali mnim da ima kupca za ove besmislice.
Nazire li se kraj?
Cu ovo vrijeme koje imate kao tehnicka VladaPa on ima svo vrijeme ovog svijeta jer ko moze sastaviti Vladu vise bez izbora majko sveta. Nama kao da je neko zabranio izbore da odrzavamo
![]()
A istina, kao da im najbliži iz porodice umire a ne da treba od fotelje da se odvoje.
U normalnoj državi ministrima lakne kad se trse muke, ovdje samo što Joković pred kamerama ne zaračuna "skratili ste mi mandat 120 dana x €10.000 koliko ukradem dnevno" i traži odšteta da mu se plati.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks