Što se tiče "otvorenih sukoba" ne može niko spriječiti DPS i Draginju da idu u šumu, dižu tenzije i pale auto gume. Teško je navići se da budeš u opoziciji nakon 30 godina lopinjanja, još teže navikavati se na to da te vode u maricu u pet ujutru.
Ako budu dizali tenzije i izazivali sukobe za to postoji policija i sudstvo.
Preuzima ulogu najveceg demagoga…
On Boga mi kao da mu je DF davao podrsku i zbog njih premijer a ne DPS
Koji klan sad dolazi na vlast, ako Škaljarci panu, kako ide sad to?
Vi ste veli fasisti jer sam ja iz manjinskih naroda i to veli prakticno crnogorcima, e splacino jedna
Podgorica Podgoricanima!
pa na ct ga pljuju posebno zbog toga, sta je problem
nothing comes from violence and nothing ever could
Bio je Drile za isti sto sa clanovima barskog depesa i zajedno sa svercerima cigara iz luke Bar u sred njihovog kafica na sred setalista u sred Bara, a ovi iz TO Bar su pritom okrenuli binu za koncert Milice Pavlovic direktno ka tom lokalu i dozvolili im da nabace jos 50 stolova oko lokala i tako nabiju zaradu samo jednom lokalu, valjda je malo para od cigara. Bilo je price o tome po Baru i trazili su gradjani da se bina okrene ka setalistu a ne ka jednom lokalu itd. Poenta price je da ce se Drile rukovat i sa samim djavolom samo da bi opstao. Koliko mi je bio zanimljiv i luckast u pocetku, sad mi je toliko gadan da kad ga cujem ili vidim moram do wc-a.
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Slusam ovog odvratnog Slavena Radunovica.... napada i vrijedja Krivokapica koji je za sve njih zajedno u Df moralna gromada.... naravno i Spajica i Milatovica.... zna metuzalem odvratni da su za njegov poluraspadnuti DF ovi iz Evropa sad najveca opasnost i zato i DF bjezi od izbora ko djavo od krsta.
Bas me zanima hoce li zajebati Demokrate ili preveslati ih ili ne.
1)
Svakako, neuporedivo je bolje.
-Prije 30.08. si imao pa ajde makar 50k+ ljudi na ulicama... toliko o stabilnosti.
-Institucije i vladavina prava: imao si Medenicu, Lazovića, Blaža Jovanića, Katnića, Ivicu Stankovića na čelu institucija... tako da je svakako bolje
-suzbijanje šverca (kokain i cigare, preko 10 plantaža marihuane...)
-možda i najbitnije SLOBODA
Makar se ne privode ljudi jer su na FB napisali da je Veljović splačina
-ekonomija...pa samo minimalna što je pošla sa 230€ na 450€
-nacionalizam... Jeste, crnogorsko krilo koje je uz DPS je pošlo u desno, a srpsko (iako burliču) ipak malo više doživljava ovu državu kao svoju no za vakat DPSa
-zdravstvo? Sve je bolje od Kenana Hrapovića.
Itd.
2)Druže, Zdravko je sebe osudio na propast kad je progovorio o dva kraka iste hobotnice. Netaktično, ali u centar.
Milo i Cane su doveli Vučka na vlast, isporučili mu sistem sigurnog glasa i pružili obuku.
Ima li uticaja, ima...ali imao ga je i prije jer ruka ruku mije.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Dzi, MeDo_JE, mika123, Stradivari, Zuma
Danas Aleksa suta penal… da vidimo hoce li pogoditi
Šta god se desi danas vanredni parlamentarni izbori su neminovni, najkasnije do proljeća iduće godine.
Evo Božena u centar.
Ko treba da deblokira SS, US, izborni sistem?
Skupština!
Preko 80% građana za EU, a oni se sprdaju sa nadgornjavanjima oko TU i mlate gluposti i bačaju nam prašinu u oči.
Riješite gospodo, sjedite. Kome to nije u interesu.
Evo pomenu i otvorene liste i da su stranke zarobile Crnu Goru.
Pa evo po malo i po Dritanu...
Ovo oko toga da treba vlada ostane, tu griješi, ali da skupštini treba da se izglasa nepovjerenje (skrati mandat) treba i da se uvedu otvorene liste, ali ODMAH.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Je li bio na skupštinu Konatar? Je li branio Vladu?
Da se i branku radulovicu da 13 julska, za najpametnijega
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Dobi li Dritan koji procenat ovim govorom
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Znači to je to zanimljivo što je imao da kaže danas, da Bemax stoji iza mportala i da je uvezan sa Lazovićem & Co.
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
Boga mi sa ovim prozivanjem imenom i prezimenom kod mene je dobio nenadane bodove.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks