S obzirom da neću više UPADATna ovu temu napisaću još ovo....
Kome nije otkriveno da prepozna postojanje Boga onda sigurno da neki razlog postoji. Bog ima potrebnu aparaturu da uđe u svačije srce toliko duboko da odlično vidi i najdublje skrivene pobude koje nas pokreću. On stvarno postoji i toliko nam je blizu da baš zbog te njegove blizine ljudi i najčešće imaju problem da ga prepoznaju U SEBI.
Ljudi su živjeli i prije Hrista i za vrijeme Hristovog boravka na zemlju a da nisu čuli za njega. Takvi ljudi ne mogu biti diskriminisani od strane Boga jer se to suproti njegovom karakteru. Jer On je u stvari u neprekidnoj vezi sa svakim čovjekom koji je ikad bitisao na ovome svijetu. I svi mi imamo VRLO LIČAN odnos sa Stvoriteljem. Izgrađujte svoj karakter i ne dozvolite da iskvarenost ovoga svijeta utiče i samim tim naruši onaj Božiji pečat koji svi mi dobijemo svojim rođenjem. Glas savjesti je razgovor koji Bog vodi sa nama. Nema bojazni ni za jednoga koji ovako živi, a siguran sam da vam savjest ne dozvoljava da se rugate ili šalite na račun religije i religioznih ljudi. Ako vam nije otkriveno da vidite ne morate ni da vidite ali zato živite u skladu sa onim koliko vidite.

na ovu temu napisaću još ovo....
Reply With Quote
Bookmarks