Originally Posted by
VanjaTheMan
Ovo nije kritika na rad moderacije koliko kritika na rad admina koji moderatorske funkcije daje ljudima upitne inteligencije. Imate dva moderatora, starwalker i NSX koji bi mozak mogli da prodaju po nabavnoj cijeni jer nikad nije koristen. Ljudima koji vjeruju u neke od najglupljih teorija zavjere koji retardirani ljudski mozak moze da smisli ste dali da budu moderatori. Kao da nema drugih ljudi na forumu. Da se razumijemo, ne zelim da budem moderator. Stvar je principa i ocekivanja da moderatori ipak budu koliko-toliko normalni ljudi. Vise infrakcija sam primio od ljudi koje postujem i koji treba da budu moderatori nego od njih dvojice. Ovo govorim jer svakim danom me sve vise i vise zabolje da li cu biti banovan ili ne, a upravo zbog toga sto ovoliku kolicinu gluposti koju mogu da procitam na ovom forumu sve manje i manje sam u stanju da tolerisem. A onda kao slag na torti, treba neki od tih svetionika inteligencije (ironija, za one koji jos nisu ukapirali) da budu i moderatori.
Nego, takva nam je i drzava. Kad mogu nesposobni ljudi da budu na drzavnim funkcijama, zasto ne bi mogli da budu nesposobni ljudi na forumskim funkcijama?
Bookmarks