Results 1 to 25 of 2175

Thread: Primjedbe na rad moderacije

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ovo nije kritika na rad moderacije koliko kritika na rad admina koji moderatorske funkcije daje ljudima upitne inteligencije. Imate dva moderatora, starwalker i NSX koji bi mozak mogli da prodaju po nabavnoj cijeni jer nikad nije koristen. Ljudima koji vjeruju u neke od najglupljih teorija zavjere koji retardirani ljudski mozak moze da smisli ste dali da budu moderatori. Kao da nema drugih ljudi na forumu. Da se razumijemo, ne zelim da budem moderator. Stvar je principa i ocekivanja da moderatori ipak budu koliko-toliko normalni ljudi. Vise infrakcija sam primio od ljudi koje postujem i koji treba da budu moderatori nego od njih dvojice. Ovo govorim jer svakim danom me sve vise i vise zabolje da li cu biti banovan ili ne, a upravo zbog toga sto ovoliku kolicinu gluposti koju mogu da procitam na ovom forumu sve manje i manje sam u stanju da tolerisem. A onda kao slag na torti, treba neki od tih svetionika inteligencije (ironija, za one koji jos nisu ukapirali) da budu i moderatori.

Nego, takva nam je i drzava. Kad mogu nesposobni ljudi da budu na drzavnim funkcijama, zasto ne bi mogli da budu nesposobni ljudi na forumskim funkcijama?
    Ako cemo realno pricat, ja sam te prijavio vise puta na vise tema, jer znas itekako da prekoracis pravila normalnog ponasanja i da vrijedjas koga stignes, a da pritom nemas niti jedan valjani argument. Kao i sad sto vrijedjas, ovakve stvari bi u nekoj sredjenoj drzavi sto ti kazes sankcionisali jednom za stalno i ne bi ti vise bilo dopusteno da pises ovakve rijeci i ovakve uvrede upucene svima koji drugacije misle od tebe, ako ti vjerujes u Boga, a neko drugi ne, nemas potrebe da vrijedjas, ako ti vjerujes u vakcinu a neko drugi ne, opet nemas potrebu da vrijedjas, nego ajde svako ima neke frustracije pa ih lijeci na razne nacine, ti recimo to radis vrijedjanjem svakog forumasa koji misli drugacije od tebe i to je tvoj vid izlijecenja, ali nismo mi duzni da trpimo to. Na ulici sumnjam da bi neko tolerisao takvo vrijedjanje, vjerovatno bi za takve rijeci dobio kakvu sipku, ali odje jedino sto mozes da dobijes je ban, a da se ne lazemo zasluzio si ga odavno.
    Svako ponekad vrijedja, ja prvi, ali ti u svakom postu to radis iznova i iznova i ne biras rijeci.
    I na kraju krajeva, niko nije naceran da cita ovaj forum, kome se ne svidja neka nadje bolji i to je to.
    Ti ne mozes necije gluposti da tolerises, ali mi svi mozemo tvoje uvrede, ma neka.
    Sto bi rekli stari putuj igumane.

2. The Following 4 Users Say Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)