Originally Posted by
AdO_pG
Kladionica mu je napravila šta?uvalio se u dugove pa htio da ih vrati tako sto će da pljačka?treba da ga žalimo jel?
Ako si mislio na to,mnogi su se uvalili i goMna pa se ne vade na ovaj način.
Možda je trebao da pokuša na drugi način,sto je kod nas popularno i dobra je para,a to je ulična prodaja droge,evo je u mojem i tripletinom naselju jako popularan i unosan posao,udaljeni smo nekih 2 km,a izmedju nas ima najmanje 50-100 momaka koji rade s tim i niko ih ne dira,bolje upućeni znaju o kome se sve radi,ovo je mala Kolumbija.naravno,ne samo u našem nego i sirom podgorice,narko dilerčića koliko oćeš.
Samo ovo sto je brat rekao,oce ljeba bez motike svi oni,samo sto ovi rade s policijom pa se ne diraju,mada svi mi to znamo i odje na forumu i van njega
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo ja kroz knez mihajlovu setam prije neku noc i komentarisem neke prosjake sto izgledaju kao da ima damara jos u njih. Rekoh vidi kako prose, umjesto da se mrdnu malo i uzmu da kradu ili prodaju drogu. To zuto ide ko alva, jes malo rizicno ali sta ga briga, na kraju i ako ga uhvate moze da dobije unaprijedjenje i bude junspi, u najgorem slucaju zavrsi u tvorza dje ima da se jede i pije svaki dan. Sto?
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Bookmarks