Parapet Piceria&Grill,na šetalište u Baru.
Pica na drva,preukusna,sa prelivom od maslinovog ulja,do kvalitetnog pelata,sira. Djeca odusevljena,kao supruga i ja.
Jedini - po meni izbor velicine pica postoji samo jedan, tj srednji na Menu. Ova košta 6.30€ Capricosa.
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Dosta puta receno al da okacim,savrsenstvo iz Steakhouse-a
https://ibb.co/7VzFt7Y
Kako se zove to jelo?
Cudi me za Amanet da su negativni utusci.Prije 2 dana sam bio teletina na zaru perfektna,oglagija-rolovana vjesalica isto a velicina porcije
bez konkurencije.Sto se tice ove srnece kobasice i srneceg gulasa ne znam je li u Meat nabavljaju iz tog Trebaljeva ali je tamo odlicno i jedno i drugo.
Zvanicno proglasavam Piccola Cuccina najjacim italijanskim restoranom na svijet, ni u Italiju nema ovakvih restorana i hrane. Osoblje vecinom italijani, sastojci uvezeni iz italije, šef italijan, gazda italijan. Njujork midtown, 60th ulica. Pa koga put nanese, to ce mu vjerovatno bit najbolji obrok...
Otprilike 70-100e po osobi, zavisi sto se jede... Sto god da se uzme s menija nema greske, burata, brusketi, pašta... Vraca sam se śutradan opet da me zelja mine.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Neraskidiva veza - podgoričani - Kolašin - kačamak.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mojkovacke famozne
Ko ih ono proslavi zaboravio sam
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Picerija Si, bas vrhunske pice
Evo ga,domaći,sa dvije vrste sira.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Kakve su cijene u Garden, zna li ko?
Pojedoh juče sendvič sa piletinom i gorgonzolom u Ulix, masu dobar, tamo je izgleda sva hrana dobra. Posjetiću ih ponovo da probam neke tortilje a čuo sam da su im i pice odlične.
Ima li ko sad odma da preporuči neku dostava dobrih ćevapa, pregladan sam, prosuo bih 20 komada da se ne zadišem))
Ostavite mi i broj ako nije problem![]()
Kupio juce u kvalitet 10 cevapa, i bacio ih, očajni su bili. Ovo mi je prvi put da se desi, svaki put su top bili
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Vodenica u Kl, porcija pastrmke (1 srednja riba) 8 eura. Aj nebitno to, zbog kacamaka se doslo. Kacamak raspad teski, niti utucen da valja (sve komadi krompira kroz njega), niti osmocan da valja. Neki prijatelji juce bili, ista prica. Do sad je nekoliko puta bilo sve ok. Treba co'jek izgleda u karte da gleda kad da podje i normalno jede.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks