Ne nego na znak ima uv svijetlo a mreza je pod visokim naponom pa samo malo pecne znate
Je li ovo mreža premazana autanom
Ne nego na znak ima uv svijetlo a mreza je pod visokim naponom pa samo malo pecne znate
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Mislio sam da su do sad počeli ugrađivat ultra sonične rastjerivače..
Nema sto da se ceka. Da ce sve da bude kako treba znao sam prije nego sto sam posao kod njega, lik je ultimate ditejler i to je kraj price.
Prema tome, šta da ti kažem?
Gorane makni thanks hahahahahaha
Takumi vazda brt moi
Ovo je ka lajk brate
4 CrossClimate2 stavljene, Lex na brod sjutra. Uskoro da se sprdate jos jednom Lex grill-u kroz CG.
A @Tico da me upises za nedje kraj avgusta za full ka gore ako moze.
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Daj podatke, bjese li NX200t ili 300h?
A ove sto ce da ti se sprdaju sa grilom, samo ih pitaj kakav gril ima njihov Lexus.
Javljaj se pa se dogovaramo![]()
Dovedi mi ga ispred kuce i imas pare odmah. Legao bi mojoj zeni kao budali samar.
a ja?ja sa ovim kanturinama da se vozim a vi da skupljate ljeskare?ma nemoj
@Takumie samo dok braca saznaju koliko bakra i olova ima i Lexumija a tek onaj marinijum iz katalizatora od 700e vozice ga i oni....![]()
ima da ode u sekundarne sirovine
![]()
Last edited by TAKUMI; 25-07-22 at 14:02.
To mu kazem ali dzabe.
Isto se meni desava, ako ugasim vruc motor na 5 min, pa upalim opet.
Jednostavno 50 stepeni napolje, plus izbija toplota iz bloka motora i ostalog, rashladna tecnost koja stoji, nema strujanja vazduha itd...Pali li ventilator?
Mislim da je potpuno normalno dokle god drzi stabilnu radnu temperaturu dok auto radi.
Last edited by Laz; 25-07-22 at 15:05.
Sve mu ja to kazem ali dzaba. Zamijenio sam mu pumpu, termostat, antifriz, kaos, natezac, roler, all pro ali **** ga.
Sve zavisi od auta, do auta, tj gdje mu je senzor temperature rashladne tecnosti i kakav je tip samog senzora...Sama glava/blok motora je malo toplija nego sto je rashladna tecnost.
Kad ugasis auto, rashladna tecnost stoji, i upija svu toplotu iz bloka pa samim tim pokaze koji stepen vise, dok opet ne pokrenes motor/pumpu vode![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks