Došlo vrijeme Budvanima i investitorima u Budvu za naplatu za svu pohlepnost i gramzljivost. Da su mogli, dizali bi zgrade i bez prozora, jedna na vr' i pored druge, da ni vazduh nema prolaz. Kao lego kockice. Ostalo jedino da se kuka. A to da su koruptivne administracije gurale ka ovom haosu. Bez dileme.
Sent from my SM-S906U using Tapatalk

Reply With Quote

Makar ovo sto sam ja upoznao tako razmislja
. No, sad beremo plodove naše strategije turizma (odnosno ne postojanje bilo kakve strategije, već se sve svodi na ,,ad-hok'' organizaciju) i šta smo dobili? Dobili smo to da Budvu u širokom luku zaobilaze pravi turisti (pod ovim ,,pravi'' mislim na one koji potroše i nešto novca i na druge sadržaje a da nije samo noćenje, mada se i na na noćenje sve manje računa zbog tzv. rotirajućih stanova). Herceg Novi je u onom stadijumu razvoja đe je bila Budva prije nekoliko godina i što vam dobra želim, bolje da ne ponavlja istu priču. Sezona, sezona (ako mislimo na nesnosne letnje gužve) je ove godine počela oko 3., 4. Avgusta. Ipak, devastacija prostora Budve (vjerovatno je slično i neđe drugo, ali, ipak, Budva je moj rodni grad i to najviše primjetim) se nastavlja, i to je izgleda jedina strategija koju imamo.

Bookmarks