Meni lično je bilo previše jer mi je utisak bio kao u diskoteci da sam. Možda je stvar navike.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Možda i kilometar manje. Ali mislim da nisu renovirali od Nožice do Veruše. Jesu zakrpili rupe. Tako mi bar rekoše. Odavde si onda za nekih 35, 40 minuta do Veruše. Zavisi koliko su dobro zakrpili taj dio. Sa tim da sam računao da se stiže do Nožice za 15,20 minuta. Od petlje do Nožice ima 5 minuta. I računaj nekih 20 od Nožice do Veruše.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 19-07-22 at 20:28.
Meni lično je bilo previše jer mi je utisak bio kao u diskoteci da sam. Možda je stvar navike.
https://instagram.com/highlander_brushes/
vidim da ga još uvijek nema na google maps, kad se može očekivati da ga ubace po raznoraznim aplikacijama?
Mjesec dva pretpostavljam. Mozda kad butu radili snimanje satelitom.
Prema tome, šta da ti kažem?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
pa učini nešto lučke,eto si bio kod svih,iskamči koji dinar bar od te crkve stara mu majka
Dionica od Preljine do Požege ima 30.9 km i koštala je 450 miliona eura pa su lajali po cio dan mediji srbijanski kako je to pljacka.
Obzirom da teren nije ništa lakši za gradnju kako bi mogli da nazovemo ovu cijenu za nase parce puta od Mateseva do Andrijevice?
To ispada preko 23 miliona kilometar-skuplje nego kilometar ove prve dionice,šou!
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Last edited by kurogane; 20-07-22 at 07:31.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Koliko se betona opralo preko ove prve dionice, koliko se tu majčinih sinova ugradilo, ništa me više začuditi ne može. Samo se nadam da će mediji ovaj put napraviti mnogo jači pritisak + eto imamo bar za sada još neukaljanog premijera pa eto da vidimo.
Dobro ce biti da pocne to da se gradi 2025 godine. Trebaće im jedno 4-5 godina. Najkasnije 2030 do andrijevice.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Cijevna, Genex, dosta ih je bilo...
A i ne radi se zgrada pa da se tako računa no autoput.
Armatura je u prosjeku skuplja sada za 80% nego sto je bila u poslednjih 4-5 godina.
Kako meni puce kazna u Slo zbog vinjete…
Kad smo ušli bilo je vrijeme ono korone itd i nije radila pumpa posle granice…
Nikoga na putu, i kad smo krenuli posle 3 dana nazad 2km prije iskljucenja sa auto puta paf… misllim da je 300€ al ako platis odmah 150€ , tako nekako + mi ivališe vinjetu da kupim
Najjace od svega, niko se nije sjetio da treba da je kupimo…
Sad je u Slo,das broj tablica i platis i nema naljepnice,samo te snimaju
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks