Može li gore u politici od Ranja i Raška.
Ako mi nije lakše slušat DF i DPS, ubite me.
Treba premijer da ih razrijesi. Demokrate imaju priliku da isplivaju iz blata, postavlja se pitanje; jesu li naucili lekciju?
Može li gore u politici od Ranja i Raška.
Ako mi nije lakše slušat DF i DPS, ubite me.
Dobro je okačena, samo su drugo lice trebali okrenuti...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Treba, prije toga da nađe novu većinu, da znamo na čemu smo.
Raško i Ranja ne treba da podnose ostavke, jer ko zna kakve je sve Dritan obaveze preuzeo, pa je za državu korisno da ima neko da ga metodično saćera u ćošak, kao što ga je Raško iskidao za temeljni ugovor, kad Dritan krene da nebulozno obrazlaže zašto moramo u Otvoreni Balkan i ko zna šta još...
Ali baš šteta, žal za propuštenom ozbiljnom šansom. Kudravi je samo trebao da sva ova pitanja stavi po strani, i da upre za vladavinu prava, doćerao bi nas pred vrata EU do kraja mandata, sudeći po raspoloženju EU diplomata. Ako SNP insistira na TU, mogao je da prihvati ove vrlo razumne izmjene, na koje je HRA ukazivala, svima dobro... Zašto je ovo sve napravio, i usput manje više uništio svoju stranku - da ako nekad saznamo...
Meni je naročito zanimljivo da gledam samouništenje "Vijesti", i na kakvu mentalnu gimnastiku su ti ljudi spremni ne bi li nekako sačuvali (propalu) investiciju u URA. Ista greška kao DPS, potcjenjuju građane Crne Gore, a precjenjuju svoj politički / medijski kapital...
Ja rekoh da udjem da vidim kako se prica o cuvanju fotelje, a ono Rasko I Ranya cuvaju drzavu u vladi dje ih lako preglasaju.
Kako bjese za Becica, ponijece fotelju kuci..... Ministri kojima je izglasano nepovjerenje trebaju da idu.....kme kme. Bla bla......
Evo sad dvije moralne vertikale ovog foruma ne cuvaju fotelje nego da kontrolisu cladu i cuvaju drzavu.....
Ovo" kudravi" administracijo naša, crnogorska, časna, čojska, pa nek ga je i vaš dragi lik napisao, KAŽNJAVAJ.
Ako ste građanski orjentisani ko sto kažete, poštovanje za svakog građanina pa bio to i premijer, albanac.
On topic,
Vi se izgleda ne krećete medj narodom. URA sa ovim hapsenjima SDT-a i te kako dobija na popularnosti jer ga lijepo koriste.
Ako.
Kudravi nema veze sa time što je Albanac, nije uvreda, a loknasti je zauzeto sa bivšim ministrom unutrašnjih poslova
TT
ču kudravi uvreda i to nacionalna,šta sve nećeš pročitat' ođe...i dritanga nije uvreda,nego tepanje iz milošte
Premijer javno komentarise turizam u svojoj drzavi,kao neki stecajni upravnik sa drugog kontinenta.
Nemo`te dolazit skupo je odje...
Tuga i zastida.
Last edited by Sidewinder; 19-07-22 at 11:52.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Mislim da su prije Zeković i ostala DPS/SDP bratija potcijenili građane Crne Gore, nisu uspjeli da okupe ni autobus patriota da se bore protiv ove nenarodne izdaje. Džabe je Zeković navaljivao kroz policijske barijere.
Ne pali se narod više tako lako, čak su i Belvederci prošlogodišnji nešto naučili iz vođinog dizanja na ustanak iz Gradske kafane preko čaše Čivasa.
https://www.dan.co.me/vijesti/politi...-pricu-5129228
Tačno Vučić ima nešto i o Pavićeviću čim ovako priča. Što bi rekla građanština sa foruma.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ko ne protiv ne valja.
Ko je za ucijenjen je.
Nikad ugodit
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Pa kaze:
"Zato sto sam ti...Sta?..."![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ovaj DF me podsjeća kao kad uđeš sa nekim u autobus a onda se praviš da ga ne poznaješ.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
https://www.cdm.me/kolumne/zasto-je-...ica-bio-vazan/
Vjerujem da je bilo ovako kako AN tvrdi. Ma ko sto mislio o AN. Uostalom, to je Dritanova mantra, tako da nije nista novo. Dritan voli da kaze ono sto se drugima svidja. I da radi po svome. Nijesam sasvim siguran do koje granice je Dritan spreman da forsira TU. Cinjenica da je "otvorio raspravu" o TU, nakon sto je TU usvojen pokazuje dvije stvari: 1. Neko mu je dobro zavrnuo ruku; 2. Od usvajanja TU je napravio farsu i cirkus: dje to ima da se o ugovoru raspravlja nakon sto je usvojen?Evropljani za njegov ugovor nemaju razumijevanja.
Ugrozio je ono zbog čega su dopustili da postane premijer, ono zbog čega je sastavljena njegova vlada. Tokom sastanka sa Borelom, u Podgorici, na moju tvrdnju da Abazovićev prioritet nisu EU integracije nego usvajanje ugovora sa Crkvom Srbije i Otvoreni Balkan, visoki funkcioner EU mi je rekao da mu je Abazović obećao da su EU integracije ono što ga zanima i tražio podršku za to. Borel ga drži za riječ. To je čovjek, tip čovjeka, kojeg nije uputno lagati. It goes without saying: jedno je kada lažinjaš Bečića ili Zdravka, drugo kada to pokušaš uraditi sa Borelom.
Za ovakve stvari se obicno kaze "u Tunguziji".
Last edited by Ostoja; 19-07-22 at 22:50.
Ostoja, mašiš poentu.
A što se tiče ovog "gospodina" i njegovog teksta jedna fotka. Danas naiđoh na nju.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Nijesam fan AN, tako da '''masis poentu"
To sto je Dritan otvorio raspravu o TU nakon sto je TU usvojen govori samo za sebe. Tome tumac ne treba.
Neko je Dritanu dobro zavrnuo ruku i kazao mu da se ne igra. Vjerovatno neko iz EU.
Dritan se pogubio i ne zna sto radi. U neku ruku mi ga je zao. I dalje vjerujem u njegove dobre namjere.
Sjecash se 90-ih,i sreca tvoja pa nisi tu da ti se vracaju neki fleshbekovi koji stvaraju gadljivost ogromnu,mnogo stvari podsjeca na to prokleto doba,da krenem od inflacije pa do povampirenja raznih koji ne zasluzuju da se pomenu,pa da tu stanem.
Srecom imamo nadzorne organe,inache,ne daj BOZE...
P.S.Ovaj Europol bi mi trebali da finansiramo 100% i dovedemo da odrade sve i usput oni profiliraju kadrove koji su za dalji rad,a koji za...
...
Ubi abaz šehovića na poslaničko pitanje![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Svaku riječ koju Dritan uputi gospodi iz SD-a bih potpisao!
Znao sam da je Draginja luda, ali ovo je stvarno spremno za neku ustanovu da je posmatraju i proučavaju, jer od F dijagnoza ima svaku moguću![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks