Skoro sam sa familijom bio u hotel Carine u Kumbor ( https://www.booking.com/hotel/me/carine-kumbor.html ), tobos 5 zvjezdica, pa ljudi moji... zao mi je te ljude sto rade tamo.
Na svakoj poziciji je bilo nedovoljno osoblja, od konobara, kuvara, sobarica, ... Narucis kafu na plazu, cekas je pola sata, jedan dan nam nije ni dosla. Dalje, za rucak, pizza jer u toj situaciji nijesmo htjeli da komplikujemo, ali pizza - 40+min (komentar konobara koji zbilja nije kriv - imamo 2 pizza peci i to je to).
Namirnice koje se koriste za vrijeme dorucka/vecere (polupansionski borovak je bio) - pa ispod prosjeka. Bilo je tipa 3-5 stvari koje su se isticale, tipa neka riba mada i ona dosta jeftinija, i eto neki specijaliteti od paste koji su zbilja bili ukusni. Ali tipa mesni obroci, dominantno svinjski. Onda, ocekujes za hotel tog ranga da ima namaze zapakovane a da ne trpas na tanjir krem ili dzem kasikom, naravno da nemaju. Kafa sa aparata uzasna, vidio sam nedje kad su dopunjali koju i koriste, uglavnom prvi put sam vidio taj brend u zivotu.
Garaza nesredjena totalno, prasnjava. Liftovi takodje losi, neispodesavani, cekali smo ga jednom iz garaze pa sigurno 3-4min, onda se desilo da jednom jedan set liftova uopste nije radio, a na drugom da ne mozes da sidjes u prizemlje, nego silazis na 1 pa ides stepenicama... haos ako imas dijete u kolicima.
Plaza zbilja ispred hotela (zbog toga smo se i odlucili), ali pijesak koji je izabran nesretan skroz, reze noge, bez papuca nidje... Plus im fali sigurno jos par tona da naspu.
Ja ne znam kako taj hotel ima tu ocjenu na booking, bice od prosle sezone... ali vidjeh neke francuze da su dosli kad i mi, mislim da ce ih ugasit sa ocjenama ako su preko bookinga.
Gledah i ko to drzi, na CRPS pise Cedomir Popovic, fizicko lice, pa mi nikako nije jasno zasto covjek ne ulozi jer nikakvog smisla nema ovo sto gosti prozivljavaju. A onda mi pade na pamet, mozda je samo fiktivni vlasnik, mozda je vlasnik izvjesni MĐ. Mozda...
Eto tako. Katastrofa nase turisticke ponude...

Reply With Quote
Bookmarks