Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Ode mi žena u Kolašin prosuh jednu kantu vode za njom, 1.4hdi
.Bole, Antares, BiTrAtE, Bole - MNE, citizen pg..., Cydia, Emp, extravaganca, E_K_V, FiX, goldfinger, HaRRyy, hercules, jakov_ct, joni, kaemSe, kEDOWN, kimmi, Laz, Martin Mcfly, MeDo_JE, mika123, miovrag, Mirakul, MLS, montenegrina, MotobikeR, mrgo, NSX, Randy Orton, skodilak, Sten, ToJeMojBrat, Tom, wulfy, zvoncica
razvod je uvijek bolja opcija ma kako ti djelovalo bezizlazno
Antares, Bole - MNE, extravaganca, joni, Laz, LuTheDuck, METZ, Mirakul, Mstislav, zvoncica
Dobre 3, 4 fore
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
https://mondo.rs/Info/EX-YU/a1663896...rnoj-Gori.html
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Da oce poceti da gore trotineti po Pg, pare bih dao...
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Evo se sad javila javila lagalo stigla, kaže put strašan
Sledeći put ću joj reći onako slobodno da ga vozi opušteno 120-130 vala se mora zapalit![]()
daj je u najam mjesec dva da izbije bar tu kantu pa onda ždij
Skinuse parc asfalta izmedju dva tunela iz pravca mateseva pri pocetku. Rade nesto kinezi. Dio tra te desne je zatvoren.
A one kartice sto se uzimaju vec fulaju i tablice i vrijeme
Podgorica Podgoricanima!
Za milijardu € je dosta i traja', još ga radili Kinezi.
Forever young, i want to be forever young
Dje ima da se uzme protivpozani aparat za auto i koliko to kosta, zlu ne trebalo?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Zlu ne trebalo
https://www.okov.me/en/zastita-na-ra...ozarni-aparati
Ne znam kako kod nas jos uvijek nije dio obavezne opreme.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
realno glupost najveca
She is only here to annoy herself!
Samo cu reci ovo...Podgorica- Bijelo Polje od stana do odredista koje je bukvalno desetak km od centra BP tačno 1sat i 30 minuta! Lagano, bez zurbe uz kamione koji su nas na izlasku sa Autoputa na Matesevu pa do one pravine izmedju Kolasina i Mojkovca davili...u povratku sam mjerila od Mojkovca do parkinga ispred zgrade na Stari tačno 55 minuta....oprostite...što se mene tiče kanjon me vise vidjet nece sanse nema!
Inace, ovaj put je fenomenalan, kakvi sahtovi, kakvi prblemi sa uzimanjem kartica....ma dajte ljudi na putevima na kojima se placa putarina i na parkinzima uvijek se morate primaci ako mislite da dohvatite kartice nego ajde, mora se mana nac...čus problem su im kartice...
Makse...kad sam prosla putem, i vidjela sve ono sto su Kinezi napravili mislim da je ovaj put potpuno realno koštao. Je li skup, jeste, ali brate toliko tunela toliko prostranstva, toliko imobilijara koji opsuzuje ovaj put pa to košta pobogu! Vrh, ja sam odusevljena iskreno
E da, od rampe do rampe 25 minuta maksimum ako vozite po ogranicenjima. Ako idete malko brze, tipa 107, 110 onda dvadesetak minuta treba od rampe do rampe. Mjerila sam i j sam vozila citroena 100 na sat sa tempomatom i prijatno![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Citroena? Autoputem primceze Ksenije?
Hrabro, hrabro![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Koji imobilijar, ne znam jesu li završili one parkinge kod Veruše, ja sam prolazio prije 2 mjeseca, nije ličio ninašta.
Opet, ovo sa naplatnim rampama je sramotno, da nema vinjeta koje će trajat bar nedelju dana, nego kad se kompletira da jedan prolaz do Srbije košta min. 10e, a npr. u Austriju voziš 10 dana za te pare, a njihove auto bahnive i dužine istih poredit sa nama, presmiješno
Hercy, moj Citroen se provozao Čapljina- Split - Rijeka pa od Rume- Zagreb- Slovenija- kroz Austriju do Frankfurta pa nazad kroz Madjarsku do Srbije, a u Srbiju napamet ide od Čačka do NStako da nijesam imala strah da će me izdat
A što se tiče našeg autoputa sačekaj Technus, nije se jos normalno otvorio ti oces vec vinjete i cuda....bice vjerovatno nesto ako sam dobro shvatila sto ce i Sozinu ukljucivati...drugo, ne sjecam se da me je vinjeta kroz Austriju kostala 10 eura, čak sam sigurna da me je koštala 15 eura plus tuneli su me kostali mnogo vise...znam da smo samo jedan iskesirali 20 eura....ali kroz Austriju je pa nije mnogo![]()
Drugo ovaj nas auto put je vrhunski nikakve mane nema za bilo kojim austrijskim ili njemackim, ende!
Dobro, uporedjivat naš autoput sa austrijskim je blasfemija, realno, jer su njihovi ka' da su juče napravljeni, da ne oričam Asfinang odmarališta itd, sa njemačkim nije, jer se uvjek nešto renovira i popravlja i pakao je voziti kroz DE zadnjih par godina.
Što se tiče vinjete, ne znam tačno čime ste išli, kroz AU je 10e 10 dana za malo auto, jedino ako ste možda vukli kakvu prikolicu ili kampera sa sobom, pa je skuplje, kao i ti tuneli, kojih ima 4-5 da se dodatno plaćaju.
Čuš oću odma vinjete, pa to da se imalo imalo sluha za novac poreznih obveznika je trebalo već tada preduprinedit, jer kad smo mi krenuli u realizaciju autoputa, naplatne rampe su već polako postajale zastarjeli model, ali kako udomit skakavce iz vladajućih naplata bez naplatbtih rampi.
A i ako te je ispala avinjeta 15e, imaš 10 dana da je iskorištiš, evo hipotetički kad se kompletira kod nas, da krene čoek za BG, treba mu samo kod nas 20e u oba pravca, po 5e od Čačka do BG i nek bude od granice do Čačka i nazad po 2-3e, znači samo pitarina do BG i nazad te ispadne 40e po jedan prolaz, bagatela![]()
Last edited by technus; 19-07-22 at 01:19.
Znam da smo placali naplacat se nijesmo mogli! I tunela i nekakvih puteva i pored vinejte meni je muka vise bil koliko nas je putarina kostala...Sloveniju da ne pominjem! Samo za jedan dan, cak mislim da su sati bili u pitanju nam nije vazila njihova mrzna preskupa vinjeta....za najmrzniji kratki put koji nije cak ni aut put cini mi se
Sto se nasega puta tice, nije blasfemija, jer je put moderan i vrhunski...oce li biti odrzavan kao njemacki to cemo vidjeti, ali sad je fenomenalan. Ja ne znam u cemu se razlikuje? Signalizacija vrhunska, kakvu si samo vidio po zapadu...vjerujem kad naprav ovaj prilaz Kolasinu i izlaz sa auto puta koji se radi vidim punom parom, ne vidim mu mane...ako si nezadovoljan brate, imas kanjon, imas Crmnicu, mici Sozinu i auto put... prosto da ne moze prostije...meni je voznja bila UŽIVANJE!!! Počev od predjela koji su bogovski pa do ljepote autoputa mostova, signalizacije ma sve...što veli ona u zeCkome klipu "nako ako si ćor"![]()
Nisam ja nezadovoljan putem ka' putem, mislim da je vrlo dobar, da ne bude zabune.
Nezadovoljan sam ovim retardiranim sistemom naplatnih rampi, kad čitava EU prelazi na vinjete, koji do sad nisu.
Za njemačke nisam ni reka' da su odlični jer se non-stoo nešto radi, renovira i dogradjuje kod njih, pogotovo A3, A9 i onaj dio što du ponijele poplave prošlegodine put Holandije, kažem da je blasfemija poredit sa austrijski jer su zaista vrhunski i bez i najmanje zamjerke, a probijani korz Alpe, stari ko zna koliko a ipak izgledaju i osjećaj je ka' da su juče otvoreni.
Nebitno, ooet za naš bez zamjerke što s etiče vožnje, samo ako bude 10e do granice kad se kompletira, skupo i bahato.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks