Samo cu reci ovo...Podgorica- Bijelo Polje od stana do odredista koje je bukvalno desetak km od centra BP tačno 1sat i 30 minuta! Lagano, bez zurbe uz kamione koji su nas na izlasku sa Autoputa na Matesevu pa do one pravine izmedju Kolasina i Mojkovca davili...u povratku sam mjerila od Mojkovca do parkinga ispred zgrade na Stari tačno 55 minuta....oprostite...što se mene tiče kanjon me vise vidjet nece sanse nema!
Inace, ovaj put je fenomenalan, kakvi sahtovi, kakvi prblemi sa uzimanjem kartica....ma dajte ljudi na putevima na kojima se placa putarina i na parkinzima uvijek se morate primaci ako mislite da dohvatite kartice nego ajde, mora se mana nac...čus problem su im kartice...
Makse...kad sam prosla putem, i vidjela sve ono sto su Kinezi napravili mislim da je ovaj put potpuno realno koštao. Je li skup, jeste, ali brate toliko tunela toliko prostranstva, toliko imobilijara koji opsuzuje ovaj put pa to košta pobogu! Vrh, ja sam odusevljena iskreno 
E da, od rampe do rampe 25 minuta maksimum ako vozite po ogranicenjima. Ako idete malko brze, tipa 107, 110 onda dvadesetak minuta treba od rampe do rampe. Mjerila sam i j sam vozila citroena 100 na sat sa tempomatom i prijatno
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks