@wulfy koliko sam vidio Srbija je potpisala ugovor sa CRBC-om za dionicu Požega - Duga Poljana i da je rok za završetak radova 4 godine.
https://instagram.com/highlander_brushes/
@wulfy koliko sam vidio Srbija je potpisala ugovor sa CRBC-om za dionicu Požega - Duga Poljana i da je rok za završetak radova 4 godine.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Pa posle Požege Srbija ima do naše granice 107 km mislim i mi jedno 75 km i da spojimo.
Pola posla je odradjeno za 10 godina pa računam i ova druga polovina biće do 2035 da idemo široko.
Što se počne to se i završi kako vele kod nas u Pg.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Sve vam je jasno kakva su nam auta...
20min jaceg gasa i sve u plamenu.
Egr, dpf, turbine, curi ulje na sve strane, usijana izduvna grana
k k k k k kombobrejker
koje su kvote?
Koja se marka pali sledeca?
Sinoc oko 23h do Pelevog Brijega dvoje vozila sretoh kontra smjerom.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
ovo treba sva auta poslat obavezno da odrade turu do matesava....kako stvari stoje cetvrtina se nebi vratila... taman da malo procistimo vozni park
ovaj mora da je krenuo na auto put pa odlucio da odma to odradi...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ako se bude pravio spot za autoput, proslijedite im ovo da ne troše vrijeme trazeći prateću muziku.
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Hell su godišta auta nažalost.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Auta koja su prvo neispravna onda vozena kroz grad 10-15 godina ne mogu izdrzat autoput, pogotovo ne uzbrdo.
Prema tome, šta da ti kažem?
Najvise volim vozace sto voze do 2000 obrtaja, jer se preko haba motor i nije zdravo
Hahahahahahaha, vjestak j*be, ne vadi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Istinu zbori...
U prva tri dana na autoputu su se zapalila 4 automobila, a oko 40-ak ih je ,,prokuvalo". Izvor za ovu informaciju mi je dnevnik RTCG. U istom dnevniku kaže jedan serviser da ima auto ispred servisa koje je neupotrebljivo, a koje je prošlo 70.000 km samo gradske vožnje i kada je izašao na autoput pokvario se.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ugovor je potpisan u decembru 2021 god., a u martu 2022 god. položen je kamen temeljac i rečeno je da će biti gotovo za četri godine. Od tada... ništa. Vjerovatno dok ne završe neke druge dionice (Surčin - Novi Beograd, Kuzmin - Sremska Rača, nisam siguran gdje su još angažovani u Srbiji). Sama ruta je tehnički zahtjevna, pa i sve da se od marta radi ,,punom parom" teško da može biti za 4 god. Naime, autoput Požega - Duge Poljane će biti dugačak 78 km, a od toga 24 km u tunelima i 27 km u mostovima, a procjenjana vrijednost te dionice je 1,7 milijardi eura.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Wulfy zar nije planirano farmaci smokovac zajedno ako ne i prije matesevo andrijevica?
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks