da su zdravo,dok je danilovgradskih čičara te se voze kontra trakom neće me gledat,mogu i bez čeonih sudara u ovo malo života
Otprilike:
kružni tok ,,komanski most" - kružni tok ,,Danilovgrad" - završeno.
kružni tok ,,cetinjska raskrsnica" - kružni tok ,,komanski most" - u izgradnji
Edit: sledeća faza je spajanje ,,jugoistočne zaobilaznice"" i kružnog toka ,,komanski most".
Last edited by wulfy; 13-07-22 at 08:48.
da su zdravo,dok je danilovgradskih čičara te se voze kontra trakom neće me gledat,mogu i bez čeonih sudara u ovo malo života
Mene nece gledat ni taj bulevar a ni autoput, bar ne dok se ne smiri situacija.
Prema tome, šta da ti kažem?
'oće,smiriće se kako ne
Dako otvore pa da probamo.
Ja sam bio ubijedjen da idu nesto lijevo kroz one livade i ukljuce se na komanski. Super onda. Da znam.
Jer onaj grijeh preko mareze…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
znam ruta kroz nk đe ih bude i do 450tak
vala zale boze onog puta PG DG sa kruznim tokovima i priključenjima umjesto medjugradskog stvoren je savrseni PRIGRADSKI BULEVAR, doduse nema ni trotoar a ni biciklisticku stazu?
ogranicenje je sasvim adekvatno inzenjeri su dobro odradili i procijenili, par likova se samo ukljuci sa sporednog puta u tvoju traku ne gledajuci pa ti pobodi kocnicu.....
ali sve u svemu ok 15km za 24.5 miliona eura to je to ne moze preko ovog bolje ni centa.
vratih se iz dg za pg starim putem ljepota 6 lezecih i jedan kruzni top laganica....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Čekamo prve CG verzije ovog
https://twitter.com/car_acidentes/st...svU1PNT2g&s=09
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Nema kamere nadzorne onuda, al otkad je napravljen kruzni tok na ulaz u Dg, ovakvih je bilo makar 20tak. Neki produze pravo,neki ulete pred Alfa market. Par puta su vratili ogradu i onda odustali. Najcudnije u svemu je sto kruzni moras vidjet, em se spustat ka njemu em je stalno osvijetljen.
To spajanje uz širenje Vojislavljeviće je nešto najpoterbnije Podgorici.
Prođoh večeras bulvarom. Ono je najbolje parče puta u CG definitvino.
Asfalt ravan, na 1 mjesto je malo talasast prije eko pumpe u DG.
Šahte se ne osjećaju i ne gaze, osim ako je nagazite na pješački prije kružnih tokova.
Ograničenja su korektna, većinom je 80. Ima par kritičnih pješačkih prelaza đe su stavili bijele trake podebljane tj usporivače ali to nije za našu kulturu.
Svakako vjerujem da će se lijepe kazne pisati.
Ima divljana koji šetaju ostvrom duž bulevara pa obratite pažnju.
Nije radila rasvjeta kad ja prođoh oko 8ipo. Čuh priču, pa ako sam laž čuo laž sam i prenio, jednu svjetiljku na stub je BB solar fakturisao 550 eura. Pojma nemam je li to mnogo ili ne, 1100 eura puta onoliko stubova došlo bi se do fine cifre samo za rasvjetu.
Ali definitivno najbolje parče puta u CG.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Evo uzivo, fabrika vode i dvije trake uzbrdo, debilce pretice trecom trakom tj kontra smjerom kolonu
DG -PG vidjeh da su konacno rijesili problem sa sahtama, da ih sad rade u okviru ostrva a ne na putu, nije im mnogo
trebalo samo 15 godina.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ja noćas prvi put vozio po noći DG-PG.
- nema obilježene trake uz desnu ivicu kolovoza.Sad i nije problem ali bi valjalo zimi,još ako bude magle pa se svi budu primicali onoj srednjoj liniji...I to bi je valjalo ofarbati žutom bojom.
- neko spomenu Blaža i svjetiljke od 550€.Još kad bi svijetljele pa i 700 da su jer će brzo neko prepriječit kružne
-skretanje za Ina pumpu i mnoga uključenja koja su na uzbrdici na dionicama gdje je 80km/h.
+ Saobr. znakovi su i sa lijeve i sa desne strane(duplirani) tako da se eliminišu situacije kad voziš lijevom a desnom je neki šleper pa ti zakloni znak
+ o šahtama je već sve rečeno...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 16-07-22 at 23:14.
Do Komanskog sahte sa strane, cim predjes na dio Tehnoputa, sahte na svaki metar asfalta. Radnika slabo dje, ovo sto treba da odrade ce docekat sledece ljeto.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks