Originally Posted by
Gagarin
Vazda ti fala što nikome nećeš braniti da napada srpski nacionalizam.
Eto ja otvorih temu o Srpskom nacionalizmu koja nije postojala ponajviše kao odgovor na tvoju reaktivaciju teme o crnogorskom nacionalizmu gdje je prije toga poslednji post bio 2012. godine.
I zaista nisi mi zabranio.
I uglavnom reakcije forumaša mahom su relativizacije žrtava i zločina koje je taj nacionalizam napravio.
I da, te ubice u ime nacije su ništa u odnosu na tviteraše kakav zvek mogu oni napravit po tviteru.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Наравно да си направио тему српски национализам јер се мање више све црногорско стално упоређује са српским, што опет негдје доказује колико смо упућени једни на друге и поред различитих путева којим смо кренули од 2006 или 1997 како ко види.
Хвала теби што ме назва активистом, и примаоцем (из друге руке?) рубљи.
Релативизација жртава и злочина на теми српски национализам долази од неких корисника и треба је осудити (не видим да сте иком прећутали нешто), ал не спомену то како те исправљамо свако мало за фантазије средњовјековне и до три пута увећане бројеве жртава из прошлог рата? Као да српски национализам није довољно одвратан па мораш да га поставиш у средњи вијек (комедија заиста) и да додајеш жртве?
Још једном нико не изједначава два национализма, теби је само криво што се наш уопште помиње, или се такав утисак стиче.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Bookmarks