Meni je win-win situacija npr. cetinjani koji su danas dosli u NK da proslave 13. Jul...pa ako je nesto crnogorsko to je Cetinje, cak i ja odem na Cetinje ponekad kao crnogorac. A oni su dosli u NK dje nema nista, tacnije trebao je Sergej Cetkovic da pjeva ali je otkazao zbog istih tih patrijota, crnogoraca, komita, odbranika drzave.
Ko je danas dosao u NK samo je trazio probleme i nadam se da ce ih Policija sve redom ispendrekati.
Nije ni cudo sto kad neko kaze "Niksic niksicanima" niko se ne buni![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ono kad cetnici optuzuju nekoga za fasizam... Da nije tuzno bilo bi komicno. Povampirene fasisticke sluge u svojoj ulozi krecenja istorije. Kad idu dotle da koljace proglasavaju za svece samo im je nebo granica u lazima kojima truju ovaj prostor.
Sad ce Skoj i tehnus to da istraze i da nam konacno otkriju ko je pisao po Kotoru pa nadalje.Kakvi likovi...
Sergej gospodin.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ovi likovi su za sanatorijum.
Danas izaći sa zastavama Srbije (DFovci nisu propuštili da pored trobojki se ogrnu državnim zastavama Srbije), pjevati "patrole Kalabić Nikole", "kukaju bule evo ga Dule" i ostale pjesme iz tog "antifašističkog" repertoara je za ludnicu. Ali ono ključ da se baci neđe.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Nema šta da se ja i ti dokazujemo, evo ti video pa gledaj ko je napao policiju.
https://fb.watch/eeOT3Tbja0/
Nekako tih videoa gdje komite neko provocira niotkud. Samo puno priče.
ne mozes se vise ni prosetat sa 4s zastavom po niksicu sto te nece policija zaustavit… jesmo li ovo glasali?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Mogla je policija da ih zaustavi na ulaz u Manastirsku, kod Forresta, ali nije i to je propust policije, to sam odma reka' kad sam odgleda snimak, ali to nije poenta sad, već priča da su ih ove avetinje što pjevaju "kukaju bule" zasuli svim i svačim, a policiji rastjerala mirne evivaše koji samo mirno slave i trpe, dakle rastjerala suzavcima iz čista mira, priče za malu djecu.
Forever young, i want to be forever young
Tkz. komite dje god se pojave ili se pobiju izmedju sebe, ili naprave incident ili dobiju po prknu.
Pa veli "ajmooo braćooo"
Tko nas zavadi
https://mobile.twitter.com/beau_gogo...87975377223680
![]()
Last edited by technus; 13-07-22 at 20:31.
policija je glavni krivac za ovo. znali su da će ovi ekstremisti doći jer se danima to najavljuje. to se završava prilično lako. prilično sam siguran da su ih namjerno propustili da bi došlo do ovoga. ovo su tipovi kod kojih ide premijer ove države. svi treba da razmislimo o tome
mora da je tvoja ekipa ovih te su pjevali četničke pjesme pa ih nekako nisi pomenuo
Last edited by outline; 13-07-22 at 20:33.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovo mahanje crnogorskim zastavama i provokacije trpjet vise necemo. Dobro je technus sto nisi bio u nk, da se nerviras bez potrebe
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Evo i "zasipanja" od strane "bratstava", masakriraše ih sa 3 prsta
https://mobile.twitter.com/beau_gogo...90096382124032
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks