Quote Originally Posted by umart View Post
držaćeš fox ili skaj njuz 24/7 pa te sjekira burn in?
Ma jok, ovo je za merak, film ili dva dnevno.

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
Taj LG oled iz A serije bi preskočio. Prvo panel je 60hz, drugo osvjetljenje. Ja imam C1 koji je možda i najbolji overall OLED, dobijeno za uloženo pa nisam oduševljen osvjetljenjem pretjerano, mogu mislit kakvo je tek na A seriji.

Ovo u osvjetljenjim prostorijama, đe recimo ima dosta dnevnog svijetla itekako smeta, bode oči.

Onda taj A nema HDMI 2.1 portove ali ti ovo vjerovatno nije bitno.

Idi na B ili C.

Burn na današnjim oledima je joke, u Srbiji je LG čak priznavao garanciju ako bi se i desio nekome burn posle par godina.

Na svaka 4 sata kod LG automatski se radi screen refresh (i kad je u standby modu), onda čim je slika statična pali se screen saver, jednostavno imaju efikasne mehanizme koje sprečavaju burn.

Ljudi ih danas čak i kao monitore koriste, e to je tek pakao što se tiče burna pa u velikom procentu nema nikakvih problema ni posle par godina.

Jednom kad uzmeš oled nema nazad, sve je smiješno pri njemu.

Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Pa upravo zato i biram između ova dva modela. Odlucio sam da dam oko 1000e. Mogu malo više/manje, ali ne želim previše.

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
OLED na sjevernu stranu kuce i mracnije prostorije. QLED za juznu stranu i osvijetljene prostorije barem tako vele recenzije....

Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Središnja prostorija, nema direktne svjetlosti. Šta sada

Quote Originally Posted by umart View Post
bitrate:

upališ šafl volpejpera ili staviš wallpaper engine kao što rade klinci danas,autohajduješ taskbar,i makneš ikonice sa desktopa.

bolje i a oled,bolje čak i onaj philipsov mučeni sa linuksom,jedino što se meni ne sviđa lično u priči što su 55tice,brzo se prerastu.
Maksimalna dužina je ivice je 135cm. Jedino se 55 i neke 58 uklapaju u ovu priču.
Na žalost.

Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3

............ Ż\_(ツ )_/Ż.............