nije im mama bila saputnik da im kaze da to ne rade.
nothing comes from violence and nothing ever could
Spakovao bi je u zamrzivač vjerovatno. Više nervnih bolesnika per capita mislim da rijetko đe ima u civilizovanom svijetu.
Podgorica. Poslao mi drug sad.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ka da nas je 300 miliona
https://www.rtcg.me/vijesti/crna_hro...utu-nk-pg.html
nothing comes from violence and nothing ever could
Vijesti su stavili na portal sliku sa mjesta današnjeg udesa PD.NK na kojoj se vidi stradali kako mu viri glava i ruka iz smrskanog megana.
Dotakli su dno.
PS;Uklonili su.
Last edited by holiday; 17-07-22 at 17:25.
Ne mili mi se vozit auto. Samo strecam i 110% vremena pratim iza i sa strana da me neko ne pokupi, umjesto da uzivam u voznji.
Prema tome, šta da ti kažem?
Starije auto = manje stresa
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Inace, vracam se iz NK. Kod skretanja za Ostrog, policija preusmjerava saobracaj preko Glave Zete. A smo se dohvatili ravnog dijela, poslije hidrocentrale, eto trkaca, jedan jedini se nasao pametan, PG table, sivi golf VII. Uako, nagrdjeno, a on bi da preskace... Strahota... A eto, zbog udesa smo preusmjereni i njemu savjest izgleda na off...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Sve na ovom spotu se nedje vec desilo na isti nacin. Jezivo. Strahujem za djecu moju...nagrdi mobilni telefon i vozace i pjesake.
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Na tu temu me je najviše dojmio bilbord iz Francuske. Na dnu stepenica osoba u invalidskim kolicima koja ih bespomoćno gleda, a ispod tekst: ,,saobraćajni udes ne ubija uvijek''
Bilo je i da kazna za saobraćajne prekršaje uključuje obavezno prisustvo predavanju, tokom kojeg se prikazuju slike i snimci nesreća. Stvari koje ostaju u podsvijesti.
Zato sinoc, potez od DG do PG, u desnoj traci tri poljaka i ja, vozimo po ogranicenju (desnom trakom, sve po forumskom prirucniku). Ostatak divlja lijevom trakom, tacno fale barem jos 2 trake za mlade jurilice...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ja racunam da ce mi novije, mozda, sacuvat glavu... e sad, mozda ce je sacuvat taman toliko da ostatak zivota budem biljka u kolicima
+1
kad mi rece neko "ajmo do..." ko da me osamari... a nekad sam u po dana u po nocio bukvalno bio - ajmo na kafu u Skadar - MOZE, da se kupamo u UL/HN - MOZE, cevapi u Sarajevo - MOZE
sad kad mi neko pomene prvo se dobro najezim, onda dooobro analiziram situaciju dje je kao situaciju iole manje rizicna
crno je - ali ako je bio neki tezi udes - biram tu rutu jer su ljudi stegnutiji, a polciije je vise
Britanija
Oni imaju najkrvavije (bukvalno) reklame
mozda, ali samo mozda bi to nesto uguralo u glavu nasoj omladini, ali i ovim rekorderima sa kaznama... ali da se pocne od toga sto ce u autoskoli imati predavanja o bezbjednosti saobracaja i da im svaki cas pocinje sa time. redovne prestupnike, kao u USA - vratiti u skolu ponovo da prodju obuku za bezbjednost saobracaja - po default=u za odredjene kazne u vecini drzava im
Povede se juce rasprava na twitter - jedna majka se usprotivila tome da se njenome mezimcu "skine" kazna jer je sa ~20 divljao... no je jos trazila da plati kaznu i da mu uzme vozacku ne bi li se naucio pameti...
e kunem vam se 4 od 5 pljuju po majci kako je stroga i postupa pogresno
ne znam sta nosi dan, a sta noc, ali ufati li ko moje da voze 150 sa 20 i zivi mi kuci dodju, ja cu im sudit, a ne da vatam veze da im sidaju kaznu
Da dodam nesto vezano za temu i mlade vozace. Kao momcic prije dosta godina ja sam napravio rusvaj prvi i jedini... Srecom danas smo zivi, posledica ima da kazem minimalno s obzirom na okolnosti da se prevrces 3 4puta u Golf 3 gti do duse tad mlad auto. Da zakljucim mnogo sam primirio posle, nisam ni danas cvecka sa 40god u pr**o ali strah je i dalje prisutan. Tad sam mislio da mi se nemoze desit da pogrijesim i da se sve to tamo nekim drugim ljudima desava. Savjetima od roditelja i drugih ljudi sam se cak u sebi podsmijavao. Presretaci nisu postojali, a s policijom se lako izlazilo na kraj takvo neko vrijeme bilo da je sve to prolazilo lagano.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Last edited by Bole - MNE; 22-07-22 at 22:22.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks