Ovome treba ceoni sa bagerom i mirna Bosna.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovaj bi meni odmarao godinu u Spuž i 10 godina bez vozačke.
Inače mora se nešto činjet sa saobraćajem. Ako se već nema para za kamere, zašto ne stave po 2-3 policijska auta i neka voze PG - CT npr po ograničenjima +10kmh. Pa ko god se usudi da ih pretekne odmah kaznu uručit i ljepota.
Kako bi svi skalali i vozili po PS-u. U kolonu 60-80kmh.
A mora se sve promijenit. mora se stavit kamere u auto da budu obavezne i kao dokaz da služe.
Kazne pooštriti.
Uvesti mjerače vremena između gradova ili na djelove dionica.
Radare na svake 5km.
Izgibosmo.
A mi smo jednostavno tako dvilji.
Last edited by hercules; 11-07-22 at 17:05.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Do prije 2-3 dana ih nije bilo uopste na pravcu PG-CT-BD. Bukvalno sam svaki dan vozio do posla i nazad i NIDJE ih nije bilo pa cak ni na kruzni na ulaz u BD. Jutros mi je rekla koleginica da je vidjela na 3 mjesta od PG do BD da ih je bilo ali dzabe je to sve.
Mislim da nije resenje da se oduzme vozacka jer ce onda on opet za volan i boli ga k. Treba fino za pojas kaznu 100-150e, da vidis kako bi ga svi stavljali, za prekoracenje brzine fino 200-250e minimum i cao zdravo.
Kazna za preticanje kolone na punu liniju je 200e, sprdacina.
Moram dodati na ovo i povećanje maksimalne dozvoljene brzine. Od Podgorice do Cetinja praktično ne moraš ispod 80 da voziš niđe. Ajde nek bude i 70. Jer da se vozi po ograničenjima, Podgorica Budva bi bila dobro preko sat vremena. Čemu onda putevi, tri trake čuda. A zašto se ne patrolira ili zašto nema više prestetača to mi nikad neće biti jasno.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Brzo ce se rijesit dosta problema...murjaci ce uskoro nositi bodycam sa livestream-om
Pa kad te zaustavi nema da se zove kumara ni da se daje 20e uz vozacku
Najjače što pojas stavljaš zbog sebe. A kad te za sebe boli peta, sigurno se ne potresaš ni oko drugih
Prije par godina sam polako ulazio u kružni jer sam propuštao par vozila. Bio sam već potpuno na pješačkom i naravno gledao lijevo.
Mlada majka, sređena po zadnjoj modi i sa telefonom u ruci mi je bukvalno uletjela sa desne strane sa kolicima, iza pješačkog. Da ugrabi da prođe ispred mene. Išao sam polako, pa sam nekako stao, kola su mi se ugasila jer nisam stigao da pritisnem kvačilo. Izašao sam iz kola i vrištao na nju.....a ona u fazonu....ja imam prednost.....ti moraš da staneš. Dva dana mi je bilo loše od pomisli da sam zbog budale mogao da pregazim bebu.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
žene guraju tu đecu kao da nisu njihova
She is only here to annoy herself!
Sozina jutros
![]()
Stijena?
Najvjerovatnije zaspao.
Primjetio sam da generalno Srbijanci najvise divljaju kod nas u CG, akcija pojas, akcija kaciga, glupost ziva. Đe su presretači? Treba kazne 2x povećat pa će se više pazit.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Ja miliciju godinama nijesam vidio...
Ovo je haos s ovim narodom.
E mi umjesto da se skupimo i protestujemo zbog ponašanje saobraćajaca, mi ćemo izaći na ulicu zbog toga ko je veći Crnogorac i Srbin.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...lkohola-u-krvi
Saobraćajna policija je sinoć na putu Danilovgrad - Podgorica uhapsila osobu koja je upravljala vozilom sa 2.70 promila alkohola u krvi.
Kako je saopšteno na Tviter profilu Uprave policije (UP), on je priveden nadležnom sudiji za prekršaje koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od trideset dana.
kakav je to mentalni sklop koji krene da vozi ovako pjan?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Oli sa te upoznam sa jednim koji svaki bijeli dan vozi sa minimum 3 promila?
Takvih kamikaza ima koliko oćeš kod nas.
Možda ne sa 3 promila,ali nagrdjenih dosta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Od juce. Ja ne znam kako svaki dan nemamo 20-30 mrtvih u saobracaj, neka visa sila nas cuva ovako divlje, a ne znam cime sto to zasluzili.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Tuda se vozi kao kroz Eau Rouge.
Što je sa narodom pa im je malo njihova traka?
Svaki vikend bar 2-3 puta biežim skroz desno da me ne zakače kreteni iz kontra smjera…
ili na bulevar prelaze u tvoju traku lagano i ne gledaju uopste ima li ko, redovno se desava kroz Donju Goricu(pogotovo one neravnine kad oce da zaobidju)
She is only here to annoy herself!
ovo do Raska Konjevica i Opela Osmanagic posla vijeka ne postoje vise ni helihopteri koji su leceli i snimali put kazu da je 40 000 polijecanje.... evo sad imamo dronova.koliko oces mozes ove mucenike iz produkcijskih kuca i kamermane da maltretiras za 200,300 eura da ga voze kako oces....
dobro je zborio onaj tomovic oci podgorice na krivine i kriticne dionice postaviti kamere i tako preventivno djelovati , po poziciji kamera se placa 80 000 eura eto posla za provjerene.
ali sto kaze kolega najlakse je kod barutane na 50 pecat
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks