Rasprava o TU pošto je usvojen?
Pitaš se jeli čist Dritan u glavu? Čist je on u glavu. No umije samo šibicarski. Mislio je da igra sa obije strane DF i DPS i drži ih na ekvidistanci od Vlade dajući neke mrvice po Odborima direktora. Kao da su ovi maloumni i ne umiju prebrojat koliko poslanika imaju. Odigra je kao Tito sa Ali Ekspresa. Na vr glave na prvu stepenicu.
Level sitnog prevaranta na željezničku uvaljuje lažni zlarni prsten putniku koji žuri na voz. Lik koji je davao različitim partnerima različite koalicione ugovore da potpišu. I sad očekuješ od takve jajare vizionarstvo.![]()
Tko leti, vrijedi...
Pazi, u pravu si.
Ali da li stvarno u tom clanu Ustava pise da o tome se raspravlja i da je potrebna vecina? Ili bilo dje u Ustavu? A Ustav je najvisi pravni akt.
Mozda grijesim, mozda pise nedje...
Citajuci taj clan 25 poslanika moze da skrati mandat Skupstini. To je to.
I zato ozbiljna glava poput Sehovica, koji kad se zainati nema zajebancije, trazi bas to. Da se skrati mandat skupstini. Ne kao drugi traze pad Vlade pa se glasa da se vidi ima li 41.
https://mina.news/vijesti-iz-crne-go...ata-skupstine/
Citajuci ovo, sticem utisak da on misli da je Skupstina svoje zavrsila.
Pitacu Moma Koprivicu sto misli o svemu ovome... On u malom dzepu drzi Ustav. Bukvalno.
Bilo kako bilo, a bice da ste vi momci u pravu, da ovi iz Skupstine ipak zele da prime jos koju platu... Ali ja sam ubijedjen da ce Dritan da bude najkraci premijer ikad hohohohoho
Odvoji to DF i Demokrate. Taj brod je otplovio.
Malo koji Demokrata misli da sa DF ima bilo kakve buducnosti.
Eto ti izjava Krapovica u Bojama jutra. Da prepricam. Sto se Vlade tice rece da su znali da je nesposobna da donese odluke u korist drzave Crne Gore. A vezano za pomirenje njih sa DF i URA rece da je njegov licni stav da je to tesko izvesti jer je ipak i previse govana posuto po Demokratama.
Kakva je situacija ako se glasa za skraćenje na taj način što demokrate ne dođu ili budu uzdržane a ostali glasaju kako "se očekuje"?
Pričam za vladu. Idu li onda novi izbori?
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Poznajuci ih taj dio je bas kao sto ti rece. Ne vazi klauzula DPS i ne treba da vazi.
A sad ce oni da glume ozbiljnu partiju i zajebavaju narod. Kad je mogao onaj sto umjesto da se penje na stubove za struju on globi o crkvi i postoje li Crnogorci...
Na kraju krajeva, zasto bi Aleksa podrzao ovog sibicara da bude premijer?
Demokrate i nakon novih izbora ce da tvore vlast.
Last edited by Blavorko; 11-07-22 at 09:56.
Sto bi najavljivali?
Da se ovi drugi na vrijeme pregrupisu i traze alternative?
Drzat u neizvjesnosti do samog glasanja.
Pa kao u Zvezde Granda odugovlacit u skupstini.
Da je bar i narodu uzbudljivo i zanimljivo, a ne samo njima dok se sprdaju sa nasim glavama, novcem, zdravljem i buducnoscu.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Opet neka misteriozna sila.. amerikanci, eu, milo…
Ljude su gde god su stigli polivali govnima (a ni oni nisu ostali duzni), skidali im kadar gde god su mogli, sprdali se sa njma, Andrija i Pipun bili Sorbona, i sad ajmo momci pustite to, dajte vi nama vase glasove…
Dajte ljudi malo realnosti… sve se rusenja vlade i zakazivanja izbora za mene bi bilo veliko razocarenje u Demokrate…
I po 100ti put, Aleksa Becic je sledeci premijer, i imace staabilnu vecinu… a naci cu svoj post kad sam to prvi put napisao…
ima df preko svojih portala da upre kako dcg obara vladu koja je usvojila ugovor. plus dobar dio njihovog biračkog tijela jesu ljudi bliski MCP zato mislim da od toga nema ništa. jednostavno će ostati sve isto uz dodatak da će dps i df dobiti još fotelja. jedni radi mira u kući a drugi da bi glasali u Parlamentu za sve. pa bila je priča da Đurišića miču iz katastra i da se to dijeli na dvije uprave pa se odustalo od toga
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
U mantru koju plasir DF sve manje i manje ljudi ce verovati.. kao i njihov brat blizanac DPS…
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...balkan-i-popis
Zbog ovoga se njima ne ide na izbore… ljude vise TU ne zanima… samo par % ekstrema i sa jedne i sa druge strane…
Dolazi neka nova politicka snaga u vidu ESa, i ovog preokreta…
Demokrate su stabilni a svi ostali u slobodnom padu…
premijer nastavlja da bruka Crnu Goru
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-nego-politike
Sent from my M2101K9AG using TapatalkGenocid nije počinjen nad Bošnjacima nego nad ljudima i nisu ga počinile vojske nego politike.
Last edited by outline; 11-07-22 at 12:10.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
pusti traženje,reci ti nama na osnovu čega tvrdiš ne samo da će da bude premijer već da će imati stabilnu većinu?to što nije šurovao sa dps-om,taj fantastični program koji nikad niko nije vidio niti zna rečice iz njega,ove straobalne naručene ankete đe ima 15 posto a ne može za fejsa ni 30 banderaša da okupi ili britke besjede i obraćanja putem medija?
Kad bi imao dokaze verovatno bi se bavio necim drugim
Zasnivam na nekom zivotnom iskustvu, proceni politickog potencijala… sto apsolutno ne mora nista da znaci, ali npr od trojca 30.08 jedino je on nepotrosen…
Stabilnu vecinu ce imati klizanjem DFa i osipanjem stranaka u okviru te koalicije…
ijok,nema šanse,ne možeš ni rečice da im izvučeš ma po koju cijenu
sad bi čak i volio da uzmete vlast čisto da vidim kako spektakularno ćemo svi da propadnemo kad nas sekta bude strmeknula u ambis
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks