Besplatna voznja prvih 7 dana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta ce nama upustva,sve ovo nasi vozaci znaju
https://www.cdm.me/ekonomija/montepu...-na-auto-putu/
Besplatna voznja prvih 7 dana
Last edited by retype_htc; 11-07-22 at 06:31.
I kojim putem onda kad se izadje na Matesevo? Bemax jos ne izbaca snimak ali cisto sumnjam da ce ono zavrsiti do preksjutra...
Taman planiram za beograd da idem u utorak, necu zakaciti otvaranje autoputa.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
besplatno prvih 7 dana.... a onda jos pitanje je u kakvom je stanju dio na matesevu....da ocekujemo kolaps prvi dan?
Ja idem na Žabljak u nedelju,baš me zanima koliko će mi trajati put od kuće do mjesta na magistrali dje se desno ulazi u Kolašin da vidim koliko se put skraćuje.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Nećeš valjada na Žabljak preko KL i kanjonom Tare?
Pa preko NK je dvaput ljepše,laganije...
PS.Sad vidim da samo želiš da vidiš koliko se skraćuje do KL.Paaaa,nekih 15-16km
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 11-07-22 at 14:29.
A bogomi sad se izbjegava kanjon pa je pitanje. Ono spuštanje do Šavnika je teror.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Prvih 7 dana izbjegavati voznju
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
prvih barem godinu, da prodju jedno ljeto i jedna zima, pa onda da vidimo![]()
da malo ljudi probaju kako je to i kojom se trakom ide
meni je gori kanjon Tare pa one serpentine do ZB nego preko ZB - narocito zimi
da se razumijemo, kao Mojkovcaninu mi je Tara bliza srcu i ljepsa i serpentine bas volim - ali u 9 od 10 slucajeva je u kola neko ko ne voli ni jedno ni drugo![]()
do Savnika se lagano spustiti, samo spustis brzinui sve ko pjesmica
Kao kolašincu službeno kad idem za Pljevlja uvijek idem na Kolašin. Najbolja ruta za Pljevlja mi je na Slijepač Most pa na Pavino Polje. Još da spoje Vrulju sa Mijakovićima neće me više gledati kanjon Tare a Šavnik da ne pominjem.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Kao vaša komšinica i neko ko je kroz Platije naučio da vozi, potpisujem ovo da kod nas nema ljepših puteva nego Lipci-Nikšić, Slijepač most-Pljevlja I Berane-Andrijevica.
Nijesu nama krive Platije no mi.
Evo snimak ali od 1 jula a sada izbacili.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Ako otvore 13 očigledno će se ići preko postojećeg starog mosta u Mateševu. On je uzak, mislim da na njemu ne mogu da se mimoiđu kamion i malo vozilo. Biće kolaps na tom mostu.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ако је снимак од 1.7. За очекивати је да је отворена траса асфалтирана.
Зна се и да мост преко Таре неће бити готов до прекосјутра већ ће се чекати неколико седмица.
До тада користиће се стари мост преко Таре, а траса се уређује.
Оно што се још увјек не зна, је хоће ли мост преко Дрцке бити завршен, или ће се чекати неколико дана, а да ће се у међувремену користити стари мост, вјероватно са оганичењем за шлепере.
Ако је само до овог пута, мислим да се 13.07 прва дионица аутопута може отворити.
Last edited by BAR; 11-07-22 at 22:50.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Pade mi na pamet jedan tehnički detalji(čić). Ako je raspon do 7 m to je propust, ako ima više od 7 m to je most. Most prije puštanja u saobraćaj mora (dobro, ovo mora je relativna stvar, zar ne?) da ima test opterećenja (realno, za ovakav most to ne bi trebalo da predstavlja problem), a isti se vrši kada se skine oplata. Oplata se obično ne skida 24 dana (vreme vezivanja betona), a isti je betoniran... koji datum bijaše?
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ako se radi most ili bilo koja viseća konstrukcija 21 dan je minimum koji treba skela da stoji i podupirači. Da bi beton zalijepio, sve ispod toga je veliki rizik nebitno dal je rađena dupla zona armiranja.
Koja će ljepota sad biti kroz Platije biće za 50 minuta da stižem lagano.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Još ako neko vozi familiju, ima da se nauživaju po onim krivinama 🙂 Vidjecemo kako će raditi autoput. Ako ne bude "uskih grla" i zakrčenja, biće to dobra ušteda vremena i živaca. Da ne pominjem ono ključno - bezbjednost. Jedino što će povratna karta biti 7 eura, ali s druge strane se pravi određena ušteda u gorivu, ukoliko se ide autoputem. Mislim da će samo veliki entuzijazam i neka njima znana kalkulacija voditi ljude preko Platija. Slična je bila priča za Sozinu, pa se preko Paštrovačke gore ide samo kad je kolaps. A taj put je autobahn za Platije. Osim toga, Platijama će i dalje cirkulisati kamikaze i kamioni kojima će putarina biti skupa. A još kad se dodatno opuste zbog rasterećene magistrale, ima sredinom da voze. Tako da.. drž'te se ljudi autoputa, đe ga ima. A posebno đe su alternative ovakve.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks