Originally Posted by
Gagarin
Tekst iz Vijesti samo je medijsko ujednačavanje srpskog i crnogorskog nacionalizma kako bi se preparirali birači za potencijalno narednu vladu sa DF.
Slično kao i ovaj topic koji su aktivisti reanimirali 4.07. nakon prethodnog posta iz marta 2012. (Deset godina ranije).
Biće opet gazdama kanule neke rublje (konvertovanw možda u neku drugu valutu).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Морам да признам да сам ипак ја тебе више вријеђао кад сам те упоређивао са љубом филиповићем него кад си ме ти назвао активистом.
Да, ја сам написао пост на теми након напада мија поповића на ника ђељошаја, гдје сам препознао црногорски национализам који је овај пут био уперен не против срба већ против албанаца.
Ако ници испратио ту преписку, са укључивањем 5-10 колумниста на ту тему, можда је и нормално да мислиш да је ово била нека припрема терена за коалицију ура-дф умјесто упирања прста у негативну појаву у цг друштву.
Доста су јадни покушаји да се срдану импутира да изједначава два национализма, можда су још јаднији покушаји да се докаже да цг национализам (шовинизам или како већ) не постоји. Довољно је бити на цг твитеру пола дана па видјети како се та појава умножава. Заиста се мора рећи да је експлозија истог настала након 30.08. али такве побједе се морају платити па чак и ако је та цијена била бујање (смијешног, неорганизованог, бескрвног и на крају жалосног) цг национализма.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Bookmarks