Lijepo
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Uh da nije previše slatka ta varijanta?Mada ko sam ja da sudim, ka mlađi sam pio sa borovnicom isključivo...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Fruvita od jabuke mozda ima i najmanje cukra od svih sokova koji se u CG prodaju (makar koliko mene sjećanje služi).
Kombinacija vodka i sok od narandze ili, još gore, energetska pića su, nešo slično - otrovu!
Sok od jabuke sa vodkom je naJJača stvar sto se mene tiče…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najjaca kombinacija.
https://instagram.com/cologneaddicte...d=YmMyMTA2M2Y=
Pa nije puno slatkasto. Zato I uzeh Fruvitu. Kao što reče assessinate......
Ja sam u tim mlađim danima isključivo sa Red Bullom. Probao sam sa borovnicom i đusom I nije mi to bilo to. To mi je bilo za devojčicesrećom sam davno otkrio kombinaciju sa Spajtom i od tada se evo do danas držim toga
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 09-07-22 at 14:52.
“Vino razvezuje jezik, dariva blistave govorničke teme, stvara rječitost. U vinu je sveta iskra. Vino i nadahnuće, to je jedan pojam; rječitost, duh i poezija izlaze iz vina.”
Ujević
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Da mi je da skinem jednu domaću lozu...ka' da bih mrak skinuo![]()
Trebala mi je poslijepodnevna kafa...
Durmitorski otkosi..
To i ja radim.![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Sinoc ne da sam se opJanio nego sam se urnisao! Ne pamtim kad sam tako pJan bio!
Skoro 16h mi je trebalo da dodjem sebi!
Pih!
Tacno imam osjecaj da sam se nagrdio jer sam zadnjih 2 dana citao, a i pisao, na temu vezano za koronu!!!
Od sad samo na ovaj topic i “sto slusam ovih dana” zalazim!
Ko sebe nije čekao,taj nikad nije čekao.
@assassinate meni dvije omiljene..
Evo 2u1
Gemist, 60% grasevina + 40% knjaz milos...dvije case po 0.25l naravno.
Bas mi godi u poslednje.
Jedne prilike meni nesto loza - prvijenac bila jaka da je pijem samu, igrali smo sony i mozda niko nije pio alkohol bez ja...pa sam pravio djus-lozu...u jednom trenutku ostajem bez djusa, sve mi popili. Jedino sto ima bezalkoholno je kola i ja pravim loza-kola i pijem. Ne bi lose kao sto zvuci nakon nekolike djus loze.![]()
Pi.
Isto tako neku vocnu rakiju, narucise bocu u lokal, meni nesto bi jaka...mozda kajsija, ne sjecam se.
Te ja red bull u nju, moze, pitko.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks