Salim se malo.
Ps. Prius ne moze na prvo mjesto jer je ruzan.
Momci, kad je Yaris u pitanju, nemojte valjat gluposti. Moze neko da povjeruje.
Prema tome, šta da ti kažem?
E ne znam vama, ali meni textar prasi ni da jumbo jet koci. To koliko se trosi pojma nemam niti obracem paznju. Cim dodju pri kraju 2-3mm mijenjam.
Inace nije bezazlena kolicina prasine koja izlazi jer se to sve lijepi na vrata vozaca i suvozaca narocito ljeti kad se limarija auta fino ugrije tako da perite vrata![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Svaka plocica prasi osim keramickih.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja stavih ferodo
Jesam li se zajebao?
Last edited by stefke; 09-07-22 at 22:21.
Imam dobru ponudu da prodam moj auto (Infiniti Fx) ali nemam predstavu šta bih mogao kupiti za neku cifru oko 10 hiljada. Ima li ko predlog? Ne volim nikako dosadna auta malih kubikaža
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Jel ko trgovao ovaj Kamiq skodu? Zanimaju me iskustva
A odi u salon, testiraj i vidji sam…
naravno, to se podrazumijeva
Ata rekosmo za uvoz i registraciju auta iz Amerike? VW Jetta je u pitanju. Može li i ako ne zašto ne?
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Ne može zbog homologacije…
Bgm registrovao covjek motor prije par dana. Ja licno vidio dje se zavrsilo i kako.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Mislim da nije isto motor i auto.. neka me neko ispravi![]()
U pravu si stefke, motocikli za US trziste mogu bez problema da se registruju kod nas. Auta zvanicno ne mogu, ali siguran sam da ima neko ko to moze da zavrsi ‘ispod zita’ jer vidim vise auta kroz grad koji su bili na US table a sada su na nase.
Last edited by Josh; 10-07-22 at 20:26.
Evo moje prvo
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Stopovi, zmigavci, farovi (njihovi farovi bacaju snop drugacije), retrovizori, brzinomjer mora u km/h da pokazuje, nesto gledaju po broju sasije da je za evropsko trziste, milion nekih birokratskih gluposti. Nemam pojma, ja sam se nosio mislju da uvezem nekog Audi-ja, ali sam na kraju odustao, jer ako ides legalno, jednostavno ne moze. E ako nadjes vezu, onda naravno moze.
Legalno NE MOŽE…
Drugo je uz neku jaku vezu, registruju ljudi i ukradena auta…
Mora se dobiti eu potvrda proizvodjaca tj da je vozilo za EU.
Bez te potvrde se ne moze odraditi homologacija, ako to nemaš auto će ti ostati na carinskog terminalu ….
Nisu samo svijetla i štopovi problem…
Ne umijete vi to da vozite![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks