Isto je lijep osjecaj kad vidis onu knjizicu popunjenu i dignes haubu jednom godisnje a ono se prasina nakupila.
Na duzi period osjetia se razlika kod kupovine auta odrzavanog lokalno i u ovlasceni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve stoji, da su u neke privatne servise ruke dosta jeftinije i da kupis ulje i filtere po radnja opet dosta jeftiniji nego u ovom slucaju Efel, ali treba da znas da taj Efel ima neuporedivo vece rashode sto samog objekta, zaposlenih, alata...itd nego neki mali servis u PG. Druga stvar, u ovlasteni dobijes garanciju na ugradjenje djelove sto nije slucaj po lokalnih servisa, kad nesto podje po zlu, a desava se ti ili ja kao klijenti opet placamo.
Isto je lijep osjecaj kad vidis onu knjizicu popunjenu i dignes haubu jednom godisnje a ono se prasina nakupila.
Na duzi period osjetia se razlika kod kupovine auta odrzavanog lokalno i u ovlasceni.
f6
Sve lijepo u zivotu kosta.))
https://instagram.com/cologneaddicte...d=YmMyMTA2M2Y=
a jbg, kod nas svi servisi zive od cijene djelova...
u sustini se za manje para mogu naci bolji djelovi, ali ko sto rekose kolege - garancije su uvijek upitne
mozes ti koji znas mene i znas prodavca djelova da podjes i namrstis se i reces - ovo je fabricka greska (ili sto god)
ali ona varijanta ja sam kupim djelova, pa ih neko treci ugradi se vecinom zavrsi na moju stetu ako bude greske... jer majstor ce tvrditi da je do djelova, a prodavnica da je do majstora - sve je dokazivo na sudu, ali zajebi to
Sjutra idem jednu toyotu da pogledam, držite palčeve da se ne učlanim u sektu..
Jedan njemac je na kupljenom novom opelu dokazao da se više isplati zamijeniti motor koji je zaribao jer ga nije nikad poveo na servis nego što bi dao za redovne servise i tako sačuvao taj motor.Sad,ne mogu se sjetih koliko je prešao km sa njim bez dizanja haube,ali računica je bila jasna.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Disk plocice naprijed i pozadi mercedes a180, 2019 ljetopis faktura 290e
Last edited by METZ; 08-07-22 at 20:50.
Za x5 prednje pakne, ako se dobro sjecam 650, u voli. A litar ulja tacno duplo skuplji.
Al jes fino podjes tamo, sjednes, sipaju ti viski donesu kafu, daju auto neko od testnih da zavrsis ako sta imas od obaveza
Edit: Pardon nadovezah se a offtopic je
Last edited by sl0t3; 08-07-22 at 21:01.
Dje to daju auto? U voli?
Drug se bas posvadjao sa njima poslednji put jer kažu nemaju ništa da daju blabla…
Koliko je tvoje učešće u šteti za tog Velara, ako ti ga neđe bambarišu dok završavaš posa 🙂
Jesi vidio to? A obozavaju ga...
Prema tome, šta da ti kažem?
Zaboravio si da napises pun goriva
Vjerovao ili ne, dizajn Tojote je ljepši 😀
Koja keramika?
Momci nadjoh ovo, kazu da je bas dobra keramika...
Redovno ima kodova sa popustom, 50e izadje bocica
https://eu.avalonking.com/products/a...eld-ix-diy-kit
Tico, valja li sta grasshemija.me?
Uzmi toga BMW-a, kakva crna Toyota?
Ne znam koja je, ali Tico ne drzi bilo sto.
Mada ne vjerujem da je koristio najbolju jer veli greota je da bacas pare na ovu boju, i dodao da
cak i Reno ima bolji kvalitet farbe
Ubio mi je volju totalno.![]()
Last edited by TAKUMI; 10-07-22 at 08:10.
Prema tome, šta da ti kažem?
Branim se cutanjem
Laz drz se sonaxa![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks